Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא אתווכח עם מפתח:wink: בנושאים שאני לא מבין עד הסוף אבל...

אתה שוכח שהידע שלך בתחום הוא הרבה מעבר למשתמש הממוצע ואפילו מעל הממוצע של אנדרואיד\אייפון.

משתמש ממוצע של אנדרואיד משתמש בוא איך שהוא כלומר בלי רוט,עם רוט ניתן לגלות עולם חדש שבד"כ רק המתמשים שמעל הממוצא רוצים להתעסק איתו.

לאומת זאת כל מה שרשמת על אייפון אולי ידוע ל1% מהמשתמשים שלו כי 99% מהם מקבלים את מה שיש וחיים עם זה וגם משכנעים את עצמם שזה הכי טוב ולא צריך שום דבר מעבר.כל האייפונים שראיתי ניראים בדיוק אותו הדבר ומתנהגים אותו הדבר,בשורה התחתונה אייפון זה למשחקים ואפלקציות,מעבר לזה לא ראיתי שום עניין בו.משעמם ומוגבל.

כל דבר צריך לפרוץ כל דבר צריך לקמבן ולחפש,אחרי זה עוד אומרים שאנדרואיד מסובך.:roll:

Renault Clio TCe 120 EDC

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה שאני לא המשתמש הממוצע - מוסכם.

הנקודה היא שבאנדרויד - המשתמש הממוצע לדעתי ירוויח הרבה פחות מiOS.

מי שירוויח באנדרויד יהיה אחד מ2 הקבוצות הבאות:

1. אנשים טכנים ברמה בינונית שכיף להם להתעסק עם הטלפון - התוכנה שבאה בו לא הכי טובה - אבל ההתעסקות סבבה (בערך כמו Windows רק בשוק הפלאפונים)

2. אנשים שמחפשים זול (וההפרש במיוחד בארץ הוא ברמת המגוכך).

לשאר האנשים - האייפון כנראה יתאים יותר (וכל פיפס הכי קטן במכשיר הזה מושקע בהמון מחשבה ברמות היסטריות)

סתם שתבינו מה הולך ב3 חודשים מאז שמוכרים את ה4S - ה"כישלון" של אפל בארה"ב SIM FREE מהיום הראשון:

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Ftechcrunch.com%2F2012%2F01%2F09%2Fios-marketshare-up-from-26-in-q3-to-43-in-octnov-2011%2F&h=BAQFwnk34AQFQSrq7SUty867VJbmPd32BpR95t1SbycJJVg&enc=AZOobBXNa5CmolJ_Z4CJ0ksZD-fdeUhwrQTnKylAIyGnZGzDEeqWIQ2IFnSIOjt30kPTyO6bvqzhoY9i4Ld-gVzm

הובלה היסטורית בשוק האמריקאי נזרקה לפח ושלושת המכשירים הנמכרים ביותר הפכו ליהיות ה4S אחריו ה4 ואחריו ה3GS (במקום סמסונג גלקסי 2 ו1)

ואלו לא מספרים סופיים (לא כוללים את רוב דצמבר).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
כל דבר צריך לפרוץ כל דבר צריך לקמבן ולחפש,אחרי זה עוד אומרים שאנדרואיד מסובך.:roll:

זה בדיוק מה שהפריע לי - בשביל דברים שסימביאן יודע לעשות מהקופסה, באייפון צריך לקמבן, לפרוץ ולחפש.

דוגמא - שמת איזשהו שיר או סרט על הטלפון ואתה רוצה לשתף אותו עם חבר, אז אי אפשר, צריך להתקין אפליקציות ממקור לא ברור (כי אלה שיש באפסטור ועברו בדיקה לא יתנו לעשות את זה), להתקין פריצה שעפה עם כל עדכון חדש, ואז לחכות שבועות או חודשים עד שהפריצה החדשה תצא (הידעתם שעדיין אין פריצה ל4S ולאייפד 2?), וכשהפריצה יוצאת, אז גירסת מע"ה הופכת ללא אקטואלית.

או לעשות בלותות' מוסתר (כי BT גלוי טוחן את הבטריה). או שיחות וידיאו ע"ג רשת דור 3 (בלי שימוש בחבילת גלישה)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
-פרוטוקול BT נורמלי שמאפשר חיבור ושיתוף מידע בין מכשירים אחרים וחיבור להתקנים חיצוניים,כמו דיבורים,נגני מוזיקה עם רמקול מתאמים BT לרכב וכ"ו.

-חיבור המכשיר למחשב והעברת מידע לשטח איחסון [DOK] ע"י חיבור פיזי או תקשורת אלחוטית.

וזה בלי לדבר על דברים לא בסיסיים של שינוי ממשק,שימוש באפלקציות תחלפיות לכל אפלקציה מובנית כמו חייגן,ספר טלפונים,SMS.

ניהול זיכרון,מולטי טסקינג ובקיצור כל דבר ניתן לשינוי ולכל דבר מובנה ומקורי יש המון תחליפים טובים ממנו.

הגדרות מתקדמות יותר של אוברקלוק,שינוי מתחים למעבד,שינוי תדרים למעבד ועוד המון אופציות לשינוי [כמעט כל דבר ניתן לשנוי ומשחק].

זה כמובן על קצה המזלג של מה שיש באנדרואיד ואין בIOS.

אכלת משהו מקולקל נראה לי ,

אין באייפון רק העברת קבצים , וגם לזה יש אפליקציה שאפשר כמעט הכל חוץ משירים (לא יצא לי ב BUMP) , מתחבר לי האייפון טוב מאוד לרכב ומשמיע מוסיקת BT

לפני שאתה זורק הצהרות תדע לך שכל מה שציינת יש באייפון , ומה שאין מוסיפים בפריצה.

והרבה יותר יפה , ונעים למגע.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה שמשהו מוכר הרבה, לא תמיד מוכיח שהוא טוב.

ההפרש במחירים ממש לא מגוחך, לפי מה שאני ראיתי. וחוץ מזה, אם אני משלם על אייפון כ"כ הרבה, למה שאני יצטרך לפרוץ אותו (כמו איזה פושע)? מה זה נותן?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בוקר טוב. היה לי אייפון 4, ואחרי יומיים החזרתי אותו לחברה, וחזרתי לנוקיה C7.

מכשיר לא נוח, מוגבל ושברירי.

חייב ללכת לבדיקה, מי שמכיר מכון/רופא בעלי יכולות לעזור לבחור הנ"ל אתם מוזמנים לשלוח לו הודעה פרטית.

וברצינות, אתה חזרת לנוקיה C7 אחרי אייפון 4? זה בדיוק כמו להגיד שקנית BMW 530 ובסוף חזרת לפג'ו 107 כי אותה אתה כבר מכיר.

והיה לי נוקיה C7 תקופה, ולעוד מספר אנשים קרובים שאני מכיר - אם הם היו יכולים עכשיו הם היו זורקים את הפאלפון מהחלון.

אז לאייפון יש פריצה, ועם כל מכשירי האנדרואיד צריך להתעסק שעות עד שמוצאים רדיו/רוט/רקוברי (ועוד מילים מסובכות באנגלית) עד שמגיעים למכשיר יציב שתומך בהגדרות שאנו רוצים וצריכים.

זה יותר טוב אתם חושבים?

פריצות לאייפון זה משהו שמליון ואחת פורומים בארץ ובעולם מתעסקים בו, זה אחד בעל ממשק אחד ונוח וקל להבנה.

לאומת זאת, לזרוק משתמש חדש בפורום של XDa שכולל בתוכו טונות של טראדים ומערכות הפעלה זה בסדר נכון?

תפסיקו לבלבל את המוח, נכון שהמכשירים של סמסונג/אנדרואיד אחרים מציגים מפרטים טובים יותר על הנייר. חוץ. מעניין הגודל של המסך, אני לא רואה שום ייתרון ברור על פני האייפון 4S.

מי שהמכשיר יקר לו, יש שלל אופציות קיום של ניתוק זיקה, הזמנה מחו"ל והיד עוד נתוייה.

ובסה"כ מה שהופך אייפון לאייפון, וגם אני לא הבנתי את זה עד שהיה לי אחד הוא הפשטות, הנוחות, הזרימה כל הדברים הקטנים האלו שבסה"כ חווית השימוש כ"כ נהדרת שלפעמים אני מוצא את עצמי סתם מדפדף בין התפריטים כי זה כיף. מעבר לכך, כמות המשחקים והאפליקציות שיש כיום לאייפון, אתם, בעלי האנדרואיד יכולים רק לחלום עליה.

הרי שמפתחים משחק/אפליקציה - כל מכשיר בעל מערכת הפעלה אנדרואיד בעל תכונות שונות.

לדוגמה - גודל המסך, מעבד, זיכרון וירטואלי וכו' וכו' כל אלו יוצרים קושי מאוד גדול בפיתוח אפליקציות ולכן בעלי אנדרואיד תמיד יסבלו לא מחוסר אפליקציות, אלה מאיך שהן נראות ומרגישות.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

SlowRide - אם לא הובנתי נכון - ההפרש בין אנדרויד לאייפון בארץ - במכשירים היקרים הוא גדול מאוד.

מכשירים שעולים מחיר דומה / זהה בחו"ל רחוקים בארץ בעשרות אחוזים - סתם.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

הבעייה העיקרית של משתמש ממוצע שהולך לקנות סמארטפון, זה שהוא לא צריך סמארטפון :)

כמה ממכם בכלל טרחו לפתוח את ספר ההוראות שהגיע אם האייפון? אני יזרוק ניחוש 2 (אסף וליביו) וכמה נכנסו לאתר של אפל ובדקו לפחות את הקונספט הכללי של אייפונים? הפעם בטח 3 איש בכול הפורום.

האייפון לא מוגבל , הוא פשוט לא עושה את מה שאתם צריכים.

ומה לגבי אנדרויד? באמת שאני לא רואה איך משתמש ממוצע מתחיל להחליף קרנלים\חייגנים\מודמים , היתי ממשיך את הרשימה אבל יכנסו כאן עוד איזה 40-50 מושגים שאף אחד לא באמת יודע מה הם אומרים או עושים.

וגם אלו שמחליפים רומים על ימין ועל שמאל יתקשו להסביר מה ההבדל בין קרנל אחד לאחר וגם כאן אולי נמצא 3-4 משתמשים שבאמת יודעים מה כול דבר עושה.

באמת שקוד פתוח זה כמו תכשיט , כול אחד חייב שיהיה לו אחד אפילו שהוא לא עושה כלום.

קסטומיזצייה זה בכלל מצחיק, מי שעבר את גיל 14-16 במקסימום יחליף רקע, למה להחליף אייקון זה כבר יותר מידי עבודה ובשביל זה צריך יותר מידי זמן פנוי.

משתמשי אנדרויד\אייפון יקרים אתם באמת חושבים שלכלל האוכלוסיה משנה אם הספרה 2 בחייגן כתובה בפונט אריאל או דויד?

ומספיק אם השוואת החומרה, באמת שזה לא משנה איזה חומרה יש למכשיר כול עוד הוא מבצע את הפעולות שאתם צריכים.

אם נעצור 100 איש רנדומלית ברחוב ונשאל אותם מה ההבדל בין מכשיר A ל B מבחינת חומרה, 80% לא ידעו מה זה חומרה בכלל ומה20% שנשארו 1% יוכל לנקות מדוייק על ההבדל.

ובכלל כול סטודנט למדעי המחשב בסמסטר הראשון יסביר יפה שמילת המפתח זה לא חומרה אלה יעילות התוכנה.

אם היתי צריך להמר על כמות משתמשים שקנו סמארטפון ומשתמשים בו כסמארטפון היתי אומר 1 מתוך 50 איש, ל49 הנותרים אני ממליץ לקנות נוקיה מלפני 5 שנה , גם ככה הוא יבצע את אותם הפעולות בדיוק.

כמובן שזה דעה אישית בלבד ואף אחד לא חייב להסכים איתי.

אודי A4

דימה.

פורסם

כמובן שדעתך היא אישית, בין השאר היא לא משקפת את אחוז הסמארטפונים שנמכרים (70 ומשהו אחוז מכלל הפלאפונים בארצות הברית לדוגמא, המספרים בעולם דומים).

ההבדל בין צריך ליש ורוצה גדולים.

Then dying is forgetting

פורסם
וברצינות, אתה חזרת לנוקיה C7 אחרי אייפון 4? זה בדיוק כמו להגיד שקנית BMW 530 ובסוף חזרת לפג'ו 107 כי אותה אתה כבר מכיר.

אם הייתי עכשיו מקבל במתנה BMW 530, הייתי מיד שם אותה ביד2. למה? כי זה רכב שלא מתאים לדרישות שלי. וכשהייתי מוכר את זה, הייתי קונה מזדה 3 או מיצובישי לנסר, כי זה רכב שכן מתאים לדרישות שלי.

כנ"ל אייפון וC7. מבחינה פונקציונלית, הנוקיה עדיפה. אולי אתם ראיתם באייפון את אלוהים, אני ראיתי בו מכשיר מרובע, לא נוח, שברירי ומוגבל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

משום מה קשה לי להאמין שהיית מוכר רכב שהרגע קיבלת במתנה , ועוד רכב יוקרה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

תהרוג אותי איזה פונקציות יש לc7? הטוסטר שלי בבית יודע לעשות יותר דברים.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

גם פה מוכרים רק את הקופסא

http://www.ebay.com/itm/Apple-iPhone-4S-Latest-Model-16GB-White-AT-T-Smartphone-box-only-/140681796822?_trksid=p4340.m185&_trkparms=algo%3DSIC.NPJS%26its%3DI%252BC%26itu%3DUA%26otn%3D5%26pmod%3D110809364054%26ps%3D63%26clkid%3D5667670562376953920#ht_500wt_1413

עוד 3 ימים, 11 הצעות ו50 דולר.

משהו מוזר. ייתכן ויש כאלו אשר קונים דמוי אייפון 4ס בסין, שכנראה עובד באותה צורה ורוצים קופסא כדי למכור ביקר. זה הדבר הכי הגיוני. זה, וכאלו אשר גונבים/קונים בזול ורוצים שלא יתפסו את המכשיר במכס אז הם קונים רק מכשיר במעטפה, ואז קונים קופסא בבית.

אני לא יודע כמה מס יש על סלולרי באמריקה, אבל בדרך כלל היא ממש לא המדינה הכי זולה לרכישת איפון. כמה שאני זוכר זה היה או שוויץ או אנגליה.

פורסם
משום מה קשה לי להאמין שהיית מוכר רכב שהרגע קיבלת במתנה , ועוד רכב יוקרה

פשוט מאוד, אין לי כסף להחזיק את זה

פורסם

כשאומרים באיביי BOX ONLY מתכוונים כמעט תמיד למוצר BOX משמע מן הקופסה, כזה שלא השתמשו בו.

אלו שהציעו על המוצר המון כסף (190$) הם כאלו שממהרים מידי להציע ובטוחים שמדובר בטלפון עצמו.

בעיקרון אין בעיה לקבל החזר על זה מכיוון שהמוכר סיווג את זה כקטגוריית "טלפונים" ואפילו סיפק פרטים על התוכן של הקופסה.

זה סקאם קלאסי.

• תוכן חדש...