Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים ל STI

Guest 458italia
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

ברשותי STI2002 והגיע הזמן להחליף צמיגים , על הרכב כרגע יש צמיגי TOYO R1R והבנתי מכמה חבר'ה שזה צמיג מצויין אבל לא אוהב מים במיוחד..

1. האם ברכב בעל הנעה כפולה חייב להחליף את כל הארבע או שאפשר להחליף רק שניים אחוריים במקרה שלי?

2. איזה עןד צמיגים מתחרים אתתם יכולים להמליץ לי שעומדים עם הTOYO מבחינת אחיזה , מבחינת מחיר, וגם שיהיו יותר ידידותיים בכביש רטוב?

ולא להמליץ לי על מישלין או פירלי כי אני יודע שהם איכותיים אבל גם יקרים בהרבה מהTOYO...

תודה מראש.

פורסם

לא רשמת את המידה של הצמיגים, לכן קצת קשה להגיד בוודאות, אילו דגמים יש בשביל הרכב שלך.

בסדר גודל מחירים של T1R יש YOKOHAMA S.DRIVE,

שזוכים כאן לחוות דעת טובות מאוד.

אולי FALKEN FK452

DUNLOP SPORT MAXX

GOODYEAR F1 EAGLE (כנראה יקרים יותר משמעותית).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הצמיגים הם לא T1R אלא R1R....

המידה היא 225/45/17

ואם כבר הזכרת את הT1R אז משהו יודע מה ההבדל בין הT1R לR1R?

פורסם

הוא התכוון שאחת האופציות היא הT1R..

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

לך על T1R ותקבל גם אחיזה במים וגם דופן גמישה לסיבובים חזקים,

אבל זה צמיג שלא אוהב התעללות יום יומית כי אז לא יחזיק הרבה זמן והוא ישחק מהר ,אבל הוא מחזיק יותר זמן מה R1R.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

מצטרף להמלצה על החלפת כל הרביעיה.

מה הדרישה שלך מהצמיגים?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כאחד שנוסע על WRX, וכיום עם R1R, מדובר על צמיג מעולה על יבש, קצת פחות על רטוב, על עוד אתה לא נוסע על הקצה על רטוב יהיה בסדר, אני נוסע כבר חורף שני עם הסט הזה ולא מרגיש שינוי מיוחד על רטוב ביחס ל-T1R שהיו לי בעבר.

הבעיה על ה-R1R היא שאתה מתרגל לצמיג שאוחז מצויין במחיר די נמוך, וכיום בשוק להשיג צמיג עם אותה תחושה יעלה פי 2.

פורסם

ה-R1R מציע אחיזה מעולה, בטח ביחס למחיר שלו. צמיג ברמה דומה יעלה כמעט פי 2.

לכן ההמלצה היא ללכת שוב על R1R.

מומלץ להחליף את כל הארבע.

פורסם

דעתי האישית דומה בהחלט לשל פיליפ

לך שוב על R1R ותהנה ובהחלט שיהיו כל הארבע

נסעתי גם עם הדנלופ והפאלקן (שצוינו מקודם)נחמדים מאד

פורסם

תודה על התגובות חבר'ה..

משהו יודע מחירים של הR1R ?

ואיפה ניתן להשיג?

יש לי מאיפה להשיג אבל ניראה לי שההצעה גבוהה מדי...

• תוכן חדש...