Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במבצע הנוכחי של ימי המכירות של פיג'ו ה-207 נמכרת ב 88,888 ש"ח כולל קודן וחיישני רוורס, כלומר כ-2000 ש"ח יותר מאשר במבצע ידיעות. ועדיין לדעתי זהו הדיל המשתלם ביותר כיום לסופר מיני אוטומטית.

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
במבצע הנוכחי של ימי המכירות של פיג'ו ה-207 נמכרת ב 88,888 ש"ח כולל קודן וחיישני רוורס, כלומר כ-2000 ש"ח יותר מאשר במבצע ידיעות. ועדיין לדעתי זהו הדיל המשתלם ביותר כיום לסופר מיני אוטומטית.

ב90 אלף ש"ח יש גם קליאו. בלי הטובות של המבצע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נסעתי על הקליאו לפני שהחלטתי על ה-207 ואהבתי פחות .

עם זאת, נהניתי מאוד בנסיעה על ה- c3, אלא שאז היא עלתה 101 .

אבל אני מניח שזה עניין של טעם אישי.

לגבי חיישני הרוורס, נאמר לי שם בשעתו שמדובר על כאלו ללא צג, שזה מאכזב (אלא אם כרגע מדובר על סוג אחר).

אבל אתה צודק בחישוב ההפרש, בגדול אם זה קודן עלוקה פלוס חיישנים זה בערך 1000 שח.

פורסם
מחיר המחירון של הקליאו האוטומטית 95K, והרדיו בהתקנה מקומית :shock:

העלו את המחיר?!

ואגב,

עשיתי נסיעת מבחן לפניי כחוודשיים,

וראיתי את הרכב בתצוגה בבאר שבע, הוא ידני ומגיע עם מערכת מקורית מהמפעל,

ללא תוספת תשלום, זו תוספת שמגיעה החל מ2012 לפי נציג המכירות במרכז.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש עכשיו שמועות גם פאביה TSI DSG עם 105 כ"ס ב-90,000.

מישהו יכול לאמת את זה?

לפי מה שזה נראה 90,000 הולך להיות המחיר החדש של הסופר מיני האוטומטיות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

פאביה TSI DSG ב90K? מישהו כתב את זה באחד הפוסטים, אבל לא מצאתי אישוש לכך בשום מקום.

מאחר והמבצע של פיג'ו נגמר, כרגע הסופר-מיני האוטומטית הזולה ביותר היא הקליאו - 95K, ויש הטוענים שאפשר להוציא אותה מהיבואן ב90K.

אם יש לך כרטיס "חבר" ניתן לרכוש את השברולט סוניק הדגם הבסיסי ב89,900 כולל חבילת אבזור. עיסקה לא רעה, אבל אני אישית לא התחברתי לרכב הזה.

פרט לשתי דוגמאות אלה לא ידוע לי על סופר-מיני אוטומטיות שנמכרות כיום בפחות ב100K.

פורסם

ביטוח מקיף:

בשעתו שקלתי לרכוש את הפולו 1.2 וקיבלתי עליה אז הצעת מחיר לביטוח מקיף.

היום בדקתי באותו המקום (עם תנאים מיוחדים להוט/הסתדרות המורים) לגבי ה- 207 אותה רכשתי, והופתעתי לגלות שעלות הביטוח המקיף שלה לשנה יקר יותר בכ- 450 שח ממה שהוצע לי לפולו.

הופתעתי בין היתר כי נאמר לי בשעתו שהביטוח לפולסווגן בדרך כלל יקר יותר.

אמנם עדיין לא בדקתי בחברות ביטוח אחרות.

למישהו יש התיחסות לנושא?

פורסם

לגבי הביטוח לדעתי יש כאן טעות, לא רק שביטוח לפיז'ו 207 יותר זול מלפולו, אלא גם דרישות המיגון יותר נמוכות. אני מציע שתנסה לברר אצל סוכנים אחרים.

פורסם

גם לי זה נראה מוזר, למרות שמדובר באותה חברה שהציעה לי לפולו.

התחלתי לעשות בירור נוסף וסוכנת הביטוח שלי כיום בודקת עבורי הצעות מחברות שונות.

בביטוח ישיר הציעו לי ב- 1000 שח פחות.

אבל סכומי ההשתתפות העצמית שם גבוהים פי 2, כמו כן זה מסוג ההצעות שאני לא אוהב " זאת ההצעה אם אתה עושה עכשיו מייד בשיחה, אם לא המחיר יהיה אחר". וגם, בניגוד לקודמים, סירבו להעביר לי בכתב את פרטי ההצעה, גם ללא מחיר, אלא התנאים עצמם.

בנוסף, קראתי באחד השרשורים כאן, שאצלם נחמד כשמשלמים פחות, עד שאתה צריך משהו, תביעה וכדו'.

האמת שלא היה לי ניסיון איתם, אבל כבר הרושם בשיחה לא היה לי טוב.

פורסם

התקשרו אלי היום מלוביט, חברת הביטוח של לובינסקי והציעו לבטח אצלם. סדר גודל של 3K למקיף, 1.5K לחובה, לא זול אבל יש התחייבות לתיקון נזק בחלפים מקוריים חדשים, נזק לצד ג' עד מיליון ש"ח, שמשות מקוריות של היצרן ועוד כל מיני דברים.

פורסם

בהחלט שווה בדיקה.

זה בכל מקרה יהיה סביב ה- 3k , פלוס מינוס.

יש גם את נושא מה שנקרא "חדש תמורת ישן" בשנה הראשונה. כלומר תשלום בערך רכב חדש במקרה ונגנב.

לגבי החובה, זה תלוי כמובן במשתנים נוספים .

פורסם

בדקתי היום לגבי הרכבים שאמורים להיות מסופקים עד סוף מרץ.

הם בכלל לא יודעים מתי תגיע האונייה..., לפחות ממה שנמסר לי מאיש המכירות.

עניין אחר.

בשעתו ביררתי לגבי התקנת משענת יד במרכז המושב הקדמי ונאמר לי (באוטו דיפו) שזה לא ניתן ב- 207 בגלל שמפריע לבלם היד.

איש המכירות שדיברתי איתו היום אמר שזה כן אפשרי, משהו כמו 800 שח'.

לא מעט כסף, אבל בעיני זה דבר נוח ושימושי (יש לזה גם תא אחסון קטן נוסף) ונראה לי שיש יתרון בהרכבה "מקורית" שלהם.

למישהו דעה בנושא, שיכולה לעזור ?

• תוכן חדש...