Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פלאגים משופרים עד כמה שידוע לי זה פלאגים עם ראש אירידיום.

אין טעם להשתמש בהם, אלא אם כן זוהי הוראת היצרן, מטעמי עלות תועלת.

FIAT BRAVO

פורסם

על איזה פלאג בידיוק אתה מדבר ?

יש להם מיליון סוגים , וכמעט לכל סוגי האפליקציות

לא מאמין שליותר מדי אנשים יש ניסיון איתם כי לא מביאים אותם לארץ

ממה שאני קראתי בפורומים זרים , יש להם דגמים טובים לאפליקציות מרוץ לטווח קצר

פורסם
על איזה פלאג בידיוק אתה מדבר ?

יש להם מיליון סוגים , וכמעט לכל סוגי האפליקציות

לא מאמין שליותר מדי אנשים יש ניסיון איתם כי לא מביאים אותם לארץ

ממה שאני קראתי בפורומים זרים , יש להם דגמים טובים לאפליקציות מרוץ לטווח קצר

זכיין שלהם שיש לו סדנה של שיפורים בחול הציע לי לקנות ממנו בשביל הפרוייקט סופרצ׳רג׳ר שלי

תסתכל בלינק שלי למטה , תודה

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

בריסק אינם דווקא פלגים משופרים - אני מוצא שהם דווקא נחותים בבקרת איכות מפירמות אחרות . אני ממליץ על הליין של צ'מפיון ... אם תרצה התאמה מושלמת לאלפא או לטריומף אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי .

הודי.

פורסם
בריסק אינם דווקא פלגים משופרים - אני מוצא שהם דווקא נחותים בבקרת איכות מפירמות אחרות . אני ממליץ על הליין של צ'מפיון ... אם תרצה התאמה מושלמת לאלפא או לטריומף אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי .

הודי.

אני איתך , מן הסתם החברות המוכרות NGK DENSO או BOSCH כנראה יהיו יותר טובים לאורך זמן

ממה שנתקלתי בCHEMPION (C57 או C59 ) משמשים לרוב לרכבים שמשופרים בצורה קיצונית אבל לא סובלים ולו את ההצפה הכי קטנה

• תוכן חדש...