Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא סובל סטיקרים על הרכב, אבל אם הייתי צריך לבחור אחד

http://www.ebay.co.uk/itm/Im-not-Drunk-just-avoiding-potholes-sticker-200x30mm-/180777884401?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2a17339af1

• תגובות 174
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^

יש לי גם סטיקר כזה של neverbeen8)

uזה סטיקר חזק, למי שנוסע בסובארו טנדר למשל או עוד רכבים בלי מושב אחורי:

IMG_3377.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חח אדיר!

ראיתי אצל הרבה אנשים את המדבקה האמיתית כביכול,שיהיה בכיף,אבל מי שלא היה שם זה סתם דבילי להדביק את זה,צריך שזה יהיה עם קצת משמעות :-)

פורסם

המדבקה הבאה שאני מזמין זה...

בכל מקרה אני אישית מחובבי האיביי ודווקא מעדיף להזמין את זה משם מאשר לחפש בארץ ולהזמין בארץ וכו', משם זה מגיע ישירות לדואר ובארץ זה נסיעה לחפש ובזבוז זמן וכו, גם אם שם זה יעלה לי 15 ש''ח יותר זה דבר חד פעמי אז לא נורא ואין כמו לקבל את זה פשוט וקל בדואר.

1811__41479.jpg

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

חילקו מדבקות של קארספורום במפגש לפני כמה שנים (4 שנים אם אני זוכר נכון?). מה שכן המדבקות היו מנייר ולכן לא עמדו בגשם, גם אם כן הי עמידות בגשם אז כבר הוחלפו 3 רכבים מאז.

בהחלט אשמח לשים מדבקה של הפורום על האוטו, גם אם המדבקה תעלה כסף.

בכל מקרה מי שאוהב את השטויות האלה כמוני אז פשוט לרשום funny car sticker ב ebay ויש שם הכל מהכל עד למצב שממש קשה לבחור.

לכל הערסים תחליף של כל המדבקות באחת שמוסיפה הרבה יותר:

$%28KGrHqEOKiME5Z3TGY%283BObm89ODjg%7E%7E60_12.JPG

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אחי הקטן הגביהה את הטנדר ושם את המדבקה הזאת:

lift-your-trucks-fat-chicks-cant-jump.jpg

אני אוהב מסרים קצת יותר חינוכיים כמו זה שפונה לציבור הנהגות:

bumper-sticker1.jpg

ועכשיו כמה שהצחיקו אותי :

funny_bumper_stickers.jpg

3331538583_154e8e575d.jpg

Funny-Bumper-Stickers-Photo-Gallery-38-600x400.jpg

haters will hate

פורסם
יש לי מדבקה גדולה אדומה של HONDA מעל האור בלם מאחורה ומדבקה קטנה של I (לב) MY HONDA בצד שמאל של השמשה האחורית, הרכב הוא הונדה :-)

הורדת את הTYPE R? :wink:

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה

• תוכן חדש...