Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקטע של הסטיקרים לרכב נהיה נפוץ בארץ בקרב חלק מחובבי הרכב, ובתור אחד שדווקא אוהב את הרעיון לא חשבתי פעמיים ונכנסתי לאיביי לחפש שטויות... מצאתי 2 מדבקות שנראו לי מגניבות יחסית והזמנתי, כמובן שהיד נטויה אבל זה אולי יקרה אחרי ששתי אלה יגיעו.

מעניין אותי אם אתם בקטע ואם למישהו פה גם איזה סטיקר מעניין על הרכב.

אגב עוד סטיקר חמוד שראיתי באיביי זה bad cop no donut בוריאציות שונות.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 174
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן מצחירה אבל לא הייתי שם אותה על הרכב שלי.

מדבקה של מכבי חיפה אחת בפינה ואני מסודר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אישית לא שמתי מדבקה,אני אוהב אותם אבל כשזה על רכב אחר.

אבל אם שמים עם חוש טעם לרוב זה יפה,כמובן לשים מדברות TURBO NITRO על אימפזה 1.6 זה OUT.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

bmw ricer

אחלה מדבקה! אהבתי :lol:

מי שמחפש רעיונות,שיפתח גוגל-תמונות ויכתוב: funny car stickers

יש שם כמה דברים חביבים פלוס !

פורסם

לי יש שתי מדבקות. אחת נייק על השמשה האחורית ומדבקה " TOYOTA" עם הסימני סמל על השמשה הקדמית.

סך הכל אם זה בטעם טוב אני בעד!

אני גם אוהב את המדבקות של השמור מרחק הישן , בלי המילה, אלא רק הקווים האלה. לא יודע למה, נותן מראה ספורטיבי לטעמי:lol:

• תוכן חדש...