Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם תשב ברכב אח"כ תגיד עליו דברים שליליים. עוד לא יצא, וכבר אנחנו הישראלים (כרגיל) יודעים יותר טוב מכולם.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ספק אם באמת תהיה לי הזדמנות לשבת ברכב הזה, למרות זאת, אני מאוד מעוניין לראות מה יהיה לחברים מ TOP GEAR

או FIFTH GEAR לומר על הרכב הנ"ל.

אני לא שולל את האפשרות שתהיה לי ארוחה חמה בה יוגש לי כובע ברוטב קארי על צלחת הודית.

נחכה ונראה.

נ.ב. כגיבוי לטענה שלי שאיכות בהחלט קונים בכסף והרבה, מצ"ב שתי תמונות פנים הרכב, אחת של פרארי 599 והשניה של אוונטי.

מצאו את ההבדלים.

avanti.jpg

ferrari 599.jpg

זמין 8)

פורסם

שהאיכות תמונה של הפרארי יותר טובה והרזולוציה הרבה יותר גבוהה :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בהחלט, לצערי לא הצלחתי למצוא תמונות שוות באיכות, אך למרות זאת ניתן בברור לראות את הדשבורד המיושן באוונטי, פלסטיק במקום עור עבודת יד וכ"ו.

זמין 8)

פורסם

ואיך באמת אפשר רק מתוך התמונה לדעת שבהודית זה פלסטיק ולא עור. ולמה יש לזה חשיבות באשר לשאלה איך האוטו הזה נוסע. ואם תשאל אותי הריפוד המשובץ הזה בפרארי ממש לא עושה חשק ונראה כמו איזו שמיכה משנות החמישים. וחוץ מזה 56 אלף דולר זה לא ממש מעט כסף ויש מכוניות כמו לוטוס שעולות ככה ואין להן שום בעיה להסתכל לפרארי בעיניים. וקצת מאכזב שהסיבה היחידה בשלה "אתה יודע" שהאוטו הזה לא שווה הרבה היא מחירו. בקיצור מה שנותר להודים הוא לשלש את המחיר ואז נדע שיש לנו פה פצצה של סופרקאר.

פורסם

חברים, הנקודה שאני מנסה להעביר היא זו:

1. איכות גבוהה לא קונים בזול.

2. 56,000 דולר זה לא מעט כסף אבל בהחלט זול למכונית שמתחרה במכוניות על.

3. עם תג מחיר כזה, כנראה החיסכון בעליות יציג את עצמו באיכות חומרים, בידוד רעשים וארגונומיקה של העולם השלישי.

4. אני לא מתבייש לומר שיש לי בעיה מאוד גדולה עם איכות מוצרים הודית.

5. אם הוא נראה כמו ברווז ונשמע כמו ברווז, כנראה שבאמת מדובר בברווז.

6. באמת ובתמים לא הייתי מתקרב לרכב הזה.

זמין 8)

פורסם
לא לכך הייתה הכוונה.

מכוניות כמו למבורגיני ופרארי לא רק נראות כמו סופר מכוניות, הן עשויות מחומרים סופר איכותיים וחדשניים ועולות בהתאם.

לי אישית יש בעיה גדולה מאוד להביט על מכוניות שמנסות להיות פרארי או למבורגיני במראה בלבד, אבל מתחת למכסה נמצא מנוע שקיים בפורד מונדאו S, ואיכות החומרים בהתאם כמובן.

מקבלים על מה שמשלמים.

ב 56,000 דולר לא קונים מכונית על.

http://www.chevrolet.com/corvette-sports-cars/

פורסם
חברים, הנקודה שאני מנסה להעביר היא זו:

1. איכות גבוהה לא קונים בזול.

2. 56,000 דולר זה לא מעט כסף אבל בהחלט זול למכונית שמתחרה במכוניות על.

3. עם תג מחיר כזה, כנראה החיסכון בעליות יציג את עצמו באיכות חומרים, בידוד רעשים וארגונומיקה של העולם השלישי.

4. אני לא מתבייש לומר שיש לי בעיה מאוד גדולה עם איכות מוצרים הודית.

5. אם הוא נראה כמו ברווז ונשמע כמו ברווז, כנראה שבאמת מדובר בברווז.

6. באמת ובתמים לא הייתי מתקרב לרכב הזה.

1. אין קשר מובהק בין מחיר לאיכות. יש קשר כזה בין מיתוג למחיר.

2. הסכום הזה קונה לא מעט מכוניות מאוד משובחות, לרבות כאלו העוסקות בספורט. והמושג "מכונית על" נוגע יותר לתג המחיר אשר לכל תכונה אחרת של האוטו, ראה 1. כאן.

3. לרוב המחירים היקרים האלו שלהבנתך מושקעים בתוך האוטו על תכונותיו השונות, מושקעים באמת ברמת החיים של שרשרת המתפרנסים מייצורו ושיווקו.

4. אין שום צורך בגיוס בושה מצידך, מי שיש לו הכרות, אפילו מועטה, עם הכלכלה ההודית של היום ומוצריה, מתבייש מספיק בשבילך וזה בסדר.

5. גם אני מכיר פתגמים לא מעטים, אפילו כאלו עם יותר קשר לענין.

6. עכשיו אתה מדבר.

פורסם
1. אין קשר מובהק בין מחיר לאיכות. יש קשר כזה בין מיתוג למחיר.

2. הסכום הזה קונה לא מעט מכוניות מאוד משובחות, לרבות כאלו העוסקות בספורט. והמושג "מכונית על" נוגע יותר לתג המחיר אשר לכל תכונה אחרת של האוטו, ראה 1. כאן.

3. לרוב המחירים היקרים האלו שלהבנתך מושקעים בתוך האוטו על תכונותיו השונות, מושקעים באמת ברמת החיים של שרשרת המתפרנסים מייצורו ושיווקו.

4. אין שום צורך בגיוס בושה מצידך, מי שיש לו הכרות, אפילו מועטה, עם הכלכלה ההודית של היום ומוצריה, מתבייש מספיק בשבילך וזה בסדר.

5. גם אני מכיר פתגמים לא מעטים, אפילו כאלו עם יותר קשר לענין.

6. עכשיו אתה מדבר.

בנסיבות רגילות, אכן הייתי מסכים איתך לגבי הנושא של המיתוג לחלוטין, אך לדעתי ועל פי ניסיוני, ענף הרכב הגלובאלי הוא "עוף מוזר" ומתנהג אחרת משאר הענפים הממותגים שאנו מכירים.

הפן הפונקציונאלי במוצרי הרכב משחק תפקיד מהותי ביותר ואף שווה בערכו, הן לפן האמוציונאלי והן לפן החברתי של המוצר.

בגלל סיבה זאת יצרני הרכב אינם יכולים לשווק את מוצריהם על בסיס חיבור אמוציונאלי בלבד ומחוייבים ליצור הלימה מושלמת בין הפונקציונאליות של המוצר לבין ההיבט החברתי והרגשי.

בגלל סיבה זאת , לרוב, קיימת קורלציה חיובית מובהקת בין מחיר הרכב לבין איכותו בפועל ברוב המקרים.

חשוב לי לציין כי נימוק זה נוגע לחיתוך גס בין גטגוריות מותג שונות (נוחות, ביניים, פרימיום, יוקרה) ואינו נוגע לחיתוכי מחירים פנים קטגוריאליים, אשר בהם אכן ניתן למצוא הבדלים באיכות ומחיר לטובת יצרן כזה או אחר.

זמין 8)

פורסם

הספידומטור ניראה באופו חשוד לשברולט אוואו.

שימו לב לאיכות ההרכבה הנמוכה,הפלסטיק מתחת לתיבת ההילוכים,רואים שהוא לא יושב הדוק לפלסטיק שלידו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...