Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה כנראה לא מבין שאתה הולך לעבוד איתו ב1 אוהם ולספק לו 1000 RMS. מערכת החשמל שלך ל-א תחזיק!

אני מאזור ירושלים

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקי עם אני מוסיף מצבר ג'ל או מחליף אלטרנטור מהעליות של זה כי אני לא מתכוון להחליף אוטו

אתה רחוק מאוד אני כבר ישמע בחנות

בשיפוצים..

פורסם

קח בחשבון שצריך גם כבל מתח ומינוס עבים (מה מותקן אצלך עכשיו?)יותר.

מצבר ג'ל עולה בין 2500 ל-3000 ש''ח.

אלטרנטור תלוי אם זה שיפור או חדש.

זה הרבה כסף שצריך להוציא עוד לפני שקינת סאב ומגבר.

בשיפוצים...

פורסם

והמצבר ייצב את המתח עם המונו והסאב הנל כי להוציא 2500 שקל זה לא ממש קל ביגלל שהרכיבים יקרים

4 ג'ייג עד עכשיו אף אחד לא ענה איך המחירים שהציעו לי?

בשיפוצים..

פורסם

המחירים בסדר אבל

הבעיה היא קודם כול ברכבים

LRX1.1K הוא מגבר בעייתי ברכב עם מערכת חשמל חלשה כמו הפונטו

כאשר תעבוד ב-1 אום עם הספק מעל 1000RMS ועל מגר קלאס AB אתה תקבל בעיות חשמל כמעט בוודאות

וזה מבלי להזכיר מגבר 4 ערוצים בנוסף.

רצוי אם תציין מה התקציב שאתה מוכן להשקיע

בכללי על סאב+מגבר

ויהיה יותר קל לחשוב על אופציות

בנוסף אם אתה מעוניין במוצרים אחרים תן תקציב.

פורסם

חבל שאתה זורק פה מוצרים לאויר, לא שואל אנשים מה כדאי ומה לא, והיבואן כמובן יציע לך את מה שיש לו כי זה דרכו של עולם.

תגדיר תקציב, תן כיוון מה אתה מחפש, ותקבל המלצות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

LRX 1.1 זה מונו A\B שמאוד לא מתאים למערכות חשמל בסיסיות. מאוד לא נציל וזללן.GZHA 1.1200DXII עדיף ממנו בגלל שהוא מגבר דיגיטלי D וחזק יותר מLRX1.1.

LRX רק למערכת חשמל משודרגת. ראה BIOS כדוגמה.

בשני מקרים חייבים מצבר כמו XSPOWER\KINETIC כדי לספק לו את הכוח הנדרש. אחרת תגיד קדיש למצבר+אלטרנטור+שלל צרכנים רגישים יותר לנפילות מתח.

צריך גם כבל קצת יותר עבה כדי למנוע התחממות יתר על מידה של כבל מתח. 4G שאני בטוח מורכב ברכב שלך הוא באזור 6G. חיבר שידרוגים יגרום להתכה של הבידוד + שריפה.

SPL זה סיפור לא זול.

חלק מציוד יעודי יש בפורום יד שניה ולחלק ניתן להפנות על פי דרישה.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

התקציב שלי למונו הוא עד 2500 שקל, ולסאב עד 1600,

למרות שאני רוצה אותו כי שעמעתי גראונד זירו דגם אחר וממש היתרשמתי,

אבל אני לא אתווכח אני מאמין שיש לכם ידע הרבה יותר רחב משלי,

אשמח שתציעו משהוא יותר טוב וכשאני ישמע את האלמנטים אני יחליט,

תודה רבה לכולם על הסובלנות והעזרה,

בשיפוצים..

פורסם

לגראונד זירו (סאבים) יש המון כוח ,אך על מנת לנצל אותו כמו שצריך חייבים מונו שיכול לתת קצת יותר בהתנגדות סופית של הסאב. לשם כך חייבים מערכת חשמל משודרגת.

בלי זה וותר על הקניה של מגבר וסאב. מגבר שלא יקבל חשמל בצורה יציבה עלול לשרוף סאב. זה במקרה והוא יעבוד הרבה זמן בתת תזונה.

תקציב סביר אך רצוי להכין תשתית ולא סתם לזרוק וגמרנו.

יש בפורום המון אנשים בעלי מגברים של 1KW+ וסאבים של 800RMS+ שפשוט לא מנצלים את הציוד שלהם בגלל מחסור בחשמל.

תמיד אפשר רק לקנות את הסאב זה ומגבר,לחבר ולהתאכזב מתוצאה.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אוקיי המערכת חשמל עד כדי כך גרועה ואו לא ידעתי שזה עד כדי כך,

מה אני צריך לעשות בשביל לחזק את מערכת החשמל ומה העלויות?

בשיפוצים..

פורסם

-כבל פלוס ומינוס 0 גייג'.

-שלושת הגדולים.

-מצבר ג'ל או שתיים(או במקרב של מפגרים מהפורום 3 ו-4).

-אלטרנטור מחוזק או חדש בעל אפרג' יותר גבוה.

רק תשתית תעלה לך 5K שקל ומעלה.

בשיפוצים...

פורסם

גיל, למערכת שלו מספיק מצבר ג'ל אחד, כבל 4-2G אמיתי, 3 הגדולים מ4G . אלטרנטור מחוזק מיותר עד להתקנה של 3 מצברים גדולים.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

לפי דעתי,בנוגע לכבל מתח קונים פעם אחת כבל 0 איכותי במקום כל שידרוג לקנות כבל חדש,קונים פעם אחת ומעבירים בין רכבים.

בשיפוצים...

פורסם

בערכה גסה, באזור 3K.

אך את הכבל ומצבר אפשר לעביר בין רכב לרכב. מצבר ג'ל יכול לנוח במקלט ולהתניע רכב גם כעבור שנה.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

• תוכן חדש...