Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה - התיעצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אתמול בערב חניתי את רכבי (ברלינגו 2005) בצד הכביש כדי לפרוק כמה ציודים ,כשאני יורד לנגלה שניה של ציוד ,רכב פרטי מסוג מאזדה נכנס ברכב שלי מאחור כשאני נמצא כחצי מטר מהרכב שלי ומעיף אותו כשתי מטר קדימה ,בתוך הרכב היו שלושה שיכורים\מסוממים , ,כששאלתי לשלומם וביקשתי לקבל פרטים הסתבר לי שאין עם מי לדבר ומיד צלצלתי למשטרה ,המשטרה הגיעה כעבור 20 דקות בערך והצליחה לתפוס את הנהג (השניים שהיו איתו נמלטו מהמקום לפני שהמשטרה הגיעה) ,בבדיקת המשטרה הסתבר כי הרכב לא בבעלות הנהג ,המשטרה לא ידעו לומר לי האם הרכב שפגע ברכבי היה מבוטח או לא ,בוחן התנועה אחרי שכמובן רשם הכל התרשם ופסק חד משמעית שאני הייתי בסדר גמור אמר שיצרו איתי קשר וימסרו לי טלפונית או בדואר את פרטי בעל הרכב והאם יש\אין לו ביטוח. מה עלי לעשות במצב הנוכחי ,אני לא נפגעתי למזלי אך נראה שהרכב שלי במצב טוטל לוסט .האם כדי להוציא את הכסף מהביטוח שלו אני צריך שיהיה לו ביטוח צד ג' או חובה בלבד מספיק ? מה אני עושה במידה והוא לא מבוטח ?

20111230_191923.jpg

20111230_191847.jpg

פורסם

קודם כל, טוב מאוד שלא נפגעת ואתה איתנו!

לי נראה שהיית קרוב מאוד (מספר שניות) מלהפגע קשה או יותר מזה!

ביטוח חובה מכסה פגיעות גוף בלבד.

במקרה כזה (אנשים מפוקפקים) עדיף שתהיה כתובת - חברת ביטוח. אתה צריך לתבוע את הביטוח (צד ג') של הצד הפוגע.

אפשר להגיש את התביעה באמצעות הביטוח שלך (גם אם יש לך רק צד ג', יש סיוע משפטי, לדעתי הם הכתובת בכל מקרה).

אם הנהג הפוגע לא מבוטח - צריך לתבוע אותו ישירות!

אני חושב שנהגת בסדר גמור! (משטרה, תמונות - מקווה שיש לך יותר תמונות עם חזית הרכב הפוגע, מספר רישוי והנהג)

ואני לא מצדיק את הנהג הפוגע, אבל לא הבנתי איפה החנת את הברלינגו, אם מעבר לקו המכוניות החונות (דאבל פארק) אז יכולת למנוע את התאונה!

פורסם

אתה בריא יופי!!

תקווה שהרכב לא גנוב.

חנית בחניה כפולה אז אתה גם לא טלית שכולה תכלת.

תקווה שהרכב מבוטח לחילופין מקווה שלך יש ביטוח מקיף.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כמו שאמרו קודמיי, העיקר הבריאות.

בעניין התביעה ואת מי לתבוע.. תמתין עד שיתבררו הפרטים, תקווה שיש לו ביטוח והכל יבוא על מקומו בשלום, אל תטריד את עצמך לשווא טרם אתה יודע אם הוא מבוטח או לא.

פורסם

במידה ואין לרכב הפוגע ביטוח,אך לנפגע יש מקיף,החברה תובעת את הבן אדם או שאותו אדם צריך להתעסק בזה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אתה בריא יופי!!

תקווה שהרכב לא גנוב.

חנית בחניה כפולה אז אתה גם לא טלית שכולה תכלת.

תקווה שהרכב מבוטח לחילופין מקווה שלך יש ביטוח מקיף.

לא הבנתי איך הגעת למסקנה שהוא חנה בחנייה כפולה.:?

ובלי קשר זה נראה לי לא היה במקום.

לפותח השרשור,תרגיש טוב מקווה שתפתור את הבעיה מול הפוגע.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
במידה ואין לרכב הפוגע ביטוח,אך לנפגע יש מקיף,החברה תובעת את הבן אדם או שאותו אדם צריך להתעסק בזה?

חברת הביטוח תובעת את המפגע.

לא הבנתי איך הגעת למסקנה שהוא חנה בחנייה כפולה.:?

לפי התמונות.

ואם שגיתי עימו הסליחה.

ואם לא , אז בבית משפט כאשר יקבעו את האשם לתאונה יפילו עליו אשם תורם.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני מציע הפרדה:

חניה כפולה זה במקרה הטוב הפרעה לתנועה, והערתי על כך לפותח השרשור.

נהג שיכור שנכנס בעוצמה ברכב עומד זה מפגע, אני שמח במקרה הזה שמה שעצר את המפגע היה רכב ריק!

לעניות דעתי, חניה כפולה אינה "אשמה תורמת" ולא מהווה עילה להיכנס ברכב בעוצמה!

פורסם
אני מציע הפרדה:

חניה כפולה זה במקרה הטוב הפרעה לתנועה, והערתי על כך לפותח השרשור.

נהג שיכור שנכנס בעוצמה ברכב עומד זה מפגע, אני שמח במקרה הזה שמה שעצר את המפגע היה רכב ריק!

לעניות דעתי, חניה כפולה אינה "אשמה תורמת" ולא מהווה עילה להיכנס ברכב בעוצמה!

קודם כל יש לך מזל שלא נפגעת.

יש לך מזל גם שהיה שיכור וישר יאשימו אותו.

לפי התמונות ולפי סימני הבלימה חסמת נתיב בדיוק איפה שנפתח נתיב פניה שמאלה.

לפי מה שנראה לי יש לך גם אחריות. זה לא כביש של שני נתיבים. בקושי נתיב וחסמת אותו.

שיחק לך המזל...

פורסם

לדעתי אלמלא היה שיכור לא היה נכנס ברכב בעוצמה, גם אם גרמת להפרעה בתנועה בחניה.

לא הייתי קורא לזה מזל.

אשמה תורמת?

קטונתי.

בכל מקרה, גם אני ממליץ להמנע מחניה כפולה!

פורסם
שלום לכולם ,

אתמול בערב חניתי את רכבי (ברלינגו 2005) בצד הכביש כדי לפרוק כמה ציודים ,(בעיה)

למה אתה מחנה את רכבך באמצע הכביש, ישנה פה אשמה שלך לגבי עצירה באמצע הכביש

בוחן התנועה אחרי שכמובן רשם הכל התרשם ופסק חד משמעית שאני הייתי בסדר גמור (בעיה 2)

לא ברור לי איך בדיוק, כנראה הבוחן היה יותר שיכור מהנוסעים ברכב, רואים בפירוש שעצרת באמצע הכביש

אמר שיצרו איתי קשר וימסרו לי טלפונית או בדואר את פרטי בעל הרכב והאם יש\אין לו ביטוח

אל תחכה לטלפון מהמשטרה, צלצל אליהם כבר מחר בשעות הבוקר ותבקש פרטי אירוע ואת פרטי המעורבים

מה עלי לעשות במצב הנוכחי ,אני לא נפגעתי למזלי אך נראה שהרכב שלי במצב טוטל לוסט

לפי מראית עין, לא חושב שיש כאן טוטל לוסט, כן יהיה פה תיקון משמעותי, אך לא חושב שהוא יגיע לטוטאל לוסט

ייתכן ואני טועה

תשובותיי באדום

אני שמח שאתה איתנו עומד נושם ובריא, אך עדיין מקווה שאולי פעם הבאה תלמד את הלקח ולא תעצור באמצע הכביש כדי לפרוק סחורה או מה שזה לא יהיה... ישנן חניות מסודרות לעשות זאת גם אם תצטרך לסחוב עוד דקה או 2 ולא יקרה כלום.

לגבי המשטרה, מלבד התרשמות המשטרה מהאירוע, האם קרה לנהג השיכור משהו? נשלל רשיונו, פסילה, זימון בית משפט? אתה אמור להשתתף כעד באירוע הזה...

לא הבנתי איך הגעת למסקנה שהוא חנה בחנייה כפולה.:???:

לפי התמונות ישה צודק בטענתו, הרכב הפוגע נעצר בגלל שהרנו עמדה באמצע הכביש, גם מבחינת חוקי הפיסיקה הרכב לא יכול לעוף מחניה לאמצע הכביש אלא אם כן הרכב הפוגע הגיע מתוך המדרכה,

הם היו אומנם שיכורים מסטולים אך ספק אם נסעו על מדרכות כאן...

מה בדיוק היה לא במקום? כמה פעמים יוצא לך לנסוע בתוך העיר ורכב חוסם נתיב שלם וגורם לפקק בגלל זה?

מקווה שפותח השרשור למד את הלקח ויהיה פחות בן אדם שיעצור בנתיב נסיעה בעיר

Confidence In Motion

פורסם

אכן ,העמדתי את רכבי בחניה כפולה,אך נצמדתי מאוד לרכב שמימיני כדי להשאיר מספיק מרווח לרכבים והרבה רכבים עברו שם בקלות לפני הרכב שפגע בי. אני כמובן מבין בדיעבד שזו היתה טעות חמורה להעמיד את רכבי בצורה כזאת אך באותו רגע לא היתה לי שום ברירה אחרת. אני אעמיד כל אחד מכם בפני סיטואציה: אתה תקליטן שצריך להעלות המון ציוד כבד למסיבה בבית בקומה 3 . המסיבה מתחילה בעוד שעה וחצי ,אתה בלחץ של זמן ואין שום מקום להעמיד את הרכב במרחק של לפחות 20 מטר לכל כיוון אם לא יותר ,מה אתם הייתם עושים ???

הייתי בתחנת משטרה אתמול ,מסתבר שהבחור שנהג ברכב הוא פסול נהיגה ,הרכב ללא טסט וללא ביטוח בתוקף (גם לא חובה) אני מבין שאני צריך לתבוע אותו ישירות וספק אם אראה את הכסף... האם מישהו נתקל במצב דומה ויכול להמליץ על איזושהי דרך פעולה? עו"ד שמתמחה במצבים כאלה? חברה שמטפלת במצבים כאלה ?

המליצו לי על חברה שנקראת "קרנית" ,אך ראיתי באתר שלהם שהם מתעסקים רק בנזקי גוף.

אשמח לכל ייעוץ או הכוונה.

פורסם

לפני ש"אטיף לך מוסר" אנסה לפחות לעזור לך:

אם יש לך ביטוח מקיף, תבע את הפוליסה שלך. אם אין לך, אתה בבעיה. את הכסף תראה עוד כשנה, בתנאי שתזכה בתביעה קטנה מול הרכב השני, ובתנאי ש(לא כמו הבחור החביב מערערה שאשתי היתה מעורבת בתאונה מולו) הוא לא יגרור אותך עוד חמישה חודשים בהוצל"פ עם צווים ועיקולים על חשבונותיו כדי שישלם לך את מה שפסק השופט אחרי כמעט שנה של המתנה למשפט.

ועכשיו-

אם עמדת על נתיב, ללא הפעלת אורות מצוקה מהבהבים וללא משולש אזהרה המונח 50 מ' על הנתיב מאחורי הרכב החונה, הרי שעברת עבירת תנועה.

אם לא היה מדובר ב"שיכור או מסומם" כפי שכתבת, הוא היה מזעיק משטרה, וטוען שלא ראה את הרכב שלך כיוון שהיה חשוך ועמדת בעיקול. היית נושא ממילא בכל הנזק, כולל הנזק שלו.

לגבי מה אני הייתי עושה:

א. מגיע לעבודה מספיק זמן קודם כדי לתקל בלת"מים שונים.

ב. גם במידה ו"הנורא מכל קרה" לא מסכן עוברי דרך אחרים כדי להספיק.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לצערי צדקתי באבחנותי.

ומכאן לנסיון לשפר.

יש לך ביטוח מקיף ? יצאת בשלום . והביטוח שלך יתבע את השיכורניק.

אין לך ? מסיבה יקרה.

את המשטרה לא מעניין אם לנהג השני יש ביטוח מקיף / צד ג , אלא רק אם יש לו ביטוח חובה .

לכן ייתכן כי יש לו ביטוח צד ג' / מקיף למרות שהסיכוי לכך קלוש , אם אפילו את הביטוח חובה הוא לא עשה. בדוק את הנושא יותר לעומק במשטרה.

האם בעל הרכב הוא גם הנהג ברכב בזמן התאונה.

אם שני אנשים שונים ,אתה תובע את שניהם, וכמובן אם יש לו ביטוח אתה תובע גם את הביטוח.

סביר , שהשופט יקטין לך את הפיצוי בגלל החניה הכפולה.

לתביעות קטנות לא לוקחים עו"ד כי אסור להם להופיע שם, אלא אתה תובע לבד.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אפשר לקחת עו"ד - להתייעצות בלבד. עו"ד לא יוכל לייצג אותך במשפט, אם תחליט ללכת לתביעות קטנות (גבול תביעה של שלושים ומשהו אש"ח). גם הצד השני לא יוכל להיות מיוצג ע"י עו"ד.

• תוכן חדש...