Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוא נסתכל על הצד החישובי של העניין. בהנחה שהכ"ס התקבלו בגדישה שציינת.

דבר ראשון - ברור שתקבל יותר כוח אם אתה גודש יותר, עד גבול מסויים

187 כ"ס ב 1.1 באר

204 כ"ס ב 1.4 באר

1.4 באר לחלק ל 1.1 באר יוצא 1.27 בקירוב, שזה אומר 27% יותר אויר.

אם אתה מכניס 27% יותר אויר, אתה אמור לקבל תאורטית 27% יותר כוח לפני חישובי יעילות

נכפיל 187 ב 1.27 ותקבל 237.5 כ"ס. כ-50 כ"ס יותר.

קיבלת 204 כ"ס שזה שליש מההכמות שהיית אמור לקבל - כלומר יעילות הטורבו שלך בגדישה הזו היא 30% בקירוב. האמת שהיא קצת יותר, כי יש גם את יעילות האינטרקולר שלך, שהיא תמיד פחות מ 100% (ללא קשר לרכב), אלא אם אתה משתמש בצ'ארג' קולר וקרח.

אני די בטוח שאם תעיף מבט במפת הגדישה של הטורבו שלך, אתה תראה שב 1.4 באר הוא מחוץ לסקאלה בכלל.

מה שאני מנסה להגיד - לא משנה אם זה APR או אפסולוט, מפת הגדישה (שזה תכלס גודל הקומפסור) קובעת כמה כוח באמת אפשר להוציא. 10 כ"ס לפה או לשם זה לא משנה, יותר משנה האמינות וההרגשה שלך במקרה הזה. ובלי דיינו אין באמת ערך לנתונים (חוץ מתיקוני ההצתה).

כמה אתה גודש לא ממש משנה.

רכב עם 200 כ"ס ב 0.6 עדיף על רכב עם 200 כ"ס ב 1.5, נגיד. כי הרכב השני מוציא הרבה יותר חום מאשר הראשון.

אז אם הלכת על מה שמרגיש לך יותר טוב ויותר אמין, כל הכבוד ותתחדש!

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אז מה הדרך הנכונה?להתקין ציפ ולשלוח אותו הביתה בלי בדיקה?

כייון מצערת לא מוסיף כוח:lol:

ממש לא, קרא שוב, איפה בדיוק קראת שציינתי שכיוון\כיול מצערת מוסיף כוח? אמרתי שההשוואה לא נכונה, נקודה.

ומישהו אמר שיתקינו לו צ'יפ ושילחו אותו הבייתה? שיבדקו, לא חושב שיש משהו במה שכתבתי שמתכוון לכך שיתקינו לו צ'יפ וישלחו הבייתה.

כפי שציינו כאן לפניי, כיול מצערת גורם לרכב להרגיש חלק יותר (סל"ד) ויכול לתת אינדיקציה (הרגשה) לא נכונה.

פורסם

זה קטע אנושי מאוד ואפילו ישראלי מאוד לדבוק בכל הכוח בבחירות שאנו עושים גם אם בדיעבד אנו מגלים שהן לא הכי טובות - יש ספרים שלמים בפסיכולוגיה על זה... גם אני נוסע עם FR וצ'יפ של אפסולוט ובטוח בכל ליבי שזאת התוכנה הכי טובה בעולם ולא יכולתי לבחור יותר טוב ולא משנה כמה נתונים סותרים יציגו לי אני עדיין אדבוק בכך. אני אומר בסופו של יום שמה שחשוב זה שהוא מבסוט מהקנייה ונהנה מהרכב כמו שהוא - כל השאר דיבורי סרק.

תתחדש! :)

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

כיוון/כיול מצערת מומלץ לבצע אחרי ניתוק מצבר או עידכון תוכנה

אנחנו דואגים למחוק תקלות ולבצע כיוון מיצערת אחרי כל צריבת תוכנה

אם המתחרים לא עושים את זה זה שיקול שלהם...

בכל מקרה בכל פתיחת סוויטש המחשב מבצע בדיקה וכיול של המיצערת

כמו שאמרו לפני שכל אחד יעשה את הבחירה הטובה ביותר עבורו לאחר שבדק והשווה בעצמו

ויבחר את התוכנה שמתאימה לצרכיו

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם
עידן, אתה נשמע כמו פרסומת לא מוצלחת ל-E&A, ואסביר בהמשך.

מעניין מה היו הנתונים / תחושות על ה-APR לאחר כיוון מצערת ופילטר חדש.

אם ההשוואה הייתה על שתי התוכנות, לאחר כיוון מצערת / פילטר אחר, אזי היא הייתה רלוונטית ואובייקטית יותר - ומכוון שזה לא קרה, אני לא רואה בה נכונה. צר לי

ואתה נישמע כמו סניגור של APR

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, אבל פילטר פתוח אמור להוסיף בין 3-5 אחוז כח למנוע, אם נכפיל את זה ב187 יוצא בערך 9, אם APR היה נמדד עם פילטר פתוח התוצאה הייתה 200~ כ"ס שזה כמו האפסולוט? לפי הנתונים היבשים באינטרנט שניהם מעלים את הFR לאזור ה195. חמישה כח סוס לא מורגשים יותר מדי ברכב הזה ולכן השאלה אם אתה מחפש מכת כח בהתחלה ואנמיות בהמשך או להתפשר קצת על הקיצוניות והאצה לינארית. לא נראה לי שצריך לעשות מזה יום לימודים ארוך.

אברה קדברה

פורסם

תן לי לתקן אותך

החלפה לפילטר "פתוח"לא תוסיף לך 3-5% בהספק

ולא תהיה מורגשת

יש הטוענים שזה אפילו גורם לירידה בהספק בגלל שאיבה של אויר חם

אנחנו מחליפים לפילטר פתוח מפני שניתקלנו ברכבים שצינור האינלט המקורי שלהם היה מתכווץ בזמן האצה

והחלפה לפילטר פתוח פותרת את הבעיה

זה זול ופשוט יותר מהחלפה לאינלט סיליקון

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

פורסם

שלום חברים.

הדרך הטובה ביותר להמחיש ללקוח את ההבדל בן שתי התוכנות נעשה בעזרת הצגת "לוגים".

למי שאינו יודע,"לוג " הינו תהליך הקלטת הקריאות המתקבלות מחיישני הרכב השונים תוך כדי נסיעה והצגתם בצורת טבלה מסודרת .

התהליך חשוב בכדי לוודא עבודת מנוע אופטימלית ולשלבה באמינות מקסימלית. כאשר בין היתר,אנו בודקים תיקוני הצתה ,גדישה ,טמפ" באגזוז ,כמות האוויר הנכנסת למנוע וכו"ב.

נתון חשוד,יכול ללמד על בעיה אפשרית ברכב (גדישה נמוכה למשל ,יכולה ללמד על דליפות מצנרת הגדישה ).

ברכב המדובר ,שילב הייצרן קופסאת אוויר קטנת מימדים ,עם צינור יניקה העשוי גומי רך (אינלט) ,שילוב שני האלמנטים הללו ,עלול ואף גורם לצינור היניקה להתכווץ ולחנוק את המנוע! -פילטר אוויר פתוח ,מהווה פתרון זול ויעיל לבעיה המדוברת.

חישוב כ"ס שמפיק המנוע,מתבצע בעזרת שימוש בנוסחא מתמטית פשוטה המחלקת את הקריאה הגבוהה ביותר שקיבלנו מחיישן ה MAF , ב 0.81.

לאחר התקנת תוכנה חדשה או אפילו מחיקת תקלות ,אנו מקפידים על כיוון בסיסי למצערת -זהו נוהל קבוע.

לסיכום ,אני מאחל לבעל הרכב הנאה רבה מהצעצוע החדש ומברך אותו על החלטתו להתנסות בתוכנה נוספת ובחירתו בנו .

לכם חברים אני מאחל שבוע טוב ופורה.

צוות "אי אנד איי אוטו ספורט"

פורסם

ציטוט FIZBEN:

דבר ראשון - ברור שתקבל יותר כוח אם אתה גודש יותר, עד גבול מסויים

187 כ"ס ב 1.1 באר

204 כ"ס ב 1.4 באר

1.4 באר לחלק ל 1.1 באר יוצא 1.27 בקירוב, שזה אומר 27% יותר אויר.

אם אתה מכניס 27% יותר אויר, אתה אמור לקבל תאורטית 27% יותר כוח לפני חישובי יעילות

נכפיל 187 ב 1.27 ותקבל 237.5 כ"ס. כ-50 כ"ס יותר.

ערב טוב "FIZBAN"

התאוריה שלך מענינת מאוד ואפילו "פיתחתי " אותה מעט::idea:

הרכב הנ"ל גודש כמקורי 0.6 באר ומפיק 150 כ"ס.

אי פי אר גודשים 1.1 באר.

אם נחלק 1.1 באר ל 0.6 באר נקבל % 83 יותר אוויר !?.

נכפיל 150 כ"ס ב 1.83 ותקבל 274 כ"ס (במקום 187 שקיבלת.... )

התאוריה שלך בהחלט מענינת אבל מתמטית היא לא נכונה.

הלוואי והיא כן היתה נכונה ,יכלנו להוציא הספקים מטורפים.:wink:

פורסם

בשתי הרכבים הקודמים שלי היו צ'יפים של אפסולוט ועשו את העבודה מעל ומעבר 8)באמינות ובכוח .

273 כ"ס עשו הרבה הרבה צרות :-D:lol::lol:.

פורסם

גם לי היו מס' רכבים והתוכנה שהייתה לי זה אפסולוט והיום GIAG, אומנם לא נסיתי שום חברה אחרת אז אין לי שום דעה על החברות האחרות.

אבל מה שקורה כאן פשוט מגעיל, בנאדם מספר את הדעה שלו והפכתם את כל התרד נגד E&A .

אני חושב שכל החברות שמוכרות כאן תוכנות כמו GIAG, אפסולוט, APR, REVO , כולם טובות רק מה שכן כל אחד בוחר את החברה שלו ואת האופי שלה.

ממש נמאס מכל המלחמות האלו, תמיד יהיה חילוקי דעות מי יותר חזק אבל זה כל היופי בעניין.

לאחרונה הגיעו נציגים של כל החברות לאינדיקציות, והתוצאות היו יפות ומפתיעות, ושפו לכולם על הרוח הספורטיבית,זה מה שיפה בעניין.

פורסם

פילטר פתוח לא מוסיף ואף לא אחוז אחד של כח למנוע.

בזמנו גם לי היה צ'יפ כזה על הFR ונהנתי ממנו מאוד.

גם בVRS שמתי אפסולט למרות שידעתי שישנן טובות יותר.

לא מבין את פשר הויכוח, למנועי ה20VT הוא היה ועדיין אחד הטובים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...