Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום צהריים טובים!

להלן רקע:

אני עובד ברשת קולנוע גדולה כסדרן. שעות העבודה נוחות לשילוב עם שירותי הצבאי, ולא מצאתי משהו אחר בזמן שחיפשתי.

אני עובד שם כבר 10 חודשים.

בהתחלה הכל היה בסדר, והודיעו לי ביום שבו נרשמתי לעבודה שמקבלים משכורת באיחור. זה היה איחור של מקסימום 10 ימים.

מלבד זאת, עבדתי כ-3 משמרות בשבוע לפחות.

בהתחלה היו 3 מנהלים, 2 התפטרו, ונשארה מנהלת אחת שאת דעתי עליה ועל אופן הניהול שלה אשמור לעצמי.

נכון להיום המצב הוא כזה:

1. המשכורת מגיעה אחרי חודש לפחות מהתאריך שבו היא הייתה צריכה להגיע, כאשר המנהלת שומרת את כל הצ'קים בכספת, ומחלקת לעובדים החביבים עליה את משכורתם הרבה לפני כל השאר.

2. אני מקבל עבודה רק בימים חמישי ומוצ"ש, כי אלה הימים שבהם אף אחד לא רוצה לעבוד.

3. המנהלת נטפלת אליי שאני יעביר כרטיס מוקדם ביציאה (רק אני, כל השאר מעבירים כרטיס לפחות חצי שעה אחרי שאני הולך), וכל פעם מגרשת אותי לשבת באולם כאשר אף אחד מהסדרנים לא עושה את זה חוץ ממני.

4. כל המקום בנוי מעובדים שהם קרובי משפחה (בני דודים, דודים) וחברים אחד של השני.

מה אני יכול לעשות? אני רק רוצה לקבל את הכסף שמגיע לי בזמן, ולעבוד כמו בן אדם באמצע השבוע.

חשוב לציין שאני עושה את עבודתי בשיא האיכות שאני יכול, ובלי להשתחצן, אני באמת קורע את התחת שם ועוזר לכל העובדים האחרים...

לעצתכם אשמח,

אלכס.

Honda civic EJ6

פורסם

אני עובד ברשת קולנוע גדולה כסדרן. שעות העבודה נוחות לשילוב עם שירותי הצבאי, ולא מצאתי משהו אחר בזמן שחיפשתי.

סידור שהתאים לך.

יש לך כרגע תעסוקה יותר מוצלחת למצוא?

אם כן תחליף עבודה , אם לא , תנסה להבין למה ההתנכלות מצד אותה מנהלת ולנסות שתשפר את התנהלותה כלפיך.

תראה ששום דבר לא הולך אז או תבליג או תמתין עד שיהיה לך שנה במקום ותתפטר ותבקש את הפיצויים המגיעים לך, עקב הרעת התנאים.

האם ביכולתך לתעד את מועד מתן השיק ולאיזה חודש הוא מתייחס, כדי שתוכל להוכיח הלנת שכר?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מירושלים.

בכל הצ'קים מצוין התאריך העשירי ואף השמיני לחודש.

הם נשמרים בכספת ורוב העובדים מקבלים אותם אחרי חודש...

כרגע אני מחפש מקום אחר, אך עם זאת מחכה שתתמלא שנה לזמן עבודתי במקום כדי לגשת אליה ולדבר על העניין, למרות שדיון זה לא הולך להיות, ואם היא מדברת בזלזול גם לאנשים שעובדים שם כפול זמן ממה שהיא חיה, אני יכול לנחש מה תהיה התוצאה...

תודה למגיבים!

Honda civic EJ6

פורסם
חברי הפורום צהריים טובים!

להלן רקע:

אני עובד שם כבר 10 חודשים.

בהתחלה הכל היה בסדר, והודיעו לי ביום שבו נרשמתי לעבודה שמקבלים משכורת באיחור. זה היה איחור של מקסימום 10 ימים.

מלבד זאת, עבדתי כ-3 משמרות בשבוע לפחות.

בהתחלה היו 3 מנהלים, 2 התפטרו, ונשארה מנהלת אחת שאת דעתי עליה ועל אופן הניהול שלה אשמור לעצמי.

נכון להיום המצב הוא כזה:

1. המשכורת מגיעה אחרי חודש לפחות מהתאריך שבו היא הייתה צריכה להגיע, כאשר המנהלת שומרת את כל הצ'קים בכספת, ומחלקת לעובדים החביבים עליה את משכורתם הרבה לפני כל השאר.

2. אני מקבל עבודה רק בימים חמישי ומוצ"ש, כי אלה הימים שבהם אף אחד לא רוצה לעבוד.

3. המנהלת נטפלת אליי שאני יעביר כרטיס מוקדם ביציאה (רק אני, כל השאר מעבירים כרטיס לפחות חצי שעה אחרי שאני הולך), וכל פעם מגרשת אותי לשבת באולם כאשר אף אחד מהסדרנים לא עושה את זה חוץ ממני.

4. כל המקום בנוי מעובדים שהם קרובי משפחה (בני דודים, דודים) וחברים אחד של השני.

מה אני יכול לעשות? אני רק רוצה לקבל את הכסף שמגיע לי בזמן, ולעבוד כמו בן אדם באמצע השבוע.

חשוב לציין שאני עושה את עבודתי בשיא האיכות שאני יכול, ובלי להשתחצן, אני באמת קורע את התחת שם ועוזר לכל העובדים האחרים...

לעצתכם אשמח,

אלכס.

כמה עצות,

גש להסתדרות לעבודים באזור שלך ובקש מהם יעוץ חינם, יש מצב שהם יתנו לך,

תתלונן בפני המנהל שלה, שזה כנראה המנכ"ל של החברה בזה שאתה לא מקבל שכר בזמן (לפי חוק עד ה10 לחודש),

תבהיר לו שזה שרשום בצ'ק 8 או 10 לחודש זה לא אומר שאתה מקבל את הצ'ק ב10 לחודש, ואם יש אפשרות לעשות העברה בנקאית במקום.

אחרת תשמור כל הדפי הפקדות שלך בחשבון בנק ב10 חודשים האחרונים, כשתעזוב שם תתבע אותם על כל ההלנות שכר,

תראה לשופט שהיתה לך התנכלות, לא שילמו לך שעות נוספות , המנהלת ביקשה שתעביר כרטיס חצי שעה לפני שאתה הולך, ותראה לו את הדפי הפקדות לפי התלוש שכר שבכל חודש בחודשו הפקדת את הצ'ק כמה שבועות אחרי מפני שלא קיבלת אותו.

והעצה הכי הכי הכי הכי חשובה תעזוב את העבודה הזאת!!!

תמצא משהו אחר, קשה למצוא עבודה בתור איזה פיצרייה, פיצוציה, תחנת דלק , סדרן ברשת קולנוע אחרת ???

זה לא עבודה שאתה צריך דוקטורט (אני לא מזלזל, גם אני התחלתי ככה)!!!

בקיצור תעזוב שם ותתחיל לחפש משהו אחר, כנס לפיצוציות באזור שלך, תחנות דלק, ותשאל אם צריכים עובדים,

ואל תשכח לתובע את ההעבודה שלך כשאתה עוזב!!!

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

אתה צריך לקבל שכר כל 1 לחודש. עד 10 ימי איחור (כלומר 10 לחודש) לא מפעילים סנקציות. אחרי 10 לחודש זה כבר הלנת שכר שאתה זכאי לפיצוי על משך ההלנה.

יש ארגון בשם "קו לעובד" שיוכל לעזור לך. תריץ חיפוש בגוגל.

פורסם

תודה על העצות, אכן איישם חלק גדול מהן, עזרתם לי המון!

Abergel

אתה צודק, אשמח לדעת איך אתה יודע, אתה עוקב אחריי?

Honda civic EJ6

פורסם

את האמת אני מכיר כמעט את כל העובדים שם, ועובדים לשעבר שם.

והבוסית היא דודה של חבר אתה רוצה אני יגיד לו לדבר איתה אולי יעזור במשהו?

פורסם

בוא נחשוב.

אמרת בית קולנוע.

אמרת ירושלים.

יש בירושלים שני בתי קולנוע.

אחד בבניני האומה. השני ברב חן.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
את האמת אני מכיר כמעט את כל העובדים שם, ועובדים לשעבר שם.

והבוסית היא דודה של חבר אתה רוצה אני יגיד לו לדבר איתה אולי יעזור במשהו?

לא תודה, זה בסדר, פשוט אחפש מקום אחר לעבוד בו...

Honda civic EJ6

• תוכן חדש...