Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ -רמקולים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכבתי היום מערכת ברכב

קומפוננט cs65 cerwin vega

רמקולים אחוריים פיוניר tsa6983s

סאב של jbl ו2 מגברים של jbl

נשאר לי בדלתות מאחורה 2 רמקולים 5 ורבע אינץ' לא איכותיים שלא מחוברים למגבר .

אמרו לי שהם יכולים להרוס את הסאונד .

השאלה שלי אם כדאי להוציא אותם בכלל (לא אפקטיביים במיקומם\עוצמתם ? ) , להשאיר או להרכיב במקומם 2 רמקולים פיוניר tsa1683s שש וחצי אינץ' 280W שנשארו לי ממה שפירקתי

לילה טוב ותודה לעוזרים !

פורסם

יש לך סט לקדימה וסט לאחורה. למה אתה צריך עוד סט רמקולים בדלתות?

ועצם העובדה שאתה מדגיש שהם לא איכותים, הם יהרסו לך את כול השמיעה כי הם הראשונים שיחרחרו כשתגביר תמערכת,

אני ממליץ לך לנתק אותם ושישארו להרקב בדלתות מאחורה.

מיותר לפי דעתי להוסיף עוד זוג לאחורה, עוצמת השמיעה במצב כזה לא תהיה אחידה, ותשמע בעיקר מהחלק האחורי של הרכב.

אים היו לציפורים מכוניות בכייף היתי יושב על חוט חשמל ומחרבן עלהם :lol:8)

פורסם

פשוט תנתק אותם ,ותשאיר אותם במיקום המקורי אין חובה להוציא אותם זה סתם עבודה לחינם.

המיקום בדלתות האחוריות הוא מיקום רע ,ואם כבר יש לך רמקולים על המגש האחורי ,אין שום צורך להוסיף

סט נוסף במיקום הזה.

• תוכן חדש...