Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מאמין כמה פקקים הולכים להיות גם ככה אנשים נוסעים על 80 בנתיב השמאלי ועוד להוסיף מצלמות מהירות..

ס**ק

מקס.

פורסם

שישקיעו גם בתשתיות, עד מתי...?

ראיתם איך נראה רחוב הרצל בראשון לציון? כמו לנהוג בשטח.

וגם הכבישים בכל רחובות משהו נוראי.

פורסם

המדינה מרוויחה בכל מקרה,

תנועה דלילה ומהירה, משלמים למדינה מס מהירות.

תנועה איטית ועמוסה, משלמים למדינה בלו עבור הדלק שבזבזנו בעומס.

אם המדינה רוצה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, היא מציבה מצלמות אבל שומרת את מיקומם בסוד.

פורסם

כל ילד יודע שהמצלמות המהירות הם בעצם עמדת מס שפרוסה על כבישי ישראל, ולראיה איפה ישימו את כל מצלמות המהירות? בכבישים בין עירוניים רחבים 3 נתיבים עם גדר הפרדה ושוליים רחבים. ולראיה 13 מצלמות מהירות ו7 מצלמות רמזור.

בשביל מה להאט את התנועה בכבישי ישראל? גם ככה פקוק! מהירות לא גורמת לתאונות, בשנות ה60 מהירות המירבית הייתה 90, היום 110 עם כבישים מוארים,גדר הפרדה ורכבים שיכולים להחשב כחללית לעומת העגלות שנסעו פה שבנות ה60 (וגם אז לא כולם היו חדשות, אם אז המהירות המירבית של הרכבים הייתה 100-120 והיה מותר לנסוע 90 מה כ"כ מסוכן לנסוע 140 ברכב שיכול לנסוע 200 קמש בממוצע

פורסם

לדעתי נסיעה איטית, גורמת לתאונות הנהגים חסרי סבלנות וממהרים ומקבלים עצבנים.

מה הטעם בזה, אני לא יודע יש כבישים שרשום 70 שאתה לא זז ב70 וזה לא נורמלי.

כמו גהה, למשל מדינה מטומטמת לגמרי מחפשת רק להכניס כסף לממשלה.

ולהרוס את האזרח, המסכן הקטן שעובד כמו חמור,מהמדינה הזאת חייבים לעוף חברים!

אני לא מאמין שאני משרת את המדינה הזאת, ואני בצבא כבר שנתיים ו10 חדשים.

ובנתיים רק דופקים לי את הצורה ממש גן עדן.

פורסם

אני לא מנסה להכניס לאף אחד רעיונות אבל באנגליה אחרי קצת בלאגן וקצת מצלמות שהוצתו הממשלה הודתה שהוספת מצלמות לא תורמת הרבה למלחמה בתאונות ואפילו הורידה חלק מהן.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
כל ילד יודע שהמצלמות המהירות הם בעצם עמדת מס שפרוסה על כבישי ישראל, ולראיה איפה ישימו את כל מצלמות המהירות? בכבישים בין עירוניים רחבים 3 נתיבים עם גדר הפרדה ושוליים רחבים. ולראיה 13 מצלמות מהירות ו7 מצלמות רמזור.

בשביל מה להאט את התנועה בכבישי ישראל? גם ככה פקוק! מהירות לא גורמת לתאונות, בשנות ה60 מהירות המירבית הייתה 90, היום 110 עם כבישים מוארים,גדר הפרדה ורכבים שיכולים להחשב כחללית לעומת העגלות שנסעו פה שבנות ה60 (וגם אז לא כולם היו חדשות, אם אז המהירות המירבית של הרכבים הייתה 100-120 והיה מותר לנסוע 90 מה כ"כ מסוכן לנסוע 140 ברכב שיכול לנסוע 200 קמש בממוצע

הלוואי והיו בארץ רכבים שנוסעים 200 קמ"ש בממוצע.

ולעניין הכתבה, לרוב האנשים יש היום מסלול 3G בפלאפון ובשימוש עם WAZE המצלמות הללו לא יכניסו למדינה הרבה כסף. כשיגיעו לפריסה הסופית של 1800 עמודים באמת יהיה בלתי אפשרי ליסוע מעל המותר באיזור המרכז.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אמיר ציין נכון ואני בעצמי אתמול ראיתי את התוכנה הזאת פועלת מצוין,לכן האפקטיביות יורדת,ומצד השני,מה הטעם להגיד לנהג איפה בדיוק המצלמות? הרי באותו מקום הוא יבלום,ואחרי זה יאיץ שוב פעם,אז מה עשינו,אם כבר זה צריך להיות לא גלוי.

עדיף כבר להשקיע במצלמות רמזור שמגלות רכבים שעברו באור אדום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפחות לפי הפירסומים המצלמות יכולות גם לצלם רכב בתחילת קטע ומצלמה אחרת בסוף הקטע ולחשב את המהירות הממוצעת שעברת את הקטע.

כנגד זה מה הפתרון?

רק לנסוע כחוק, או לעשות עצירה לקפה באמצע.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפחות לפי הפירסומים המצלמות יכולות גם לצלם רכב בתחילת קטע ומצלמה אחרת בסוף הקטע ולחשב את המהירות הממוצעת שעברת את הקטע.

כנגד זה מה הפתרון?

רק לנסוע כחוק, או לעשות עצירה לקפה באמצע.

או להקפיד שתהיה משאית בינך למצלמה - לא בדוק אבל אני לא חושב שהן גבוהות מספיק

the london underground is not a political movement

• תוכן חדש...