Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי לדעתכם אשם? :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אורן, לא הייתי מאחל לו להירג חס וחלילה, אבל תאונה לא עם אדם אחר זה כן. שהרכב ילך טוטאל לוס, אבל שהוא ייצא בריא ושלם.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אדם כזה שלילה לא תספיק, לפי איך שהוא מזלזל בחוקים ושאר הרכבים בכביש הוא יחזור עוד באותו היום לנהוג.

תאונה וחצי שנה שיקום אולי תלמד אותו משהו, מקווה שזה לא יקרה אבל נראה ששום דבר אחר לא ישנה את צורת הנהיגה שלו.

פורסם

בונא סחטיין על הכישורים, כמו הזה המגניב ממהיר ועצבני... התחלתי בדיוק לצאת עם מישהי, אבל נראה לי שהיא תעדיף אותך. רוצה את הפייסבוק שלה?

זה מה שציפית לשמוע? למה לעזאזל אתה נוהג ככה? אתה משוויץ שיש לך האנדברקס?

Way down the lane away, Living for another day

פורסם
עדות הנהג הלבן

אדוני השופט, אני מסיים פניית פרסה, והשחור פונה שמאל לנתיב שמאלי מאחוריי.

לפני פנייה ימינה, הפעלתי איתות, הסתכלתי במראה השחור מאחוריי מאותת שמאל (כנראה נשאר מהפנייה שעשה), מסתכל ימינה פנוי, מתחיל לקחת ימינה ופתאום יש מכה בצד ימין.

בוידאו רואים שהשחור שינה נתיב ויצא לעקיפה פחות מ 50 מטר מצומת! ולכן גם רואים שלא הספיק לבלום כי בדעתו הייתה עקיפה לא חוקית מצד ימין, ובנוסף היסס ללחוץ על הרקס בלימת חירום כפי שחייב היה לעשות!

וכמובן הכביש של אמא שלו, ולא שם קצוץ שיש איתות עוד לפני מעבר הנתיב שלו על פניה ימינה!

.

אני חושב שזכות קדימה נותנים למי שלוקח אותה - (בכללי:) אם אני רואה אחד עומד ומחכה כמו בחורה חסודה, אז אני אקח את הזכות לעצמי ואסע, לא אחכה לאמא שלו שם.

בקורס של "מסלולים", למדו גם פרסה וגם ייצוב רכב בפנייה חדה של 90 מעלות על כביש רטוב שבו הרכב מחליק.

דווקא לעשות פרסה כזו מושלמת ועוד ברכב ידני לא ספורטיבי ממש לא טריויאלי וצריך היה הרבה אימונים - בשיעור הצלחתי רק פעם אחת, ולאחרי המון תרגול אני כבר יודע בדיוק באיזו מהירות, לאן הרכב יעוף ואיך להשתלט על זה גם תוך כדי החלפת הילוכים.

אם היית מסתכל טוב על הסרטון מבפנים היית רואה שנהג הלבן האט לפני הפרסה לוודא שיכול להיכנס אליה ללא התנגשות במשהו.

זה שלא נתן זכות קדימה כפי שאמרתי בגלל שהשחור היה צב איטי מפוחד - עד שיחליט הלבן כבר סיים פרסה.

לגבי כבישים מהירים - שם עוד יותר משעמם מאשר בעיר.. מה תעשה פרסה באמצע כביש מהיר?

כנראה שהיו שני כלי רכב שחורים אחד שעמד בצומת והשני שבא לעקוף מימין .

לא יכול שזה אותו נהג? שהפך את עורו בכזו זריזות.

אם אני הנהג השחור מפעיל קצת קשרים במשטרה ,מביא להם את הוידאו ,ומביא אותך לדין פלילי חוץ מהתביעה הכספית שאתה הולך לקבל ממנו.

אני אפילו לא משנה את העדות שלו מההודעה הראשונה אולי מוסיף שפרט לבלימה והסטיה שלו כדי להתחמק ממך הוא גם צפר.

ואני לתומי חשבתי שמסלולים מוציאים תלמידים יותר מוצלחים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אין ספק שהלבן אשם בתאונה עצמה מבחינת החוק, אבל השחור תרם את חלקו בכך שעקף מימין ולכן בביה"מ, השופט כנראה לא ממש יתן לו פיצויי הולם. הייתי בסרט דומה בעבר (אנמי הייתי במיקום של הרכב בשחור) וקיבלתי בערך את העלות של הפנס....

פורסם
כנראה שהיו שני כלי רכב שחורים אחד שעמד בצומת והשני שבא לעקוף מימין .

לא יכול שזה אותו נהג? שהפך את עורו בכזו זריזות.

או שאתה ציני (כמו שאתה הרבה פעמים :wink: ) או שלא, אבל לדעתי הנהג ה"שחור" הוא אותו אחד שרואים בסרטון מתוך הרכב, שמחכה בצומת לפנות שמאלה לכביש שבוא ארעה התאונה. להגיד כמו שפותח השרשור אמר שהוא מחכה ל"זקנה עד שיזוז", משניה וחצי שרואים את הרכב השחור בצומת (כמו בסרטון), זה טיפשי לגמרי. זה לא שפותח השרשור שהה 5-10 שניות בצומת וחיכה לו שיעבור, הוא ישר עשה פרסה ונסע. אז לפי דעתי הנהג ה"שחור" חיכה שהצומת תתפנה (כמו שרואים), והשתלב לאחר מכן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה שעברת קורס נהיגה מתקדמת לא נותן לך לגיטימציה לנהוג בצורה המסכנת אותך ואת סביבתך.

לכבות רכב תוך כדי נסיעה בגלל דיבורית/ רדיו, לחתוך אנשים אחרים לצורך הגעה בזמן לשער חשמלי, להרים בלם יד באמצע כביש ציבורי וכו' וכו' מעיד על חוסר הבנה בסיסי בנהיגה . לא קונה את "אני יודע לשלוט ברכב"- עובדה שלא, עובדה שאתה מעורב בכ"כ הרבה תאונות ועוד מתגאה בזה, עובדה שאתה לא מפנים את חומרת מעשיך ורק מנסה לראות מה "ישחק" לטובתך במשפט..

לטובתך, תתחיל ללמוד לנהוג לפני שתפגע בעצמך או באחרים.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

יודע לנהוג, רק חושב שהוא יודע יותר מדי טוב.

צריך רק לשנות גישה, תפנית הייתי אומר.

שאל את המקצוענים האמיתיים (ישראלים או עולמיים מהשורה הראשונה, לא ערסונים עם פילטר ואגזוז על סופר לנסר) איך הם נוהגים בכביש הציבורי, כשאין מרשלים.

אם אני זוכר נכון, לפני כמה חודשים נהרג אחד עם הונדה באשדוד על איזה עמוד באמצע העיר.

ואני מודה שלא בחנתי את המקרה לעומק, אף לא קראתי את דו"ח המשטרה על התאונה.

אבל נניח שזה בחור שנהג בערך כמוך רק קצת פחות מוכשר ממך, או עם רכב קצת יותר חזק משלך, או בחור עם קצת פחות מזל משלך, או שפשוט צבר יותר קילומטראז' בעסק ממך!

ככה היית רוצה לסיים?

לשמחתי במקרה ההוא, הוא לא לקח איתו עוברי אורח תמימים בדרך למעלה.

פורסם

לבן אשם, אבל השחור אם היה פחות ממהר היה יכול למנוע את התאונה.

פוסט עם כל הלוחיות היפות http://bit.ly/1w7byAl

מנהל קבוצת "לוחיות רישוי יפות" בפייסבוק

זה חתיכת פריק שואו מה שהולך פה
פורסם
אפשר לראות את הסרטון השני מתוך הרכב שכולכם מדברים עליו? כי לא מצאתי אותו בהודעה המקורית

העצה היחידה שהלבן אכן אימץ מהשרשור הזה היא לגנוז את הסרט הזה. אני הייתי מתבייש לפרסם כזה סרט ברבים.

אתה מוזמן לפנות אל הלבן בבקשה לעותק. לא הכינותי, אבל זה גם לא הפסד גדול לטעמי!

פורסם
בונא סחטיין על הכישורים, כמו הזה המגניב ממהיר ועצבני... התחלתי בדיוק לצאת עם מישהי, אבל נראה לי שהיא תעדיף אותך. רוצה את הפייסבוק שלה?

זה מה שציפית לשמוע? למה לעזאזל אתה נוהג ככה? אתה משוויץ שיש לך האנדברקס?

ציני :) אבל לא תודה, יש לי חברה כבר (שדיי מתעצבנת על סגנון הנהיגה שלי), אבל אין מה לעשות, את הטבע אי אפשר לשנות :twisted:

או שאתה ציני (כמו שאתה הרבה פעמים :wink: ) או שלא, אבל לדעתי הנהג ה"שחור" הוא אותו אחד שרואים בסרטון מתוך הרכב, שמחכה בצומת לפנות שמאלה לכביש שבוא ארעה התאונה. להגיד כמו שפותח השרשור אמר שהוא מחכה ל"זקנה עד שיזוז", משניה וחצי שרואים את הרכב השחור בצומת (כמו בסרטון), זה טיפשי לגמרי. זה לא שפותח השרשור שהה 5-10 שניות בצומת וחיכה לו שיעבור, הוא ישר עשה פרסה ונסע. אז לפי דעתי הנהג ה"שחור" חיכה שהצומת תתפנה (כמו שרואים), והשתלב לאחר מכן.

רואים טוב שהלבן האט כי חלף רכב אחר בצומת, ובגלל שהשחור פשוט לא זז, הלבן לקח את הזכות שהייתה לשחור.

יודע לנהוג, רק חושב שהוא יודע יותר מדי טוב.

צריך רק לשנות גישה, תפנית הייתי אומר.

שאל את המקצוענים האמיתיים (ישראלים או עולמיים מהשורה הראשונה, לא ערסונים עם פילטר ואגזוז על סופר לנסר) איך הם נוהגים בכביש הציבורי, כשאין מרשלים.

אם אני זוכר נכון, לפני כמה חודשים נהרג אחד עם הונדה באשדוד על איזה עמוד באמצע העיר.

ואני מודה שלא בחנתי את המקרה לעומק, אף לא קראתי את דו"ח המשטרה על התאונה.

אבל נניח שזה בחור שנהג בערך כמוך רק קצת פחות מוכשר ממך, או עם רכב קצת יותר חזק משלך, או בחור עם קצת פחות מזל משלך, או שפשוט צבר יותר קילומטראז' בעסק ממך!

ככה היית רוצה לסיים?

לשמחתי במקרה ההוא, הוא לא לקח איתו עוברי אורח תמימים בדרך למעלה.

טוב נראה לי שצריך להסביר לאנשים פה למה נהיגה "רגועה" היא משעממת רצח.

אני אפנה אותכם לציטוט של Captain Picard מ Star Trek TNG בפרק "6x15 "Tapestry שבו הוא אמר:

"I would rather die as the man I was...than live the life I just saw."

כשניתנה לו הזדמנות על סף מוות, לתקן טעויות מהעבר ולשנות את חייו - הוא נשאר חי, אבל חי חיים משעממים וחסרי טעם.

תראו את הוידאו בדקה 2:00 עד לכ 2:10 ואולי רק אז תבינו:

וככה אני מנסה לחיות - בהנאה מכל רגע ומאדרנלין, ולא כמו חיה כלואה שלימדו אותה לשחק תמיד על בטוח, חיה חיי שיעמום אבל בטוחים.

אגב אני לא היחיד - פגשתי כבר כמה אופנוענים שגם אמרו שיעדיפו למות על האופנוע, ולא לחיות חיי שעמום בנהיגה שקטה ובטוחה ברכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...