Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי הונדה סיוויק 2001 ויש לי מתחת למכסה מנוע מצבר שנפ בן שנתיים שלפי דעתי הולך לסיים את החיים שלו בחודשים הקרובים רציתי לדעת האם אפשרי לקחת את המצבר הזה לשים אותו מאחורה אני יקנה כבל + 30 ס״מ יחבר אותו ישירות למגברים והכבל + שממשיך למכסה מנוע יחובר גם ל+ ואני יקנה עוד מצבר ומה שאני מקבל זה בעצם 2 מצברים מחוברים במקביל עדיין 12v רק אמפרים גבוהים יותר אפשרי ?? תודה אורי

פורסם

זה דיי מסוכן לשים מצבר רגיל בבגאז׳.

בתהליך פריקה/טעינה מצטברים שם גזים רעילים ודליקים שיכולים להידלק מניצוץ עקב קצר או מחום. סיכון שאני לא הייתי לוקח. איזה מגברים יש לך שלדעתך דורשים מצבר נוסף? אם אתה הולך להתקין מצבר נוסף, אז תוודא שזה מצבר ג׳ל או מצבר יבש.

פורסם

הרכב שלי בכללי צורך המון חשמל שתי מגברים לרמקולים הרץhe-4 מונו בלוק רוקפורד 500-1 אני תמיד שומע גבוהה מזגן תמיד דלוק אורות נסיעות מחוץ לעיר אור גבוהה חלונות דאבל דין המחשב שלי שאני תמיד מטעין באוטו זה בערך

ואיי לא חשבתי על מה שאמרת, על מצבר סגור זה נכון מאוד מה אתה חושב על מצבר כזה http://www.allstar.co.il/sale.asp?pid=668 זה נקרא מצבר סגור האם יש חשש ?

ואני יקנה עוד אחד לא סגור למכסה מנוע

פורסם

עדיף לך לשדרג את המצבר שבמנוע למצבר כמה שיותר חזק ולהתאים אליו את האלטרנטור של הרכב מאשר להתקין עוד מצבר.

בזמן עבודה המצבר פולט גזים רעילים וחומצה שיכולה לגרום לנזק בלתי הפיך בתא המטען,

לכן הם חייבים בסביבת עבודה מאוררת.

במידה ובכל זאת אתה מוסיף עוד מצבר קח בחשבון שהם חייבים להיות זהיים לגמרי מבחינת הקיבולת שלהם AH (וכמובן המתח)אחרת מצבר אחד תמיד יפרוק את עצמו למצבר השני עד שהקיבולת שלהם תהיה זהה ושווה לקיבולת של המצבר החלש יותר.

אים היו לציפורים מכוניות בכייף היתי יושב על חוט חשמל ומחרבן עלהם :lol:8)

• תוכן חדש...