Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור שיטות מצליח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שלרובנו זה קרה, אז הבא ונחלוק סיפורים על פויילעשטיקים שחברות מכובדות בארץ ניסו לעשות עלינו (ובתקווה שהם גם כשלו!).

לפני מס' שבועות אני מקבל טלפון בערב, ופונה אלי נציג של חברת בזק בינלאומי. היות וההתחייבות שלי לתוכנית של באנדל 5 מגה תמה, הוא הציע לי להשאר בחברה ולשלם אותו המחיר (105 ש"ח לאחר תום התחייבות) לחבילה של 10 מגה. סחבק לא פראייר (או כך לפחות הוא חושב) ושואל בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים : האם מדובר כאן בבאנדל של ספק+תשתית? הנציג עונה חיש קל : "נו בוודאי. אגב, אנחנו נותנים לך גם אנטיוירוס ופיירוול ועוד ועוד ועוד" - רגע, אני מחוייב על זה? מה פתאום, אומר הנציג. סבבה, אמרתי לעצמי, הסכמתי וחיכיתי שמח וטוב לב לעדכון המהירות.

יומיים לאחר מכן המהירות עוד לא התעדכנה, ולכן החלטתי לפתוח בפעם הראשונה את האימייל שבזק בינלאומי נותנת לי על מנת לראות אם הם שלחו לי את פרטי העסקה, ואז חשכו עיני : לתשלום המדובר מצטרפים להם גם התשלומים על האנטי-וירוס, וגם התשלומים על הפיירוול, ועוד דברים שאף אחד לא צריך. עוד משהו כמו 35 ש"ח בכל חודש! אני מרים טלפון לחברה, מבקש לבטל את השירותים שאני בפירוש אינני צריך, ואז הנציג גם מבשר לי שהמחיר המדהים של 105 ש"ח הוא אך ורק עבור האינטרנט - לתשתית יש לשלם גם לבזק. אני אמנם לא מרוקאי, אבל הפיוז קפץ לי באותה שניה, במיוחד אחרי שהנציג אמר שחלה כאן אי הבנה - כאשר אי הבנה בוודאות לא הייתה שם, אלא הייתה שם הטעיה מכוונת של נציג בזב"ל!

אחרי 45 דקות בטלפון ובקשה לניתוק מיידי, קיבלתי את הבאנדל ב100 ש"ח למשך שנה, ואז אלוהים גדול - כנראה שיהיה עוד סבב דומה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אחרי הרבה נסיונות מצליח כאלה, פיתחתי לי תשובה אוטומטית.

"יש לי בעיה רפואית, אני לא מצליח לקלוט כלום בשמיעה, שלחו לי הצעה מסודרת במייל עם כל האותיות הקטנות ואני כבר אחזור אליכם".

לתשובת נותן השירות "אבל ככה אתה מאבד את ההטבה הייחודית שרק אני יכול להציע לך בטלפון כרגע" אני עונה "זה בסדר, אני לא רוצה יחס מיוחד, לא אכפת לי לשלם מחיר מחירון".

מקבל את ההצעה במייל (או לא), עושה מחקר קטן אצל נותני שירות אחרים, יוצר קשר עם החברה הנבחרת ובד"כ מקבל תנאים טובים יותר ממה שהוצעו באותה שיחת טלפון.

אף פעם לא סוגרים עסקה בטלפון שלא אתה יזמת.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אנלוגי

:king::king:

רק בכתב , וגם אז להיזהר.

כי למי יש כוח לקרוא X עמודים שחלקם באותיות של פשפשים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, מי שנכווה ברותחין נזהר גם בצוננין.

אתה לא תאמין אבל בספר שמחתימים אותך כשאתה פותח חשבון יש דברים מסמרי שיער שאפילו רוב מנהלי הבנקים לא מודעים להם (למשל שאתה משעבד לא רק צ'קים דחויים שהפקדת לבנק אלא גם ממסרים דחויים שעוד לא קיבלת. הסעיף הזה מאפשר לבנק לפתוח לך את הדואר ולאסוף משם צ'קים).

אני תמיד קורא הכל לפני שאני חותם ומי שלא מוכן למסור לי את הטפסים לעיון כדי שאוכל לעבור עליהם בנחת ובלי שהוא יושב לידי ומחכה אני פשוט לא חותם אצלו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני חתמתי מול יס על חוזה.

כנראה האיש מכירות היה להוט לדחוף לי דברים מסוימים, שהוא פשוט גזר והעתיק את החתימה שלי על נספחים נוספים.

פרטנר לכאורה כל חשבון מה-2-3 האחרונים טועים בכמה עשרות שקלים לטובתם.

משכנתא זה קל

פורסם

הייתה לי שיחה מאוד-מאוד דומה עם נציגה צעירה ונלהבת מדי מנטוויז'ן.

אותו סיפור בערך - שאלתי אם זה באמת כולל X ו-Y וענו לי "כן כן כן", וכמובן שהחשבונית אמרה "פחחחח...".

לפחות זה נגמר בשיחה קצרה וידידותית עם נציגה אחרת -

עם נזיפה בסגנון של "לא יפה לשקר". :roll:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

איך אפשר בלי טכנאי מכונות כביסה - תמיד כשמתקינים לך את המכונה שואלים אותך אם אתה רוצה מגן ברקים ומגנט נגד אבנית.

כמובן שזה לא חובה אבל "כדאי לך כי זו מכונה אלקטרונית והכרטיס מאוד יקר להחלפה" ו"המים בארץ מאוד קשים והמגנט הזה מערבל את מולקולות האבנית כך שלא תצטבר על גוף החימום".

אז כמה עובדות על השטויות האלו:

1. שניהם מיותרים לחלוטין.

2. האחריות על המכונה לא תלויה באף אחד מהם.

3. שניהם מוצעים למכירה בחנויות בשליש מהמחיר שהטכנאי רוצה עליהם.

4. אם מסתכלים על ה"מגן ברקים" לפעמים תגלו שיש עליו תו-תקן של מכון התקנים, נשמע מבטיח נכון? אבל אז אם מסתכלים היטב רואים את הכיתוב "תו התקן ניתן עבור התקע ובית התקע בלבד". הבנתם את זה?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

4. אם מסתכלים על ה"מגן ברקים" לפעמים תגלו שיש עליו תו-תקן של מכון התקנים, נשמע מבטיח נכון? אבל אז אם מסתכלים היטב רואים את הכיתוב "תו התקן ניתן עבור התקע ובית התקע בלבד". הבנתם את זה?

לא נכון! קיימים מגני ברקים תוצרת הארץ הנושאים תו תקן 2283 שהוא תקן למגני ברקים (והוא בעיקרו תרגום של תקנים בינ"ל).

http://www.sii.org.il/488-he/SII.aspx?standard_num=1022830000

מגני ברקים עשויים בהחלט להציל רכיבי אלקטרוניקה - אבל אני שם מגן ברקים דוקא למחשב ולמכשירי האלקרוניקה ולא למכונת הכביסה נטולת האלקטרוניקה שלי.

וקיימים מגני ברקים בלי שום תקן - מבחינתי זו קופסה עם שני לדים מטופשים ובזבוז של 30 ש"ח.

:turn-l:
פורסם

ואפרופו נטויז'ן - נתנו הצעה של 25 ש"ח לחודש. (סיפור מלפני ~שנתיים)

הציעו "אנטי וירוס חינם" או סינון אתרים או כל קשקוש אחר, לא זוכר כרגע. רק לאחר חקירה מאומצת (זה חינם? גם אחרי חודש? בטוח?) הנציגה הודתה שרק החודש הראשון חינם.

בסופו של דבר חייבו 25.90 לחודש. בבירור מולם טענו בתוקף שזה מה שהוסכם.

אני בטוח שה90 אגורות לא היו ולא נבראו. ביקשתי לשמוע את הקלטת השיחה המקורית. נעניתי ש"רק במעמד משפטי".

את המו"מ עם הספקיות בשנה שאחרי כן כבר הקלטתי בעצמי.

ועוד נטויז'ן אחד - היה לי מנוי ב 24 ש"ח לחודש. זה היה בתקופה שהמע"מ היה 15.5%.

ואז המע"מ עלה ל16.5%.

נטויז'ן התחילו לחייב אותי 24.50 ש"ח לחודש.

הייתי צריך להשקיע הרבה מאמץ בלהסביר להם ש 24 ש"ח אחרי מע"מ זה 20.78 ש"ח.

20.78 + המע"מ החדש הם 24.21 ש"ח ולא 24.50.

נכון - אגורות, אבל מצליח או לא מצליח?

ויש לי גם סיפורי אורנג' אבל נדמה לי שכבר כתבתי אותם פה ואני פשוט לא מוצא אותם בחיפוש.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אנטיוירוס ופיירוול

בולשיט בפני עצמו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני נכוותי מנטוויזן כמה פעמים, והמקרים שלי הם קשים יותר וקרו בשנה האחרונה:

1. נציגה התקשרה והציעה טלפון לחו"ל בחינם אין כסף. אמרתי לה שאני לא מעוניין ותודה רבה.

היא ניסתה ללחוץ ובכל זאת עניתי לה שאני לא מעוניין וכך נגמרה השיחה.

לאחר חודש הופיע לפתע בחשבונית קו לחו"ל. לא ייאמן, הא? תשמעו את סיפור 2.

2. ביקשתי להתנתק מנטויז'ן ולהתחבר לספק אחר. הגעתי למחלקת שימור לקוחות, ובסוף השיחה הנציגה הודיעה לי חגיגית שהמנוי שלי יהיה מנותק תוך 3 ימים עסקים או משהו כזה.

נחשו מה קרה לאחר חודש? נכון, המנוי לא נותק - והוא משלם יופי יופי.

התקשרתי שוב לנטוויז'ן, נציגת השירות הייתה מופתעת שאני בכלל מחובר, אמרה שאני צודק ושהמנוי צריך להיות מבוטל. היא אמרה שהיא תטפל בזה.

ומה קרה לאחר עוד חודש? צודקים. המנוי עדיין מחוייב ועדיין קיים. רק פנייה דרך הצ'אט שלהם בשירות לקוחות עזרה, ולאחר 3 חודשים התנתקתי מנטוויז'ן.

3. התחברתי לנטוויז'ן לפני חודשיים בגלל התקלה בבזק בינ"ל בסוכות (הייתה להם תקלה רצינית והאינטרנט פשוט לא זז).

שמחתי שיכולתי לעבור לנטוויז'ן ללא עלות, כי אני עשיתי באנדל דרך הוט ללא התחייבות - ואני יכול להחליף ספק אינטרנט בכל רגע.

עשיתי שיחת ועידה עם הוט ונטוויז'ן והנציגה של נטוויז'ן העבירה אותי אליהם.

היא רק שכחה לעדכן אותי (יותר נכון שכחה אפילו להציע לי) שהיא דוחפת לי חבילת הגנה, אנטי וירוס ועוד קישקוש שעולים 35 ש"ח בחודש.

הטריק של החברות הוא שהחודש הראשון הוא בחינם ולכן אנחנו רואים את זה רק אחרי חודשיים.

ואכן אחרי חודשיים גיליתי חיוב על חבילות אבטחה מוזרות והתקשרתי לבטל אותם.

נציגת השירות סירבה לתת לי החזר על החבילות האלה בטענה שנהנתי מהשירותים שלהן. הסברתי לה שאלה חבילות הגנה לאימייל בנטוויז'ן שמעולם לא השתמשתי בו.

לתדהמתי היא אמרה "זה לא נכון. אתה השתמשת במייל שלך. אני רואה שהשתמשת בו".

לא ברור על מה היא הסתכלה, ומה לא נכון פה - אבל מישהו משקר: או חברת נטוויז'ן או הנציגה עצמה.

באותו יום כבר התנתקתי מהם והבטחתי לעצמי לא להתחבר אליהם יותר.

חשוב לציין (וגם כדי להימנע מעוד קנס של 300,000 ש"ח..:roll: ) שאחרי שיחות רבות, טרטורים אין-קץ ועצבים קיבלתי החזר מלא על הסיפורים 2 ו-3. אמנם הזמן והעצבים נשרפו, אבל לפחות יש להם עדיין קצת היגיון להודות בטעויות שלהם.

פורסם
אחרי הרבה נסיונות מצליח כאלה, פיתחתי לי תשובה אוטומטית.

"יש לי בעיה רפואית, אני לא מצליח לקלוט כלום בשמיעה, שלחו לי הצעה מסודרת במייל עם כל האותיות הקטנות ואני כבר אחזור אליכם".

לתשובת נותן השירות "אבל ככה אתה מאבד את ההטבה הייחודית שרק אני יכול להציע לך בטלפון כרגע" אני עונה "זה בסדר, אני לא רוצה יחס מיוחד, לא אכפת לי לשלם מחיר מחירון".

מקבל את ההצעה במייל (או לא), עושה מחקר קטן אצל נותני שירות אחרים, יוצר קשר עם החברה הנבחרת ובד"כ מקבל תנאים טובים יותר ממה שהוצעו באותה שיחת טלפון.

אף פעם לא סוגרים עסקה בטלפון שלא אתה יזמת.

אני לא מדבר בכלל עם נציגי שירות , אני ישר מבקש לדבר עם מנהל , עדיף משימור לקוחות.

מנהל זה בד"כ מישהו שעובד הרבה זמן בחברה ויש לו מה להפסיד ומכיר הכל מהכל וככה אני בטוח 100 אחוז , וגם מודיע על הדרך שהשיחה מוקלטת.

ככה השגתי אינטרנט ב115 שקלים (10 מגה) (תשתית וספק נפרדים לא באנדל)

ככה השגתי בתוספת של 10 שקלים למחיר הקיים שדרוג לממיר HD וממיר MAX , חודשיים SPORT 5 HD מתנה , חצי שנה ערוץ רוסי שנחשב פריומיום (בשביל אבא) מתנה , ועוד ערוץ בהנחה של 5 שקלים. (כ260 ש"ח לחודש)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

סיפור שהיה כך היה (על חביבת הפורום,הלא היא - הוט :lol:)

לפני כמה חודשים חשקה נפשי בחיבור מהיר יותר מ8מגה,אך לצערי אין פה NGN והברירה היחידה היא HOT.

הפעם האחרונה שדברתי איתם הייתה בשלהי 2006 כשהייתי מחובר במשך שנה ארורה אליהם במנוי אינטרנט,עם תקלות בלתי פוסקות ושירות לקוי ברמה מחפירה שאין כמוהי.

חשבתי שעברו 5שנים אז בטח משהו השתנה במערכת ועכשיו הכל (כמעט) זורם על מי מנוחות.

אז חשבתי :evil:

סיכמתי עם הנציגה באנדל של 105ש"ח ל12מגה עם הספקית 012 וביקשתי את החוזה לעיין בו תוך כדי ההתחברות.

105? נעליים.

אז כמה? 115!

קצת צעקות והנציגה הודתה שהיא טעתה בסכום כשאמרה ולא התעמקה בחוזה לפני שליחתו - נו שוין,10שקלים לא כזה ביג דיל אם השירות הוא טיפ טופ.

במשך 3ימים,קניית חומרה,3נציגים טכנים של הוט ועוד 4 של 012 ובב"ל לסירוגין ופשוט לא הצלחתי להתחבר פיזית לאף אחד מהם (שלל תקלות,אין לי כח להכנס לזה)

ההסכם היה ביום חמישי,בראשון בצהריים כבר התקשרתי שוב להוט ובקשתי להתנתק (מצחיק לומר להתנתק,בפועל מעולם לא התחברתי :rofl:)

השיחה הלכה יפה מאוד וסיכמנו שאני אשלם רק 100ש"ח ביקור טכנאי כי זה בלתי ניתן לביטול (אפילו שהנציג היה 2דקות בלחץ,עשה משהו למודם שבסלון עם הפלאפון שלו,מלמל משהו שאני צריך לקנות ראוטר וברח כל עוד נפשו בו,משאיר אותי חסר מושג עם מי להתמודד ועל מה)

למחרת חזרתי לבזק על 8מגה,והלכתי לישון מאושר באותו לילה בידיעה שאשלם להוט רק 100ש"ח.

מספר ימים לאחר מכן,סחבק מסתכל בחיובי אשראי לפני הפרעון,וכמה הוט גוזלים ממני? לא 100,כי אם 260 ש"ח!

טלפון זריז ושוב מספר צעקות על נציגה שלא הבינה מאיפה באתי לה,והובטח זיכוי שיגיע תוך 14ימי עסקים.

אז חיכיתי

הגיע? ברור שלא.

שוב טלפון,עצבים,ומה לא ועוד נציג שעוד רגע בכה מהקללות\צעקות שברכתי אותו בהם העביר אותי חיש מהר למנהל שלו,שגם הוא חטף ממני מנה והבטיח וגם נשבע,שזיכוי יבוא גם יבוא ב14 ימי עסקים הקרובים.

הגיע? בטח שהגיע.

במקום לזכות אותי ב160ש"ח,ולשמור לעצמם 100ש"ח כמו שסיכמנו,הדגנרנטים זיכו אותי בכל ה260ש"ח :shock:.

הפעם כבר התקשרתי ולא יכולתי להפסיק לצחוק,הנציגה לא ידעה איך לאכול אותי וגם צחקה לבלי סוף,והחלטתי לעזוב את העניין לגמרי.

הוט - לא מה שחשבתם (או שכן :D)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

שירשור שיטת "מצליח", אתם אומרים? יש לי 3 מילים בשבילכם:

פלאפון.

פלאפון.

פלאפון.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מעלה את השרשור באוב : היום בבדיקת חשבון האינטרנט אני שוב מחוייב על שירות "תוכי טוק" מצד בזק בינ"ל, ובעוד 15 ש"ח שאין לי מושג מאין הם הגיעו מצידה של בזק.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...