Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני דווקא החלטתי שאין סיבה שאכנע לתרגיל המסריח בגלל צפירות העומדים מאחורי. פשוט אמרתי לשוטפים שאני מעוניין לצאת מהתור. מאחור היו כ7-8 מכוניות לפחות, פגוש אל פגוש.

שלושת השוטפים בילו כמה דקות בהסבר פרטני לכל נהג ונהג מדוע הוא צריך להתחיל לתמרן את רכבו בזוויות מטורפות כדי שאוכל לצאת מהתור ולהניח לרכב הבא לתפוס את מקומי, ושמחתי לראות שעוד 2 נהגים קלטו את המתרחש ועזבו יחד עימי את השטיפה.

(מובן שמייד בתחילת הסיפור הציע לי אחד מהצוות לעשות לי שטיפה ב50% הנחה, רק כדי שלא אעורר רעש שעלול לעכב את המשך ריקון כיסי הפרייארים.)

זה בדיוק מה שעמדתי להציע. באותה המידה שהם "כבלו" אותך לביצוע השטיפה כי מאחוריך כבר יש תור ארוך, כך גם אתה כובל אותם - אם לא תסכים הם יבזבזו זמן ויפסידו לקוחות נוספים וזה יעלה להם יותר כסף מלתת לך את ההנחה. הפתרון הוא פשוט להתעקש ולא לוותר.

מעבר לזה, גם אני לא ממליץ להכנס למכונות שטיפה, במיוחד לא במסגרת מבצעים כאלה, שבהם לא מקבלים טיפול ראוי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש בסיירים תחנה

5ש"ח לא משנה כמה תידלק כל עוד זה מעל 150

ויש גם קינג וואש בפ"ת, אותו סיפור 5ש"ח מעל 150

פורסם
יש בסיירים תחנה

5ש"ח לא משנה כמה תידלק כל עוד זה מעל 150

ויש גם קינג וואש בפ"ת, אותו סיפור 5ש"ח מעל 150

באשדוד, מעל 200 שקל תדלוק מזכים באחת התחנות בשטיפה במחיר סמלי של שקל אחד.

אחרי השטיפה המשכתי עם הרכב לביתי, ושם בזבזתי לפחות 20 דקות בשטיפה ידנית כדי לנקות את שאריות

הסבון והלכלוך שנשארו מהפינוק החינמי.

אכן, אין ארוחות חינם...

פורסם
בתחנה אחרת בחדרה יש שטיפה חינם על כל תדלוק מעל 150 ש"ח (כשבכל מקרה מדובר על התחנה הכי זולה שאני מכיר), ורשום שהשטיפה היא בימים א-ה.נכנסתי פעם אחת לשטיפה, והאוטו נשאר מלוכלך.נייר לניגוב לא היה בתחנה.

חחחחחחחחחחחחחחחחח , זה מעל 180 שקל לא?, אם זו התחנה הזאת שיצא לי לתלדק שם פעם, באמת יום אחרי השטיפה והאוטו נהיה מלוכלך כרגיל.

אגב, אני מאז שיש לי כריש חמוד ומדבקות , שכחתי מה זה מנהרה.

פורסם

כריש חמוד ומדבקות? תזכיר לי מה יש לך? קורולה, שנת 99, לא?

מדבקות שנותנות לך מה בדיוק? ואני לא מדבר בכלל על ה"כריש החמוד" הזה...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אושריקו אתה לא נרגע! :?

עכשיו הכל ברור איך אתה לוקח מאזדה 3. הכל בזכות הכריש!

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

חבריי הנכבדים, במקום להתגדש בריבים , אני אענה בפשטות.

דווקא בגלל שזה טויוטה קורולה 99 (רכב משפחתי מדי).

זאת התשובה ל"כריש החמוד" והמדבקות.

איזה מדבקה שמתי?כולה מדבקת נייק.

וJAN, אם אתה רציני , בוא נעשה השוואה. כמה הקורולה 99 מ0-ל100 מאיצה וכמה כוחות סוס יש לה לעומת מאזדה 3 ?:lol:

אני לא אומר ששלי חזקה, מרוב שהיא על הכביש ברור שהיא כבר פחות סוחבת , אבל בכללי. אז אל תתחכם :lol: ומקווה שאתה ברוח טובה ולא עצבני כי הכל נאמר בהומור כולל על הטויוטה:-)

פורסם

אל דאגה. גם כשהיא יצאה מהמפעל היא לא סובבה ראשים ולא חרכה כבישים ביציאה מהרמזור. בטח שהיום, אחרי תלאות העשור+ שהיא על הכביש- היא לא מפרפרת. גם על כביש משומן היטב...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
אל דאגה. גם כשהיא יצאה מהמפעל היא לא סובבה ראשים ולא חרכה כבישים ביציאה מהרמזור. בטח שהיום, אחרי תלאות העשור+ שהיא על הכביש- היא לא מפרפרת. גם על כביש משומן היטב...

:lol:דווקא הפנסים העגולים מפחידים אנשים

פורסם
באשדוד, מעל 200 שקל תדלוק מזכים באחת התחנות בשטיפה במחיר סמלי של שקל אחד.

אחרי השטיפה המשכתי עם הרכב לביתי, ושם בזבזתי לפחות 20 דקות בשטיפה ידנית כדי לנקות את שאריות

הסבון והלכלוך שנשארו מהפינוק החינמי.

אכן, אין ארוחות חינם...

מהמנהרה, ישר נסעת הביתה? הרי אפשר לעצור בצד וינגבו לך את המכונית.

בנתניה, זו כבר שכונה ממש :): רחיצה ל"לקוח הרגיל" תעלה 10 ש"ח וללקוח שמילא 30 ליטר, 5 ש"ח :).

ישר אחרי המנהריה, עוברים למקום מוצל ומנגבים לך את המכונית או לפחות ככה זה אמור להיות.

בכל מקרה, יצא לי לעשות את זה פעם אחת ושילמתי גם 10 ש"ח לאדם שניגב לי את המכונית (טיפ). אחרי זה, המכונית עדיין הייתה מלוכלכת והיו עליה לא מעט סימנים. אולי אנסה לתת למקום צ'אנס נוסף, דגש על אולי.

פורסם

בוא אני אספר לך משהו יותר מעצבן:

הזדמנתי לתחנת דלק באיזור צריפין, שאני לא מרבה להגיע אליו..

הייתי צריך לתדלק אז נכנסתי. כשיצאה הקבלה על התשלום יצא איתה גם שובר לרחיצה חינם.

תוך שאני מתקדם מהתחנה לכיוון מנהרת השטיפה, קלטתי רכב שבדיוק יצא כולו נקי ומצוחצח.

אני מתקרב, פותח חלון, הבחור ניגש אליי ושואל מה נשמע. עניתי שבסדר, ושיצאה פתקית של רחיצה חינם.

ברוב חוצפתו טוען האיש שהמכונה לא עובדת ולא ניתן לשטוף בה רכבים.

עניתי לו שרק לפני דקה ראיתי מכונית יוצאת ממנהרת השטיפה והוא טען שדמיינתי.

אמרתי לעצמי שהאיש והשטיפה לא שווים את הזמן והעצבים שלי ופשוט נסעתי משם.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם
מדובר בתחנת דלק מאוד ותיקה באזור חדרה שמאז ומתמיד עושה אינטגרציה של מנהרת השטיפה שלהם עם מבצע תדלוק כזה או אחר.

מדי פעם זה בחינם על שטיפה מעל 200 שח, מדי פעם כל השבוע למעט שישי ומ30 ליטר ומעלה.

היום זה מעל 25ליטר - עלות 5 שקלים. שלט יפה ומודפס עם הלוגו של החברה והכל.

לסחבק נגמר הדלק ברביעי בערב, אז החלטתי לתדלק שם. למה לא בעצם?

בערב מן הסתם המנהרה כבר לא עובדת אז באתי היום בבוקר. (חמישי)

כמובן שיש תור בכניסה, כרגיל.

הגיע תורו של הרכב לפניי, הוא מוציא את החשבונית, והבחור אומר לו "זה לא תקף בחמישי ושישי".

(שלא רשום בשום מקום באזור התחנה עצמה) ומפנה אותו לשלט שרשום בטוש ממש לפני הכניסה למנהרה עצמה.

הבחור בחוסר ברירה נאלץ לשלם מחיר מלא, הרי הוא לא יעשה עכשיו רוורס וינסה להזיז את חמשת הרכבים מאחוריו..

אני כמובן זכיתי לאותו היחס, ובגלל "לחץ חברתי" של כל מי שהיה מאחוריי, והדלק ששרפתי בזמן שחיכיתי בסבלנות כבר לא שווה לי להתעצבן ולחזור.

ובגלל התאריך של התדלוק - במילא לא שווה שום דבר כי ביום ראשון זה כבר לא יהיה תקף.

מדובר בסה"כ על כמה עשרות בודדות של שקלים, ולא שווה לעשות בגלל זה רעש - אבל אותי אישית זה עיצבן.

לא עושים ביום חמישי? אז תרשמו את זה בתחנה עצמה, שלא נחכה בתור עשר דקות ובסוף יגידו לנו לשלם מחיר מלא.

יום טוב לכולם.

הם עשו את זה בכוונה כי הם ידעו שיהיה לחץ ושאף אחד לא יסתובב אחורה וככה הם גוזרים קופות מתמימות של אנשים.

• תוכן חדש...