Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על המערכת מולטימדיה שמגיעה בפולו

misgavv
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

טוב אז יש לי 2 שאלות על המערכת מולטימדיה תואמת מקורי שמגיעה במבצע שיש כרגע על הפולו יאנג.

1. נאמר לי בסוכנות שאפשר להוסיף GPS עם תוכנת IGO ב 1000 שקל זה המון כסף יש אפשרות לעשות את זה לבד או שהם גם מרכיבים איזה שהוא מודול נוסף בישביל ה GPS ?

2. שאלתי אם המערכת מגיעה עם יציאות RCA נאמר לי שלא ושצריך ליקנות קיט יציאות RCA ב 220 שקלים ( אמרו שזה קיט יציאות ולא מנחת... )

אחרי שדיברתי עם כמה מתקינים הם אמרו לי שזה שטויות ושהמערכת אמורה להגיעה עם הקיט יציאות פשוט המתקין עושה על זה קומבינה מישהוא יכול לאמת את הדברים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1) מה רע ב WAZE?

2) יש לי את ה GTI והיא הגיעה עם RCA רק שזה דיי זבל. כששום דבר לא מתנגן שומעים רעש מרגיז וכשהטלפון מלובר לזה ומגבירים את הווליום יש רעש מחריש אוזניים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

א - שימוש ב WAZE תוך כדי נהיגה לא חוקי ואם אפשר לקבל IGO בתוך המערכת מולטימדיה זה הרבה יותר נוח בנוסף הווליום של הוייז הרבה יותר נמוך וליפעמים לא שומעים אותו כמו שצריך

איזה מערכת יש לך בגולף? RCD510?

כי אם כן אז זו לא אותה מערכת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

WAZE לא חוקי תוך כדי נהיגה? הסבר פרט ונמק.

יש לי פולו ולא גולף ואין לי מושג איזה מערכת יש לי אבל הטאץ' סקרין זה אחלה דבר. צ'יינג'ר של 6 דיסקים + חיבור RCA לנגן MP3 נותן לך אפשרות בכל רגע נתון לדףדף בין אלפי שירים. הבעסה זה שהתצוגה של נגן ה MP3 לא מופיעה במסך אלא צריך להתעסק עם הנגן עצמו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קיבלתי כבר כמה וכמה הטבות לא חושב שאוכל לקבל עוד והשימוש ב waze אסור תוך כדי נהיגה ביגלל שהפלאפון לא מקובע ברכב לצורך העיניין זה בידיוק כמו לדבר בפלאפון תוך כדי נהיגה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חודש מאוחר יותר...

בנוגע לWAZE קיימת חברה בשם ''אלקטרו סוניק'' שמאפשרת לעלות את הWAZE על גבי המכשיר המקורי.

יש לי חבר עם קיה ספורטז' שקנה אצלהם מערכת מסוג RoadRover - אותה מערכת שמותקנת בפולקסווגן והוא משתמש בWAZE ובמקביל כל הפונקציות האחרות כגון;רדיו,DVD,BT עובדות במקביל באין מפריע וגם אפשרי לגלוש באינטרנט לשלוח ולקבל מיילים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...