Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע אני דיי בטוח שבסופות של צהל הבולמים הם רגילים לגמרי , כי ראיתי בעיניים שלי אך לוקחים בולמים מסופה קלה ושמים בסופה ממוגנת .

נשים אי אפשר איתן,וכבשים לא יודעות לבשל .......:-D

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שמע אני דיי בטוח שבסופות של צהל הבולמים הם רגילים לגמרי , כי ראיתי בעיניים שלי אך לוקחים בולמים מסופה קלה ושמים בסופה ממוגנת .

זה לא חוכמה אני ראיתי איך לוקחים קרבורטור מהג'יפ של המג"ד ושמים בג'יפ סיור, בשעה שהוא היה בטקס...

מה חוק ההתישנות על מקרים כאלה? - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

נכון, לסופות מרכיבים בולמים של בילשטיין(כחול-צהוב), זה חלק OEM של מופאר, לממוגנות יש בולמים אחרים, אמורים להיות לפחות.

אני חימושניק לשעבר אז אני מכיר את הנושא מקרוב.

פורסם

בתור אחד שהתעסק די הרבה בחרא של הדרום, רוב האנשים שהגיבו פה לא יודעים מה הולך בפועל בשטח ואיזה רכבים ויחידות עובדות בשטחי הדרום... תיהיו בטוחים שלא הלמבורגיני ולא הזיבאר לא עוצרים את המבריחים. בפעילות לפני שנה הרימו מסק"ר שניסה לרדוף אחרי לאנדקרוזר של מבריח מאוד חמקמק ומבוקש ותנחשו מה קרה ? הוא הצליח לברוח ממסק"ר... ככה שסופות לא משנה כמה הרכב הזה מהיר יחסית בשטח וגם הזיבאר טרקטורונים או כל כלי רכב אחר לא יעזרו שם, מה לעשות לנהגים בצבא יש המון הגבלות, מה שלמבריחים אין.

183254_10150115212434556_849049555_6123014_3880799_n.jpg

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם
בתור אחד שהתעסק די הרבה בחרא של הדרום, רוב האנשים שהגיבו פה לא יודעים מה הולך בפועל בשטח ואיזה רכבים ויחידות עובדות בשטחי הדרום... תיהיו בטוחים שלא הלמבורגיני ולא הזיבאר לא עוצרים את המבריחים. בפעילות לפני שנה הרימו מסק"ר שניסה לרדוף אחרי לאנדקרוזר של מבריח מאוד חמקמק ומבוקש ותנחשו מה קרה ? הוא הצליח לברוח ממסק"ר... ככה שסופות לא משנה כמה הרכב הזה מהיר יחסית בשטח וגם הזיבאר טרקטורונים או כל כלי רכב אחר לא יעזרו שם, מה לעשות לנהגים בצבא יש המון הגבלות, מה שלמבריחים אין.

הצרה עם המבריחים האלו זה שהם נכנסים ויוצאים משטחי אש פעילים בסבבה שלהם והכוחות הרודפים צריכים לחכות לאלף ואחד אישורים כדי לרדוף אחריהם שם ובדרך כלל עד שהאישורים האלו מגיעים (אם הם בכלל מגיעים) המבריחים כבר נעלמים.

אין דבר יותר מתסכל מלראות את האנשים האלו כל שבוע בורחים באותו מסלול ואתה יודע שעוד מעט אתה פשוט צריך לעצור ולהסתכל עליו נעלם לך באופק.

פורסם

צודק. ככה בדיוק זה קורה. המרחק מהאין גדר של הגבול לשטח האש הוא לא יותר מכמה מאות מטרים. ואכן כן...מדובר בשטח עצום של עשרות ק"מ ארך. כל השטח שממערב לכביש מיצפה צומת ציחור ועד לכביש 10 הוא הכביש לארך הגבול הוא שטח אש.

ואגב...שטח יפיפה לטיולי ג'יפים. ניתן לטיל בסופי שבוע.

אריה

פורסם

לא התכונתי ברצינות שצריך לירות בהם כשהם בשטח ישראל , מה עוד שעלולים לפגוע באיזה שק חשיש או שניים או חו"ח שמונה [ אני לא מנסה לפגוע בפרנסה של אף אחד ובטח לא בציבור המשתמשים בחומר . עג כאן הלכתי לקראת שמירת הנורמליות אצל חצי המדינה כפי שכתב כאן אחד האנשים . לא תמיד חייבים לרוץ אחריהם בשטח . חלקם ודאי מוכרים למשטרה או לשב"כ וניתן להגיע אליהם ל"פזורה " [ עוד פעם השם הדבילי הזה ] ולעצור אותם .אם זרועות הבטחון יכולים לאתר פעיל טרור ברצועה , במקום הצפוף בעולם ,אז מה הבעיה לאתר את המבריחים במקום ישובם בנגב . בשביל זה לא צריך רכב חלל או איזה זי בר או אפילו זנזיבר אלא רק זינזנה שתאסוף אותם ישירות מהבית . רבותי רק לרצות וכמובן תקציבים .

פורסם
אני יושב וקורא לי להנאתי כתבה על טנדר פורד F-150 RAPTOR.

אפשר קישור?

היות ומדינת ישראל היא מקום קטן וכולם מכירים את כולם מיהו אם כן הישראלי

שהפך V12 ששורשיו במיורה האגדתית - לעוגן לאוניה? והאם לדעתכם הוא זוכה להתמקם במקום הראשון בטבלת הישראלים מחסלי המנועים האקזוטיים?

אולי כי מנוע של רכב שנועד לעמוד ב95% מהחיים שלו בגראז' מפואר עם מכונאי צמוד, ומדי פעם לצאת לגיחה למונטה קרלו, לא בדיוק מתאים לשימוש צבאי?

בדיוק כמו שתקח פרארי איטליה, תנחית אותה בידיים של ישראלי מצוי (במקום מזדה לנטיס), ומיד תשמע ממנו תלונות על צריכת דלק מטורפת, חוסר אמינות (עם טיפולים במוסך "ששון ובניו"), עלויות חלפים וביטוח זוועתיות, וחוסר מקום בבגאז' לגיחה שבועית ל"רמי לוי". כל רכב, והייעוד שלו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
למה המסק"ר לא ירה ?.

המבריחים החליטו להראות לצה"ל שהם יצטרכו להתאמץ קצת יותר... הם עשו אחורה פנה עם הגיפ לכיוון מצריים ופשוט חצו דרך הגדר עם הרכב מה שלא מאפשר למסק"ר להמשיך לרדוף אחריהם או לבצע ירי. והמבריח נכנס בחזרה מגזרה אחרת כמה ימים אחרי עם אותו רכב רק ששם אף אחד לא היה ערוך לכניסה שלו...

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

מבריחים היכונו . העניין עומד להסגר , להחתם ולהיות נעול כולל זריקת המפתח לים . כשהגדר תושלם בסוף 2012 כולל אמצעים נוספים פלוס בלגן במצרים שאני באמת לא רוצה שיקרה , אף אחד לא יוכל להתקרב לגבול .

פורסם
אפשר קישור?

מגזין הגה האחרון.

אולי כי מנוע של רכב שנועד לעמוד ב95% מהחיים שלו בגראז' מפואר עם מכונאי צמוד, ומדי פעם לצאת לגיחה למונטה קרלו, לא בדיוק מתאים לשימוש צבאי?

כמו שציינו, המנועים האלה עשו מרוצי ראלי מפרכים וכמו כן, בשינויים קלים מאוד משמשים במרוצי סירות OFF SHORE ששם תנאי העבודה והעומס גדולים לאין שיעור מכל רכב שהם יהיו בו ועדיין עובדים מעולה.

בכל מקרה, כמו שכבר הוזכר, הרכב ששברו בצבא ארה"ב ולכאורה גם בארץ הוא ציטה בעלת מנוע קרייזלר V8.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...