Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם תשאלו אותי, אין כמו אושקוש 8X8 + מזגן ומנוע עילי :evil:

עם משאית כזאת שוכחים מנושא המהירות מהר מאוד ומתחילים לטפס על סלעים בגודל של טקסס :lol:

:mm_yeah::mm_yeah: מחזק. אין דברים כאלה, ומי שמכיר, מבין על אילו יכולות מדובר כאן.

כמובן שבישורת ארוכה מספיק אפשר גם לחזור לנושא המהירות. :evil:

(מכיר את האושקוש רק ממושב הנוסע)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בכלל בחנו בצה"לינו את המיצובישי L200, משם האגדה התגלגלה לLM200.

:-D

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
מה סופות ? איזה משופרים ?כולה הם נוסעים בטויוטה רגילה 4X4 . לא סיפור גדול לתפוס אותם . השאלה היא אם רוצים באמת ? אולי עכשיו שהממשלה הפנימה שהמצב בדרום הוא קטסטרופלי תראו פתאום שהם לא שוים הרבה . כשישלימו את הגדר ולאור המצב הלא ברור במצרים כל ארוע באזור הגבול יחשב כארוע בטחוני מדרגה ראשונה [ כמו בלבנון ] הם כבר לא יהיו גיבורים גדולים . מספיק כמה מהמבריחים שיעלו על מארבים ויגמרו בחדר ההוא בסורוקה כדי שתמוגר התופעה .

אני מוכן לתת לך בכל יום בשנה לנסות לתפוס עם סופה דור ראשון ואפילו דור שני לנד קרוזר חדש מלא סחורה מוברחת שטס בשטח כאילו אין מחר . אני יקצר לך אתה לא תגיע אליו גם לא עם האמר בטח כאשר לנהג הלנד קרוזר אין מה להפסיד ועל הרכב שלו הוא לא עושה חשבון . אני מדבר מנסיון לצערי - במו עיני ראיתי מספר פעמים מבריחים בורחים מאיתנו כאשר כלי הרכב שלנו נוסעים על המגבלות וזה היה לפני 8 שנים אני מעריך שהיום הם נוסעים ברכבים חזקים יותר והצבא קיבל סופה שתים שיש לה הילוך שישי.

כמו שאמרו החברה מאוד מתוחכמים והרכב היחידי שבאמת נתן מענה רציני היה הזיבאר בגלל יכולת לתקל כמעט כל מכשול בשטח ועדין לשמור על קצב נסיעה גבוה משמעותית משל האמר. הזיבאר הוכח כהצלחה אבל כרגיל למשרד הביטחון לא היה התקציב הדרוש והתכניות להצטידות בזיבארים נגוזו. אותו זיבאר בגלגוליו השונים נמכר למדינות וצבאות אחרים בעולם גם בימים אלו. השרים שיושבים בכנסת תמיד מעדיפים לרכוש תוצרת אמריקאית בכספי סיוע מאשר לשלם בשקלים לתעשיה הישראלית , מחשבות כאלו בעבר גרמו כמעט לסגירת פרויקט טנק המרכבה.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
ככל הנראה מדובר על איזה קשקוש של "לשלם בכספי הסיוע מארה"ב".

לצערי אני יכול לומר לך שלא מדובר בקשקוש אלא באחד הגורמים המשפיעים ביותר על רכש בצבא.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מי שלא מכיר את הלמבו.

הרכב הזה הוא מהרבה לפני העידן שכל יצרן רכב סוג ב התחיל לייצר ג'יפונים.

הוא מ 1986 עם מנוע 12 צילינדר.

אז לא קנו ג'יפים בשביל הסטייל כי לא הייתי אף חברה אחרת שעשתה ג'יפים בסגנון.

למה צבא יחשוב על כזה רכב?כי אין אופציות אחרות.

האמר H1 זה צעצוע לכוסיות ליד זה

אייל

פורסם

אז זהו שלא.

יכולות השטח שלו ליד H1 הן אפס.

לא סתם צבא אהר"ב בחר את ההאמר ולא את הלמבו.

אל תשכח מה זה לתחזק צי של כלים כמו הלמבו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ככל הזכור לי, צבא ארצות הברית החזיר את הלמבורגיני בחתיכות ושלח את המהנדסים לעשות עוד שיעורי בית, הם פשוטו כמשמעו שברו את הרכב בשעת המבחנים.

אם יש דבר אחד שהלמבו הזה ממש מצטיין זה בלחרוש דיונות במהירות גבוהה, ככל הנראה אחת מהסיבות שהוא מצא משכן של כבוד בנסיכויות הנפט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

או בלוס אנג'לס, יש אחד אדום, 2 שחורים ואחד לבן מסתובבים פה.

הרפטור היא מכונה מדהימה, הרכב הזה בנוי בצורה מעולה וחוסך ים כסף למשפרים שרוכשים F150 במטרה להפוך אותו לPRE RUNNER. מבחינת מחיר הוא לא בשמיים ולכן הוא נשמע כמו אופציה טובה מאוד, הוא עולה קצת יותר מF250 HD.

haters will hate

פורסם

אני תקווה שהגיל והאלצהיימר לא מתעתעים את זכרוני.

אני זוכר שראיתי תמונה של הלמבורגיני עם מספר צהלי באחד העיתונים היומים בזמנו.

לדעתי היה וגם היה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לצערי אני יכול לומר לך שלא מדובר בקשקוש אלא באחד הגורמים המשפיעים ביותר על רכש בצבא.

אתה צודק בדברייך אבל לכל בעייה יש פתרון ובדיוק כפי שהיתה לצה"ל את הבעייה הזאת עם התבור והיא נפתרה (היום הנשקים האלה מיוצרים בארה"ב, פשוט העתיקו את המפעל לארה"ב), כך אפשר לפתור בעיית ייצור של מוצרים אחרים או לחילופין- פשוט להכניס את האמריקאים כשותפים בפרוייקט, גם זה מספיק.

הבעיה האמיתית אינה במימון אלא במקור, האמריקאים רוצים שנקנה את תוצרתם, תחשוב על ישראל כעל מחלקת השיווק של ארה"ב, אם לנו יש נשק אמריקאי כולם רוצים נשק אמריקאי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בסדר , אז למבריחים יש רכבים טובים יותר מזה של הצבא . אחרי שתושלם הגדר איך בדיוק הם יבריחו ? אז יצליחו לזרוק שק חשיש פה ושם , אז מה ? אני חוזר ואומר , ברגע שכל ארוע באזור הגדר יחשב כארוע פח"ע לכל דבר ויתחילו לקבור מבריחים מהר מאוד התופעה תמוגר . אנשים מתים או פצועים קשה לא יכולים לרוץ בשטח עם לנד קרוזר חדש , סופה משופרת או אפילו גמל עם טורבו 12 צילינדרים .

פורסם
אחרי שתושלם הגדר איך בדיוק הם יבריחו ? אז יצליחו לזרוק שק חשיש פה ושם , אז מה ? .

האללו, האללו, אתה לא תזלזל פה בשק חשיש, זה פחות או יותר מה שמשאיר את חצי מהמדינה בשפיות יחסית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה בסדר . חשבתי עליך כשכתבתי על שק החשיש , הבנתי שאתה זקוק לשק אחד לחודש ולכן זאת הכמות שאני מאפשר להבריח .נגזר עלי להיות המלאך השומר שלך , לדאוג לתיקון המוסו שלך ,, לחפש לך אורתופד לזרת , ועכשיו גם שק חשיש . כל עוד אני בסביבה אתה יכול להיות שקט .

פורסם

עכשיו ברצינות .הפכתם את הקאקרים האלה מ"הפזורה "[ מי המציא את השם הדבילי הזה ?] לסופרמנים. ברגע שיחליטו להתלבש עליהם ברצינות הם לא יהיו שוים יריקה .קצת יותר ניידות על כבישי הדרום עם שוטרים נחושים צעירים עם "רצח בעיניים " ונראה אותם טסים במהירויות לא חוקיות . שיתוף מסוקים במרדף אחרי אלה שברחו מהכביש לשטח עם הוראות נוהל עצירת חשוד מחמירות וה"גבורים " האלה ירגעו לנצח .

• תוכן חדש...