Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילת שמן סוזוקי בלנו

ohadsh
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום

ברשותי סוזוקי בלנו שנת 99. לאחרונה לאחר שהאוטו עומד כל הלילה אני מגלה כתם שמן קטן של מס' טיפות מתחת למנוע. הדבר קורה במיוחד בלילות הקרים (אולי ישנו קשר...?) במהלך היום התופעה אינה מתרחשת. לקחתי את האוטו לבדיקה והמוסכניק אמר שצריך להחליף אטם שמן ועוד שסתום או שתיים מצד ימין של המנוע ששם זה מקור הנזילה. אציין שאני עוקב אחר איבוד השמן .

1. מה עלות הכוללת של הטיפול?

2. האם הבעיה מצריכה טיפול מיידי או שניתן למשוך כמה ימים? כמובן שאני עוקב אחר כמות השמן במיכל.?

תודה רבה

:buddies_drink: אם שותים לא נוהגים בשביל זה יש את אגד!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הייתי שואל סתם. אני מעוניין בעוד חוות דעת לגבי העלות , מה גם שהמוסכניק עדיין לא אמר לי כמה, כי הוא צריך להזמין חלקים ואז נדבר...

אשמח אם תיתנו לי עלויות משוערות.

וגם למה דווקא בלילה שהאוטו בחניה אני רואה את הנזילה בכביש, ובמשך היום שהאוטו עומד אין סימני נזילה?

:buddies_drink: אם שותים לא נוהגים בשביל זה יש את אגד!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אי אפשר להעריך עלויות בלי לראות את האוטו ולבדוק מהיכן הנזילה .

תיקון נזילה יכול לעלות עשרות שקלים בודדים ובמקרים אחרים גם 1000 ש"ח .

תרשום מהיכן הנזילה , מחזיר שמן קדמי , אחורי , מכסה שסתומים , מפלג .

לכל נזילה יש עלות אחרת .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אטם שמן מכסה שסתומים מקורי וסט גומיות אטימה לפלגים עולה בחברה כ - 100 ש"ח .

אם יש לך ידע במכונאות ורגש בידיים אתה יכול להחליף בעצמך .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...