Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן או סניק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..חדש פה ורוצה לשאול את המבינים פה בקשר למגאן

האם המנוע והגיר של המגאן הם אותו מנוע בסניק?

תכלס השאלה שלי האם גם לסניק בעיית אמינות כמו למגאן?

תודה למשיבים

פורסם
שלום לכולם..חדש פה ורוצה לשאול את המבינים פה בקשר למגאן

האם המנוע והגיר של המגאן הם אותו מנוע בסניק?

תכלס השאלה שלי האם גם לסניק בעיית אמינות כמו למגאן?

תודה למשיבים

הסניק (דור קודם) המצויד במנוע 1.6 ל' וגיר אוטומטי, בעל מערכת הנעה הזהה למגאן. שים לב שהסניק כבדה מהמגאן העצלה לכשעצמה, כך שהביצועים יהיו בהתאם. אם כבר סניק, כדאי שתתמקד בגרסה החזקה יותר המצוידת במנוע 2.0 ל'.

בהצלחה!

פורסם

תודה לך

אז רק לחדד... הסניק חולקת את אותה בעיית אמינות עם המגאן?

המנוע אמנם שונה בנפח אבל רגיש כמו של המגאן?

שוב תודה לעונים

פורסם
תודה לך

אז רק לחדד... הסניק חולקת את אותה בעיית אמינות עם המגאן?

המנוע אמנם שונה בנפח אבל רגיש כמו של המגאן?

שוב תודה לעונים

לא רוצה להתייחס לבעיית האמינות - אם קיימת או לא - זאת מכיוון שאני ניזון משמועות בדיוק כמוך. כשיהיה לי ניסיון יותר מעמיק לגבי האמינות, אוכל לדווח - כנראה רק בעוד כשנה משום שרק השבוע רכשתי מגאן II משנת 2008.

בהצלחה!

פורסם

תשתמשו בלשונית חיפוש שיש בפורום כדי למצוא הרבה מידע על המגאן, סניק, דעות חיוביות רבות וגם שליליות.

רק תשימו לב מי ניזון משמועות ומי משתמש ברכב כזה.

אם פותח השרשור יואיל לציין למי ואיזה שימוש ברכב מיועד - יהיה קל יותר לענות.

* גילוי נאות: יש לי סניק לסוגיה כבר הרבה שנים. שום בעיית אמינות קיצונית ושום בעיה מכנית. צר לי לאכזב כמה אנשים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

תודה לכם

מדובר בזוג +1 ובתקווה שבימים הקרובים נגדל בעוד אחד או שניים..(תהייה הפרייה בימים הקרובים)

וכבר חושב קדימה על רכב מרווח מספיק ל3 כסאות מאחורה..

קראתי הרבה תגובות על המגאן וגם על הסניק לדורותיה

מבין שצריך מזל..בכל דבר מן הסתם אבל מדובר ברכבים עם מנועים שונים..

תודה

פורסם
תודה לכם

מדובר בזוג +1 ובתקווה שבימים הקרובים נגדל בעוד אחד או שניים..(תהייה הפרייה בימים הקרובים)

תודה

שיהיה בהצלחה ובמזל טוב!

פורסם

בעבר הייתה במשפחתנו סניק II 2.0 ליטרים משנת 2004, בין הראשונות שהגיעו ארצה מדגם זה.

אני יכול לומר שהיא שרתה אותנו בנאמנות משך קצת יותר מ-3 שנים וכ-120,000 ק"מ ללא כניסות למוסך למטרות שאינן טיפולים שוטפים או ריקולים (למיטב זכרוני היו ריקולים על דוושת בלם ועל אבזמי חגורות בטיחות).

השירות במוסך המרכזי בראשל"צ היה טוב למדי, אם כי מחירי הטיפולים לא היו זולים במיוחד. מצד שני, תדירות הטיפולים היא כל 30,000 ק"מ.

מקווה שזה עוזר לפותח השרשור.

פורסם

בעלים של סניק ידנית וגם של מגאן ידנית, מאוד מרוצה ושבע רצון מהרכבים ומהאמינות שלהם.

יש לציין שאין לי ניסיון עם הגיר האוטומט.

פורסם

לאבא שלי היתה סניק (חדשה) 2003 מנוע 2.0 ואח"כ החליף אותה ה 1.6 שנת 2006.

הוא לא התלונן על חולשה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
תודה לכם

וכבר חושב קדימה על רכב מרווח מספיק ל3 כסאות מאחורה..

קראתי הרבה תגובות על המגאן וגם על הסניק לדורותיה

מבין שצריך מזל..בכל דבר מן הסתם אבל מדובר ברכבים עם מנועים שונים..

תודה

לך על המגאן בלי לחשוב יותר מידי - אני בכל זאת, אסביר לך למה.

רנו מגאן משנת 2008 אתה יכול לקנות היום דרך קרסו עם אחריות מלאה לשלוש שנים + יישור קו מכאני + ביטוח לשנה חינם + הנחות לטיפולים + הטבות (ואם אתה משרת מילואים פעיל אז בכלל אתה גם מקבל שם מולטימדיה עם GPS וBT - חיישני רוורס, מצלמת רוורס, מסכי ראש וחישוקי מגנזיום)

בעצם אתה יוצא מהסוכנות עם רכב שדינו כרכב חדש!

עכשיו - אתם כרגע רק לקראת הילד הראשון - עד שתביאו עוד שני ילדים יעברו לפחות עוד שנתיים שלוש במינימום אם לא ארבע חמש שנים - לך תדע כמה תתעייפו אחרי ילד ראשון, לא בטוח שהאשה ישר תרצה להכנס להריון שני (זה גם מפסיק את רצף העבודה שלה בצורה שמקשה מאוד על הכלכלה).

אז אין שום טעם ללכת כרגע על סניק - המגאן מרווחת ובעלת תא מטען עצום עם פתח העמסה נוח במיוחד - שלושה ילדים גם ככה יכנסו לכם שם מאחורה

פלוס אתם מקבלים את כל התנאים שרשמתי מעלה

והדובדבן שבקצפת - קרסו מתחייבים לטרייד אין חוזר אחרי שלושת השנים הללו מה שאומר שאתה תמיד תוכל לעשות טרייד אין על רכב אחר כמו סניק או רנו משפחתית גדולה כזו או אחרת.

בהצלחה.

גילוי נאות - אני לפני חודשיים בערך סגרתי עסקה שכזו עבור אשתי - אני חייב לציין ששנינו מרוצים מאוד מהרכב ללא קשר לאמינות שלו (כי אין לי דרך לחוות דיעה כרגע).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בשביל 3 כיסאות בטיחות סניק עדיפה.

וגם להכנסת עגלה גדולה\תאומים הבגאז' של סניק יותר נוח (גם אם הוא לא יותר גדול).

בקיצור, רכב יותר פרקטי למשפחה עם 3 ילדים.

גם הישיבה בסניק יותר גובהה - יותר כיף לילדים :-D

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...