Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

בהמשך לנסיונתי לעזור לכם, אבקש מכל אחד שמגיע לו החזר כספי לשלוח ל"פורמולה ישראל" הודעה פרטית כאן בפורום.

בהודעה הפרטית צינו בבקשה: שם פרטי ומשפחה, תעודת זהות, דרכים ליצירת קשר.

בנוסף וחשוב מאוד! צינו מי הבטיח לכם את ההחזר הכספי. ובמידה ויש לכם: צילומי מסך, הקלטות או כל דבר שיוכל לעזור לי להוכיח כי כספכם מגיע לכם חזרה והובטח לכם זאת.

כמובן שלא כולם הקליטו או ביצעו צילומי מסך וזה לא אומר שלא מגיע לכם כספכם חזרה, אך הוכחות מסוג זה יעזרו לי אל מול ההנהלה.

אני יודע שרובכם פנו מספר פעמים רב בדרכים שונות, אך אני מבקש שתתנו בי אמון שארכז את כל המידע ואפעל כמיטב יכולתי על מנת להסדיר את העניין פעם אחת ולתמיד, אדאג לתת תשובה לכל אחד שביקש החזר בין אם היא חיובית או שלילית על מנת שתוכלו להחליט על צעדכם בעתיד ולא תאלצו להמתין לתשובה ולהישאר "באוויר".

ובנוסף אם ארגיש שמתבצע משהו שאינו בתום לב, מריחת זמן מיותרת, נסיונות להתיש את אלו שמגיע להם כסף או דברים מסוג זה איידע אתכם ואסיים את תפקידי בפורמולה ישראל (חשוב לציין שאינני מרגיש שכך הדבר היום).

חשוב לי להדגיש שאני מדבר אל אלו שביטלו את יום המיונים לפני שהגיעו או במהלכו וקיבלו אישור על כך ולא אלו שבחרו מרצונם לא להגיע ועכשיו דורשים את כספם, שכן על פי חוק לא מגיע להם החזר.

אביחי אליאסי

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום רב,

אינני יכול לשלוח לך הודעה מכיוון ש"לא פרסמתי 25 הודעות" (WTF?!)

אשמח אם תוכל ליצור איתי קשר בטלפון 054-7837588, תודה מראש, יאיר

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים יקרים,

כפי שהבטחתי, 8 האנשים ששלחו לי הודעות פרטיות יקבלו את ההחזר שלהם.

לאחר שיחה עם ההנהלה והסבר על המצב של כל אחד מכם אושר להחזיר לכם את כספכם.

ביום ראשון אעביר את הפרטים המלאים שלכם בכדי שיצרו איתכם קשר ויחזרו לכם את הכסף.

בכל מקרה אני כאן ואעדכן בתהליך.

תודה על הסבלנות

אביחי

פורסם

שלום אביחי.

כבר שלחתי לך הודעות בנושא בעבר, בזמן האחרון לא עקבתי אחרי ההודעות בפורום ואני מקווה מאוד שתצליח לעזור גם בעניין שלי.

אני נרשמתי ליום המיונים בידיעה שאני אהיה בחו"ל בין ה-18 ל-20 לספטמבר משום שבאתר הרשמי היה רשום שהמיונים ימשכו כשבוע לפחות.

לפני שטסתי, ב-15.9, הודיעו לי מהמוקד שבאופן סופי לא יפתחו ימי מיון נוספים ולכן ביטלתי את ההרשמה ונאמר לי שאני אקבל את ההחזר דרך האשראי. אין לי הוכחה לכך, אבל הובטח לי בעל פה בשיחה עם המוקד שההרשמה שלי בוטלה ושאני אקבל בחזרה את הכסף.

מאז התכתבתי אתך בהודעות פרטיות כאן, התכתבתי עם יונית במייל ודיברתי איתה טלפונית. לא קיבלתי שום החזר. אם תרצה אוכל לשלוח לך עותקים של המיילים ששלחתי לה.

יונית שלחה לי את ההודעה עם כרטיס הכניסה בחינם לאילת ועניתי שאני מסרב לקבל אותו ומעוניין לקבל את הכסף שלי בחזרה ולא שום פיצוי אחר.

אני מקווה שתוכל לעזור גם בעניין שלי ושסוף סוף אקבל את הכסף שמגיע לי.

ניסיתי לשלוח לך הודעה בפרטי אבל אני לא מצליח.

יוסי זמיר

ת.ז 021565163

מייל: yossi11111@walla

תודה.

פורסם

אביחי

אף אחד עדיין לא יצר איתי קשר

אשמח מה לדעת מתי זה יקרה

תודה

Subaru Impreza GT 99, Zaporozhets ZAZ 968M 82, Lada VAZ 2106 90

פורסם

טוב לפי ההתעלמות של אביחי נראה לי שגם מפה לא תבוא הישועה, נחזור למסלול של הליכים משפטיים

Subaru Impreza GT 99, Zaporozhets ZAZ 968M 82, Lada VAZ 2106 90

פורסם
טוב לפי ההתעלמות של אביחי נראה לי שגם מפה לא תבוא הישועה, נחזור למסלול של הליכים משפטיים

מסכים איתך.

התייחסותו של אביחי לפרשה נראתה רצינית בהתחלה ועל כן מיתנתי את תגובותי העוקצניות פה למשך תקופה

ואכן נמנעתי מלעבור לשלב המשפטי.

אולם בשטח אין תוצאות. לא טלפון מסכן או מייל (אישי) המאשר שהעניין בטיפול,

הודעה כללית ולא ממוענת באופן אישי בסגנון של "כל מי ששלח אלי מייל יכול להיות רגוע",

לא שווה הרבה יותר מאשר ההתייחסויות הקודמות שהתקבלו בעניין זה.

אכן צריך לעבור לשלב המשפטי - בשם העקרון ופחות מאשר למען המטרה הכספית.

האם מישהו בדק היכן רשומה הכתוכת של "פורמולה ישראל" או באיזה מחוז צריך להגיש תביעה כנגד החברה?

לדעתי כל מי שגר באיזור הסמוך לבית המשפט בו צריך להגיש את התביעה - רצוי שיתבע באופן עצמאי בבית משפט לתביעות קטנות

20 תביעות בודדות בבימ"ש לתביעות קטנות זה אומר ש"פורמולה ישראל" צריכה להלטפל ב 20 תביעות.

התאגדות של אותם 20 איש ותביעה מרוכזת מקל על "פורמולה ישראל" ומצריך אותם לטפל בתביעה אחת.

אני לא רואה כל סיבה להקל בעניין.

כמובן, שלמי שגר רחוק מהמחוז בו צריך להגיש את התביעה, ההצעה פחות אטרקטיבית.

פורסם

אתה חתמת על חוזה שאומר איזה מחוז אחראי על תביעות במקרים של פורמולה ישראל? כי אתה לא חותם על זה כשאתה קונה כרטיס.

אם לא חתמת, תתבע קרוב לבית. זה הם שיצטרכו לבוא אליך, ולא להיפך.

אני לא מבין איך חשבתם שהוא יחזיר את הכסף. הרי פורמולה ישראל פורקה מאז, ואביחי כבר לא שייך אליהם. ובטח שלא מקבל משכורת. סתם נועד להשתיק רוחות. עכשיו הם רק צריכים להגיש בקשה לפירוק, אחרי שהם הפסידו את התחתונים באירוע, ושקל אתם לא תראו מהם. עורך דין מטפל ב333 שקל? נו באמת.

• תוכן חדש...