Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרי פורמולה ישראל פורקה מאז, ואביחי כבר לא שייך אליהם. ובטח שלא מקבל משכורת. סתם נועד להשתיק רוחות. עכשיו הם רק צריכים להגיש בקשה לפירוק, אחרי שהם הפסידו את התחתונים באירוע, ושקל אתם לא תראו מהם.

מאיפה אתה יודע שהחברה פורקה? מישהו יודע איך החברה נקראת? אולי הח.פ. שלה? גם אם החברה פורקה לפי דעתי אפשר לתבוע את מיינט, זאת החברה שגבתה מאיתנו את הכסף בפועל וממנה קיבלנו את הקבלה.

Subaru Impreza GT 99, Zaporozhets ZAZ 968M 82, Lada VAZ 2106 90

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא נעלמתי ולא ניסתי להשתיק אתכם, כפי שצינתי אני מנסה לעזור לכם, זה לא מהר כפי שרציתי אבל זאת הדרך מבחינתי

באמצעים שיש לי.

כמו שצינתי עוד לפני כן, אם זה לא מתאים לכם ואם אתם מרגישים שגם אני כאן כדי להונות אתכם

אתם מוזמנים לגשת להליכים משפטים או לחכות או גם לתבוע וגם להמשיך לראות מה יקרה בצד שלי.

שנה אזרחית נפלאה שתהיה לנו.

פורסם

למיטב הבנתי הלא משפטית בעליל, פורמולה ישראל זה רק מיזם אחד מיני רבים של חברת BBM הפקות. זוהי לדעתי הכתובת לתביעות שלכם.

מי יתן והעניין יסתדר מבלי לערב בתי משפט.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני גם לא קיבלתי

אבל לפי מה שהם הבטיחו יש להם עוד איזה שבועיים להעביר את הכסף

Subaru Impreza GT 99, Zaporozhets ZAZ 968M 82, Lada VAZ 2106 90

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז מה יש עוד תקווה? אם מישהו מקבל את ההחזר שיעדכן פה כדי שכולם ידעו, בינתיים נוכל להמשיך לקוות.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אשמח לדעת האם מישהו קיבל כאן החזר כספי.

אני לא קיבלתי למרות שנציג ההפקה אישר לי שאני זכאי לקבל (גם לאחר בדיקה נוספת שלהם).

אמנם שלחתי את פרטי חשבון הבנק למייל לא נכון אבל לפני חודש כבר שלחתי למקום הנכון.

כולם מפנים אותי לאדון בועז מאירי שמתעלם ממיילים.

מישהו קיבל החזר?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

במילה אחת ,בושה.

בשתי מילים , התנהלות מטומטמת.

הפתרון

בית משפט לתביעות קטנות או תביעה ייצוגית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...