Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל איזה 6000 הוא ירמה ?? נו באמת ,הארוע עלה לו לפחות כמה מיליונים ,פשוט ברגע שנגמר הארוע הוא שכח ממנו וניתק קשר עם החברה שגבתה את הכסף ,עכשיו זה עניין בירוקרתי אתם לא מצליחים להשיג אותו ולו יש דברים יותר חשובים מכם .

תתבעו אותו בבית משפט לתביעות קטנות ותקבלו החזר ,סתם לראות שרשור מלא של זעקות וטענות שלא עוזרות לתחום וסתם הכפשה של אנשים שמנסים ,גם עם עושים את זה בצורה לא הכי שקופה .

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נפגעי בועז מאירי / פורמולה ישראל מתחלקים לשתי קבוצות:

1. אנחנו - אלה שלא היו ביום מיונים והובטח להם הכסף חזרה ועדיין לא חזר. אבל אנחנו יחסית מעטים, אולי איזה 10-20 איש ממה שאני רואה, ואם כמות כזאת של נפגעים אין מה לחלום על תביעה ייצוגית או הרמת מסך.

2. כל אלה שכן היו ביום מיונים וסתם ביזבזו את כספם וזמנם - הרי ברור לכולם שכל הימי מיונים היו הצגה בשביל לקחת כסף מאנשים מבלי שהיה להם סיכוי לעבור אותם. מסיפורים של אנשים שהיו שם ברור שגם אם אתה תותח על לא היה לך שום סיכוי להתבלט שם או להראות את עצמך. הייתה כמות אנשים מטורפת, כמות בוחנים קטנה ולא מקצועית, אנשים רוב היום בילו בתורים, הבדיקות עצמן היו קצרות ופתטיות. יותר מזה, אם להסתכל על האנשים שכן נבחרו אפשר לראות שרובם אם לא כולם אלו אנשים שהתחרו בעבר או היו מעורבים בענף באופן כלשהו. אני בטוח שהאנשים האלה ידעו עוד לפני המיונים כי הם אלו שיהיו בקבוצה, אני אפילו לא בטוח שהם היו בימי מיונים וגם אם כן אז הם היו שם רק בשביל הפרוטוקול. אני יודע שבקבוצה היו קרובי משפחה ( שכבר היו מעורבים בענף מלפני זה ) שטסו לצרפת, עכשיו מה הסיכוי ששני קרובי משפחה יצליחו להראות את עצמם בימי מיונים האלו??

אז בעיני גם כל מי שהיה ביום מיונים הוא נפגע ואפילו נפגע יותר בגלל שלא רק שהם סתם זרקו כסף לפח אלא הם גם זרקו יום עבודה ועלויות נסיעות לפח.

שורה תחתונה, הסיכוי היחיד לתבוע את בועז מאירי אישית זה אם לאגד את כל הנפגעים ביחד ולתבוע אותו אישית אבל גם אז מה הסיכויים לגבות את הכסף? אם אין מה לקחת ממנו אז כל המאמץ לשווא. קחו בחשבון שאם כולם יתאגדו אז סכום התביעה יכול להגיע למליונים...

אני אומר בשלב ראשון צריך להקים קבוצת פייסבוק, לקרוא לה נגיד: "נפגעי פורמולה ישראל ובועז מאירי", חשוב להדגיש את שמו ושכולם ידעו מי הבן אדם שעומד מאחורי ההונאה הזאת. אם יהיו מספיק לייקים אני בטוח שגם התקשורת תתעניין בזה בעצמה. הרי התקשורת מאד התעניינה באירוע כשהוא התרחש, היו שם עיתונאים מכובדים כמו דני קושמרו. ככה לפחות נדאג שבעתיד ידעו מי זה בועז מאירי

יש עוד קבוצת נפגעים - ה-30 שנבחרו ונסעו לצרפת..

אני הייתי בנבחרת שהתחרתה, ואני יכול להבטיח לך שעברתי את כל השלבים בלי שום פרוטקציה או קומבינות. נכון שיש לי איזשהו נסיון בקורסים של נהיגה וכו', אבל זה חלק מהעניין.

זה כמו שיגידו שמי שלקח שיעורים בפיתוח קול או שר בערבי קריוקי לא יכול להתחרות בכוכב נולד.

אני גם יכול להודות בפה מלא שאני מכיר כמה וכמה נהגים יותר מוכשרים ממני שלא עברו, אז בהחלט היה פה אלמנט של מזל.

מאחר והכרתי את כל חברי הנבחרת אישית אני יכול להבטיח לכולם שלא היו פה שום קומבינות, כולם עברו את אותו מסלול.

אין ספק שהמיונים בשלב הראשון היו בדיחה עצובה, בשלב השני הג'ימקנה היתה מקצועית, הכושר היה גם בדיחה, ונראה לי שלא ממש נתנו לו משקל לאור העובדה שאני עברתי עם תוצאות די עלובות בכושר.

בכל אופן - ה-30 שעברו ונסעו לצרפת, לפי התקנון היו אמורים לקבל רישיון מירוצים בינלאומי של FIA, חליפה וקסדה אישית.

שום דבר מזה לא קיבלנו. קיבלנו רישיון נהיגה ספורטיבית ישראלי שלא נותן כלום בחו"ל, ושום קסדה או חליפה.

הכל רשום שחור על גבי לבן ולא סופק. יותר מזה - בצרפת הודגש שכל ה-30, גם אלה שלא נבחרו לנהוג בסוף, יקבלו חליפה וקסדה, לקחו לכולם מידות, ו..כלום לא קרה.

גם ה'קורס המקצועי' בצרפת הסתכם בכ-16 הקפות על הפורמולה במקרה הטוב, שהיו יותר מבחן מאשר הדרכה. אני יודע שזה נשמע קצת כמו 'אוי אוי אוי', כי בכל זאת נסענו חינם והשתתפנו במירוץ וכו', אבל זה לא מה שהובטח.

אני כבר לא מדבר על הקטע שהמירוץ לא היה ממש מירוץ אלא הופעה מבויימת לקהל, שמטרתה הייתה בעיקר לחזור הביתה בשלום בלי נזק לרכבים ובלי נפגעים.

מהיכרות אישית עם הנפשות הפועלות אני מבטיח לכם שיונית ואביחי עשו ככל יכולתם, ונאלצו להתמודד עם הניהול הכושל של בועז.

שום דבר לא נעשה בזדון או מתוך כוונה לרמות - זה פשוט היה קצת גדול עליו, כנראה שההכנסות בקושי כיסו את ההוצאות, ואז מתחילים לחסוך בקטנות כדי לא לצאת בהפסדים.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

כספית הם ניצחו (כי הכסף לא הוחזר).

תדמיתית לא בטוח, הרבה גורמים שבאו במגע עסקי (ולא רק) עם חברת ההפקות בראשות בועז מאירי לא ממש התרשמו לטובה (בלשון המעטה) ויכול מאוד להיות שבמיזם הבא שירצה להרים בתחום הספורט המוטורי יהיה לו קצת יותר קשה.

בכל מקרה אני אישית בפעם הבאה שהוא ירים משהו בתחום אהיה שם כדי להזכיר היכן שצריך על דרכי העבודה של חברת ההפקות ושל העומד בראשה.

חג עצמאות שמח.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

למה לא לקחת את זה לבית המשפט?

נכון, זה יקח המון זמן, אבל, הכל כתוב שחור על גבי לבן ואם מישהו יזום תביע יצוגית הוא יכול לעשות מזה כסף לא רע.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

זה בהנחה שיש את מי לתבוע..

למיטב ידיעתי יש עדיין ספקים שלא קיבלו כסף על האירוע, אז נראה לי שיהיה קשה מאד לקבל את הכסף בפועל, גם אם בית משפט יפסוק ככה.

אני חושב שצריך להניח לזה ולו בגלל העובדה שהמפיק פשוט הפסיד כסף בהפקה הזאת, ועזבו את הסיבות עכשיו.

הוא בא עם כוונות טובות וקצת פחות יכולת ניהול ותכנון עסקי - ולא הצליח להרים את זה כמו שהוא ציפה.

אם הוא היה דופק פה קופה מטורפת ובכל זאת מתחמק מלהחזיר כסף לאנשים - הייתי אומר להכנס בו בכל הכוח, אבל זה לא המצב, הבנאדם הפסיד כסף מהכיס הפרטי שלו, והרבה יותר מ-300 ש"ח...

אז לבוא עכשיו ולבכות על ה-300 ש"ח או על החליפות והקסדות שחייבים לנבחרת נראה לי מיותר, תנו לו את זה כ'תרומה'

עבור התעוזה העצומה להרים אירוע כזה, באופן פרטי, ועל פריצת הדרך עבור הארועים הבאים שבעזרת השם יגיעו גם.

שתבינו שכל חברת "BBM הפקות" זה סה"כ שני שותפים, לא איזה ארגון כלכלי עצום.

נראה לי די ברור שלא יהיה מירוץ דומה שנה הבאה, כמו שהוא תכנן שיהיה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
זה בהנחה שיש את מי לתבוע..

למיטב ידיעתי יש עדיין ספקים שלא קיבלו כסף על האירוע, אז נראה לי שיהיה קשה מאד לקבל את הכסף בפועל, גם אם בית משפט יפסוק ככה.

אני חושב שצריך להניח לזה ולו בגלל העובדה שהמפיק פשוט הפסיד כסף בהפקה הזאת, ועזבו את הסיבות עכשיו.

הוא בא עם כוונות טובות וקצת פחות יכולת ניהול ותכנון עסקי - ולא הצליח להרים את זה כמו שהוא ציפה.

אם הוא היה דופק פה קופה מטורפת ובכל זאת מתחמק מלהחזיר כסף לאנשים - הייתי אומר להכנס בו בכל הכוח, אבל זה לא המצב, הבנאדם הפסיד כסף מהכיס הפרטי שלו, והרבה יותר מ-300 ש"ח...

אז לבוא עכשיו ולבכות על ה-300 ש"ח או על החליפות והקסדות שחייבים לנבחרת נראה לי מיותר, תנו לו את זה כ'תרומה'

עבור התעוזה העצומה להרים אירוע כזה, באופן פרטי, ועל פריצת הדרך עבור הארועים הבאים שבעזרת השם יגיעו גם.

שתבינו שכל חברת "BBM הפקות" זה סה"כ שני שותפים, לא איזה ארגון כלכלי עצום.

נראה לי די ברור שלא יהיה מירוץ דומה שנה הבאה, כמו שהוא תכנן שיהיה.

אני אחליט האם אני תורם משהו למישהו ולא יחליטו בשבילי לאן אני תורם.

עם כל הכבוד לכישלון הכלכלי לכאורה של המיזם, ברגע שבעלי חברת ההפקות הסמיכו אנשים מטעמם להבטיח החזר כספי אני חושב שניתן לצפות מהם לעמוד מאחורי זה, אחרת הם לא בדיוק מאדירים את שמם בתחום ההפקות ורק עושים לעצמם חיים קשים יותר בעתיד.

התנהלות ישראלית טיפוסית- מרימים מיזם (שע"פ מה שהתרחש בשטח היה קפיצה מעל הפופיק עבורם) ומזהים בשלב כלשהו שהם הולכים להפסיד ולכן דוחפים עוד ועוד אנשים למיונים שבגלל זה היו בדיחה...ועכשיו צריך להתחשב בהם כי זה לא הצליח להם ולוותר על הכסף?!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אתה קצת נסחף. בשלב המיונים אף אחד לא חשב שהם הולכים להפסיד כסף, ולא מהכסף של המיונים עשו רווחים.

המצב התברר רק בימים האחרונים לפני הארוע, כשהתברר שהכרטיסים לא נמכרים, ובנו רק שליש ממקומות הישיבה שתוכננו, וגם הם לא מולאו.

אתה מצפה מהם להחזיר כסף כדי לשמור על המוניטין שלהם - אבל אין כסף, אין חברת הפקות ואין עם מי לדבר.

אם החברה פשטה רגל וחייבת כסף לספקים - תהיה בטוח שאנשי המיונים לא ייראו כסף לעולם וחבל על המאמץ.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...