Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

איזה בן של זו$# דפק לי את האוטו בחניה. מיותר לציין שבישראל הנעימה אף אחד לא טרח להשאיר פתק. הוא בטח מרגיש גבר-גבר שאף אחד לא ראה או תפס אותו.

בכל אופן, מדובר במאזדה 2 2009 כסופה.

הפינה של הפגוש האחורי משופשפת עמוק ביותר, סדוקה ושבורה.

בנוסף הפגיעה הגיעה גם לכנף האחורית באזור התפר עם הפגוש וגם שם סדקה ושיפשפה.

למישהו יש המלצה מה לעשות וכמה זה יעלה לי?

תודה!

פורסם

תשאל פחח איכותי באזורך כמה יעלה התיקון, ואז תעשה את החישוב אם כדאי להפעיל ביטוח.

אני מאחל לאותו אדם שעשה לך את זה שיגסוס לאט לאט, גועל נפש פשוט.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

• ספונסר פורום
פורסם

צור קשר עם מוסך שמואל סומך בבני-ברק. מחלקת הפחחות המקצועית שלהם תוכל לפתור לך את הבעיה על הצד הטוב ביותר. אם הפגיעה הגיעה גם לכנף אין מנוס מתיקון פחחות וצביעה מחדש של האזור.

פורסם

קרה לי גם כזה מקרה לצערי הרב, עדיין לא תיקנתי אותו.

אצלי הנזק היה - פגוש אחורי ימני טיפה מכופף קלות עם שיפשוף בולט לעין ובקלית אחורית ימנית סדוקה (שהוחלפה יחד עם השמאלית לחדשה, ע"ח החברה באחריות מאחר והן גם ככה היו פגומות מהמפעל - נורת הבלמים המיסה אותן מבפנים)

לקחתי הערכת שיפוץ פגוש + צביעה של כולו (לא צובעים נקודתית) -1

800 ש"ח כולל מע"מ בזמנו, לא במוסך מורשה אלא אצל פחח איכותי.

במוסך מורשה נתנו לי הצעה של 1000 ש"ח כולל מע"מ (ולך תדע איזו איכות עבודה עושים שם).

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
  • תוכן חדש...