Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ונעים מאוד,

אז ככה האוטו שלי הוא מאזדה 6 2008 (הצורה החדשה)

אני רוצה לקנות מערכת הכוללת קומפוננטים, HU , סאב ותיבה+ מגברים, התקציב שלי הוא בין 5-6 אלף כולל התקנה.

הכיוון שלי הוא SQ למרות שגם עוצמה לא תזיק, איזה מערכות טובות מומלצות בטווח מחירים הזה?

עוד שאלה, במזדה 6 יש כבר HU מובנה של מאזדה, אז האם אפשר להתקין את הHU החדש בלי להרוס את האלגנטיות בדשבורד?

והאם אפשר להשתמש באותו מגבר כדי לנצל את המקסימום מהקומפוננטים ומהסאב מבלי לפגום באיכות בגלל שיש מגבר יחיד?תודה מראש:wink:

פורסם

במקום XL היתי מביע hertz hi energi הרגיל ולעשות איתום דלתות.. לדעתי יתן יוץר תמורה. אולי גם לחפס hu יד שנייה

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

המגבר שיש לך ברכב הוא מדבר ברדיו המקורי

לגבי להשאיר את הרכב במצב מקורי או מנחת או רדיו דיסק +מתאם פלסטיק לרכב

לגבי המערכת יד 2 גם בא בחשבון?

פורסם
הייתי מציע מערכת כזו :

רדיודיסק פיוניר 6350SD

מגבר 4 ערוצים JBL GTO1004

סאב הרץ ES300

קומפוננט קדמי הרץ HSK165XL

---------

5000 שח

התקנה = 1000 שח

התעלקות קטנה:

אני גם רציתי ללכת על ה JBL 1004 ועל ה ES300

ומישהו מוכר מאוד בפורום אמר לי שצריך בשבילו הגברה יותר טובה.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

הגברה יותר טובה זה תמיד יותר טוב

אבל זה לא שאנחנו חיים בעולם ללא פשרות

בפשרה שבין מגבר יותר טוב לקומפוננט יותר טוב אני אישית בוחר בקומפוננט

דעתי היא ששני הקצוות במערכת הרדיודיסק\רמקולים הם המשפיעים ביותר על התפקוד הכללי של המערכת

ושם הייתי ממליץ להשקיע את רוב התקציב.

פורסם

אני מסכים לגבי הקומפןננט טוב ורדיו..(בגלל זה גם רשמתי הצמלצה לגבי יד שניה) אבל כאשר בדובר בקומפוממט לא רע כבר, למה לא להמליץ לעשות איתום? ולתה לא לחשוב אולי על סאב 10' כאשר הוא פחות חזק אך יותר מהיר ומדויק?

פורסם

ברור השאלה היא האם הסאב הזה יהיה נציל על המגבר הזה?

לא חייב שיוציא ממנו את כל העוצמה (כל הRMSים).

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

בשביל להתקין את הסטאפ, אתה תצטרך לבחור בין מה אפשרויות:

1. שימוש בר"ד המקורי והוספת מנחת- זוהי האופציה הכי פחות איכותית (והכי זולה, ד"א) ואז אתה שומר על המראה המקורי.

2. שימוש בר"ד אפטרמרקט סינגל דין, שיצריך הוספת מתאם פלסטיק למאזדה 6- האופציה הקבילה בד"כ, איכות טובה בהשקעה סבירה.

3. שימוש בר"ד דאבל דין- שוב, צריך מתאם, זה ייראה יותר יפה, ויעלה גם הרבה יותר.

4. שימוש בפרוססור חיצוני שמשמש גם כן כמנחת- שומר על המראה המקורי, משתמש בר"ד המקורי אך מאפשר כיוון וורסטילי, איכות הר"ד נשארת נמוכה, אך בתמורה אתה מקבל ארגז כלים גדול לשפר את הסאונד במקומות אחרים.

ה JBL GTO1004 טוב ומומלץ למחירו, אם כי יש עוד אופציות טובות כמו אינפיניטי, פיניקס גולד ועוד כמה דברים פחות נפוצים אך טובים.

קומפוננט זה לרוב עניין של טעם- בסכום של 1500-2000 ש"ח ניתן לרכוש המון קומפוננטים, חלקם בעלי סאונד חם כמו מורל הייבריד אוביישן, וחלקם הרבה יותר חדים ובהירים כמו פוקאל KR. רצוי מאוד לנסות לשמוע כמה סטים לפני שמגיעים להחלטה.

ה ES300 טוב מאוד. ממליץ לבדוק גם דגם או שניים של גראונד זירו מהסדרה השניה והשלישית, תמורה טובה למחיר.

אני סבור שאם תקנה את הרכיבים מהמתקין שיעשה לך את העבודה, תצליח לחסוך בעלויות ותצליח לבצע גם בידוד אקוסטי בדלתות הקדמיות, שהוא חשוב מאין כמוהו בסטאפ עם דגש על איכות צליל, ועם קומפוננט ברמה הזו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

סרול +1

הסבר מצוין . אם יש אופציה ליד שניה, אז לפי דעתי ניתן להגיע לתוצאה תובה

פורסם

תודה רבה על התגובות והעזרה, כמה צריכה לעלות מערכת יד שניה כמו שaudio king הציע?

האם יש מה לפחד כשקונים מערכת יד שניה?

פורסם

בסכום הנ״ל ניתן לבנות מערכת טובה יותר לדעתי, אבל לא חובה להתעקש על הרץ כמה שסרול אמר, יש מבחר לא רע של קומפוננטים בתווך מחירים הזה, אולי כדי לבוא לאחד המפגשים ולשמוע כמה אלמנטים כמו סאב es300, כמה מקומפוננטים כמו הרץ הי אנרגי, פוקל , מורל.. אולי בכלל לא תוהאב מה שהציעו לך ותרצה משהו אחר

• תוכן חדש...