Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה ראשונה: לגבי בדיקת אוויר בצמיגים ומילוי כמובן , אני בודק וממלא אוויר כל שבוע בערך זה בסדר זה תקין ? או שצריך לחכות לשבועיים או אפילו קצת יותר שירד לצמיג קצת אוויר האם זה יותר טוב לצמיג שיורד לו קצת אוויר ולא כל הזמן באותו לחץ? כי כשכני ממלא אחת לשבוע יורד לי האוויר מי 35 psi ל-34 ד״ר 33 לא קריטי... השאלה הבאה שלי: אני מאזור חיפה מישו מכיר באזור שטיפה לתחתית הרכב? אני רוצה לשטוף את תחתית הרכב כי היה לי שם נזילת שמנים ונשאר הרבה ליכלוך ושמן מישו מכיר מקום באזור חיפה קריות?

פורסם

שבוע זה מצוין. גם ירידה של PSI אחד או שניים (האמת, אפילו חצי PSI !) ישפיעו על שחיקת הצמיג בהמשך השימוש בו. בדיקה בתדירות כזאת גם תאפשר לך להבחין מבעוד מועד בתקרים ולאבחן בעיות דליפת אוויר שהצמיג עלול לפתח. מעבר לבדיקה השבועית, לפני כל נסיעה תעשה סיבוב קצר מסביב לרכב ותעיף מבט בכל ארבעת הצמיגים. זה לוקח רק כמה שניות וזה יכול לאתר כל מיני בעיות, אבדן אוויר פתאומי וכן מאפשר לעקוב צמוד אחר שחיקת הצמיגים.

עוד עצה: קנה לך מדיד אוויר אישי קטן ("עט"). הוא עולה כמה שקלים והוא מאפשר לך לעשות את הבדיקה בבית ובקלות, כשהצמיגים קרים ובדיוק יותר גבוה מהמשאבה בתחנה. בדוק בבית. חסר? סע לתחנה ובדוק שוב עם המדיד שלך. ייתכן שהנסיעה תחמם את הצמיגים ותעלה את לחץ האוויר בתוכם, כך שנגיד שבצמיגים שצריכים להיות מנופחים ב-32PSI יש רק 29PSI, ולאחר שהגעת לתחנה הצמיג התחמם והלחץ בו עלה ל-30PSI. אז כמה צריך להוסיף? לא 2 אלא 3 PSI (בהתאם ללחץ הקר) כיון שהצמיג חם. גם לאחר הניפוח תבדוק שוב עם המדיד שלך, לפחות על שני צמיגים (עדיף על כולם, כמוני) שהמשאבה לא מזייפת.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...