Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו לא מניע.

sasi M
שימו לב! השרשור הזה בן 7529 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בוקר טוב....

היום כיביתי את האוטו לדקה , הנעתי מחדש ואין לא מניע הסטרטר עובד אבל האוטו לא מניע .

המכונאי אמר שהלכה הקוביה האלקטרונית או משהו בסיגנון......

יש למשהו מושג כמה עולה לתקן דבר כזה?

m3forever

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה עולה לתקן את הקוביה האלקטרונית? אותו סכום שעולה לתקן את הכדור החשמלי.

מכיוון שלא ציינת את סוג הרכב (פרט די מהותי) לא ניתן לדעת. אם היית שם תמונה קצת יותר ברורה בסימלון אז אולי היה קל יותר. לקחים לעתיד... :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה עולה לתקן את הקוביה האלקטרונית? אותו סכום שעולה לתקן את הכדור החשמלי.

מכיוון שלא ציינת את סוג הרכב (פרט די מהותי) לא ניתן לדעת. אם היית שם תמונה קצת יותר ברורה בסימלון אז אולי היה קל יותר. לקחים לעתיד... :wink:

:D

קוביה אלקטרונית ? מה זה ? אולי המוסכניק התכוון למחשב ?

שים לב שלא ירמו אותך.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם המוסכניק שלי היה משתמש במונח 'קוביה אלקטרונית' הייתי אומר לו שלום והולך לחפש מכונאי אחר שיודע את השם של החלק שהוא עומד להחליף.

(יכול להיות שהוא מכונאי טוב אבל אני לא אוהב את הסגנון הזה)

בקש לראות את החלק שהוא רוצה להחליף ותדאג שכל חלק שיוצא מהרכב מגיע אליך לידיים,אם אפשר לעמוד ליד בזמן העבודה (בלי להפריע כמובן) אז מה טוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה לי שזה מודל הצתה, היחידה זה ממסר שחור שיושב בתא מנוע באזור שמתחת לשמשה הקידמת(איפה שנגמרת השמשה ולמעשה מתחילה תא המוע) במרכז הדופן.

דרך אגב ראיתי את החלק, פתר את הבעיה מיד - 5 דקות עבודה.

m3forever

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7529 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...