Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כך,אני באר שבעי כפי שכבר ציינתי ובימים האחרונים אני משקיע את כל מרצי בחיפוש אחר רכב חדש,עד עתה נטלתי חלק עם המשפחה באוקטביה המצויינת שלנו אבל החלטתי להשקיע סכום נכבד ברכשית רכב פרטי,

השם החם הוא סוזוקי בלאנו,שנת 96 שראיתי והתרשמתי מאוד.....

מדובר ברכב מהשמורים שראיתי ועשה רק 110 אלף קילומטר...ללא תאונות וללא שאסי...

הוא מעוניין ב-1000 שקל מתחת למחירון...מדובר ברכב יד רביעית....משתלם?

מה בעצם המחירון?

פורסם

אחי עזוב אותך מהאוטו הזה ...יד רביעית זה סיפור רציני........

תחשוב שתנסה למכור אותה תיהיה יד חמישית :shock:

ומי יקנה אוטו יד חמישיית שהשוק מוצף כאלה יד שניה או ראשונה...

רד מזה

פורסם
למה לך לרכוש דווקא בלאנו? אולי יש דברים שעדיפים לך?

מאיזה שנה הרכב המדובר?

גיא

גיא כנראה שאתה עייף מלימודים :)

השם החם הוא סוזוקי בלאנו,שנת 96 שראיתי והתרשמתי מאוד.....

96 יצא בסוף :wink:

פאדי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אופס, אכן פיספתי את זה. :?

יד רביעית ל96 זה לא מטורף לגמרי, אבל בהחלט לא נמוך. צריך לזכור שיכול להיות שהרכב על הכביש 9 שנים ואז מדובר על שנתיים לכל יד בערך (כמובן שזה יכול להיות אחרת) מה שכן, בגלל שאפשר יהיה למצוא כאלו יד 1-2 בקלות יחסית שווה להוריד יותר במחיר.

בכל מקרה - לדעתי עדיף לשקול מחדש את כל הרכישה בהתאם לצרכים הנדרשים מהרכב.

גיא

פורסם

שגיא לא עיף מהלימודים אלא הגיל של המנהל המזדקן כמו שאמרו עושה לו את זה :lol: ...אל תעלב...

למה בלאנו באמת...משום מה לחברי הפורום יש משהו נגד הרכב הזה אז לא נראה לי שתמצא פה משהו מעניין כמו שאמרת אבל באובייקטיביות גם אני לא הייתי הולך על זה לא בגלל הידיים יותר מבגלל שזה בלאנו...

יש רכבים הרבה יותר טובים במחירים של הבלאנו אז למה דווקא את זה...לפי המחיר של 96 אתה יכול למצא גם סופר לנסר שמורה מאיזה מבוגר או איזו מאזדה קצת יותר ישנה...

בלאנו זה לא הרכב הכי...

בהצלחה

צביקה

פורסם

לעבור מאוקטביה לבלאנו זה ירידה במספר לא מבוטל של רמות

החל מבטיחות ( חלק ממבחני הרכב בארץ ובחו"ל כינו אותה מלכודת מוות)

וכלה בנוחות , מרחב ואיכות הרכבה.

הייתה לנו כזאת, הרכב אמין וזריז. מבחינת פלסטיקה הוא לא מתקרב לחבריו היפנים

מבחינת בטיחות לא הייתי נוגע.

לנו לקח זמן למכור שנת 97 יד ראשונה, אז תחשוב כמה זמן ייקח למכור שנת 96 יד חמישית

בכל מקרה, תגיד מהו התקציב ונגיד לך מה מומלץ.

או שפשוט תבדוק בלוי יצחק מה נכנס בתקציב שלך ולפי זה תדע מה לקנות....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עקרונית עלתה בי מחשבה לרכוש רכב מחברת השכרה באפשרות מימון,יש לי את היכולית לעמוד בתנאים נוחים,דעתכם?

ובנוגע לתקציב,מה מומלץ בגבול המחיר המוקצה?

פורסם

בפעם השניה בהקשר לרכב הזה..... כאמור זה הרכב הראשון שבו כמעט הכל גרוע...

המרחב-גרוע, בטיחות-גרוע, אחיזת כביש-גרוע, עיצוב-גרוע, בקיצור-רכב גרוע, חפש משהו אחר ועדיף שעה אחת קודם..... :lol:

פורסם
עקרונית עלתה בי מחשבה לרכוש רכב מחברת השכרה באפשרות מימון,יש לי את היכולית לעמוד בתנאים נוחים,דעתכם?

ובנוגע לתקציב,מה מומלץ בגבול המחיר המוקצה?

שאלתי אתם דעתכם לא רק לגבי הסוזוקי

• תוכן חדש...