Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז סימן שיש לך על מה לעבוד לא פחות מהאנשים שלהם אתה מצפצף (בסוג השני של הצפצוף), אז אולי בעצם אין לך יותר סיבה לצפור להם?

תתפלא אבל לא. אני לא מושלם אבל יש דברים שלא רצוי ואף מסוכן לעשות כשאתה על הכביש

אם הייתי יכול, הייתי עוצר אצל כל אחד ואחד ומסביר לו מה הוא עשה ולמה זה מפריע.

למשל, למה הוא מזגזג בין נתיבים כשסלולרי דבוק לו לאוזן, למה הוא עומד בדאבל פארקינג בלי אורות או מהבהבים וכהנה וכהנה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לוחית קשיחה, אשר בעת לחיצה על המתג, מתרוממת לחשוף את הכיתוב "מה אתה צופר, יא מZדYן בתHת?!", ב-2 שורות אחת מעל השנייה, בגובה חצי מהחלון האחורי.אם כבר בתכנון וייצור עסקינן, אשמח גם לווילון מחומר דמוי-מראה (מחזיר אור אחושילינג) היורד בלחיצת כפתור מהדש ומסנוור את המסנוור הממזר שלא מוותר (יש גם כאלה. בד"כ אחרי שהם עשו עבירת תנועה חמורה, הם רודפים אחריי משום מה :roll: ).

יש לזה שם: אור ערפל אחורי. הבהוב קצר או שניים (להיזהר, זה מאוד מסנוור!) יכול להעביר ל"לחצן" מאחור מסר מאוד ברור.

תתפלא אבל לא. אני לא מושלם אבל יש דברים שלא רצוי ואף מסוכן לעשות כשאתה על הכביש

אתה כמובן צודק, וגם אני כמוך וכמו כל נהג אחר לא מושלם. ההודעה הקודמת שלי לא היתה עד כדי כך רצינית...

נ.ב. גם אני מסמן לנהגים שעשו לדעתי משהו לא בסדר, אבל לרוב זה איזה הבהוב קצר באורות או שניים, וזהו.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
יש לזה שם: אור ערפל אחורי.

הוא מגיע ללא הכיתוב... :cry:

(:lol: :lol: :lol: )

שמע, אני לא חושב שזה יעזור כל כך, רוב האנשים יחשבו שפשוט יש לי בעייה עם האורות או משהו כזה :roll:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...