Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 173
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לכם באתר מבחר ג'נטים מפירוק, הבעיה היא שמה שמופיע באתר מופיע כבר המון זמן וגם על חלק מהם אין מחיר. האם יהיה עמוד עם מלאי מעודכן ומחירים מסודרים?

תודה.

פורסם
יש לכם באתר מבחר ג'נטים מפירוק, הבעיה היא שמה שמופיע באתר מופיע כבר המון זמן וגם על חלק מהם אין מחיר. האם יהיה עמוד עם מלאי מעודכן ומחירים מסודרים?

תודה.

בקרוב ממש עולה אתר חדש לאוויר מעודכן

**יש לנו המון סטים משומשים (גם מקוריים) בחצר האחורית, מי שרוצה להגיע להתרשם יותר ממוזמן

פורסם

אני לא אוהב לנסוע סתם רק בשביל להתרשם. אם יש אתר מעודכן עם תמונות ומחירים אני מגיע כדי לקנות או לא מגיע בכלל.

מחכה לאתר.

פורסם

אני מחפש ג'אנטים 14" 1X100 או 15". שמתאימים ליאריס TS או יאריס רגילה (שנת 2003). יש בנמצא? אם יש מקוריים משומשים, הכי טוב.

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בקרוב ממש עולה אתר חדש לאוויר מעודכן

**יש לנו המון סטים משומשים (גם מקוריים) בחצר האחורית, מי שרוצה להגיע להתרשם יותר ממוזמן

מה יש לך גאנט 17״ (רק 17) 5x100 ? (איביזה)

פורסם

היי

מחפש סט 15 משומש 4/108 לסיטרואן ZX

או לחילופין גאנט 16 מעניין עם צמיגים לאותו הרכב

ואם יש לכם סט 16 מקורי C3 אשמח לדעת

תודה מראש....

• תוכן חדש...