Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמה מעט אנשים כאלו יש, בכל מקום שהיה אהבו אותו, היה בעבר דמות מרכזית במועדון החיפושיות (והמשיך לתרום בדרכו מרחוק), חבר אהוב במועדון החמש, ומהשירשור הזה למדתי שגם פעיל במועדון אלפא.

יהיה זכרו ברוך.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

היכרותי עם גידי היתה קצרה (הכרנו בטיול לגולן), אך מיד הבנתי שמדובר באדם טוב, שמח וחייכן.

עצוב מאוד, אני משתתף בצער הרב של המשפחה.

יהי זכרו ברוך.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

יהי זיכרו ברוך אתה חסר לנו למשפחת אשכנזי שלא תדעו מצער אבי ג;;;;;;;;;;;;

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

:-Dטנדר סוסיתא12

פורסם

לקטיה , הילדים וכל משפחת אשכנזי, משתפים בצערכם במות הבעל , האב,האח והחבר . איש יקר ואהוב על כל הבריות, איש רב פעלים שתמיד היה מוכן לעזור. שלא תדעו יותר צער ושנשמתו תהיה צרורה בצרור החיים. ליאורה ואלי לב:-(

פורסם

בישיבת הוועד ביום ראשון האחרון עדכן בני על מצבו אך חשבתי בליבי שכבר הרגיש בעבר

לא טוב והוא גידי יתחזק ויעבור שוב את הגל הזה. היום על הבקר טלפן מתניה ואמר, לא תרצה לשמוע את מה שאני עומד לספר לך...

מייד ידיעתי והרגשתי שנפל לי הלב.

כולנו מכירים אותו, את טוב ליבו והרצון העז שלו לסדר ולארגן דברים שבתחום עיסוקו על הצד הטוב והיעיל ביותר לטובת כולנו במועדון.

את הגרפיקה של רוב הסטיקרים בשנים האחרונות הוא עיצב והעביר אותם לדפס דרכי ללא שום בעיה או עיכוב. תמיד חיובי יעיל וקל.

אדם מיוחד במינו.

עצוב מאוד וכואב הלב!

ממני, דרור בריל

דרור בריל - יו"ר מועדון החמש

פורסם

עצוב, עצוב מאד. אבדה גדולה למשפחה לחברים ובכלל.

איש יקר ואהוב על כולם.

יהי זיכרו ברוך, לקטיה לילדים ולמשפחה המורחבת שלא תדעו עוד צער.

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

למשפחת אשכנזי

משתתף בצערכם.

מהשמים תנוחמו.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

כאב לב !!! יחסר לכולנו !!!

אזכור אותו תמיד כחבר, אוהב לעזור, חייכן לכולם.

תנחומי למשפחה

יהי זכרו ברוך!!!

יורם מקובר

• תוכן חדש...