Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכם.

לפני מספר ימים קרס לי המחשב טוטאלית.

היה זה באמצע צפייה בסרט. לפתע המסך התמלא בהודעות שגיאה על כל מיני דברים כמו נזק לדיסק הקשיח נזק לקלאסטרים אם אני זוכר נכון, התחממות של מעבד, RAM מלא מידי והדבר שאני הכי זוכר זה הודעה על תקלה ב Disk indexing. שזה אני חושב מוביל אותי לשאלה הבאה.

אחרי שהצלחתי לגרום למחשב לעבוד שוב כבר יומיים - בעזרת ה System restor גיליתי שאין לי גישה, כלומר, ספרייה של סרטים שהורדתי באימיול למשל נראית ריקה מתוכן. אבל כאשר הפעלתי את ה מדייה פלייר, ולחצתי PLAY, עלה סרט שלכאורה לא קיים על הדיסק. וזה מביא אותי להבנה שבעצם על הסרטים שלי נמצאים, אבל אין לי גישה אליהם.

האנטי וירוס שלי - סימנטק הצליח לבודד כמה דברים ולא מדווח לי על עוד בעיות. אבל אם אני רוצה לעשות סריקה מ-ל-א-ה זה לוקח לו שנייה וחצי והוא מסיים וכמובן לא מוצא כלום. וסריקה מלאה ואמיתית היית לוקחת אצלי משהו כמו 5 שעות.

המחשב עוד רגיל. דיסק נוסף שעליו יש את ה-דברים החשובים - תמונות של ילדים נותק מייד ואני לא יודע מה מצבו.

מה שכן, ניתוקו הוא זה שגרם למערכת למצאת ממצב הRESTART הקבוע שהיא נכנסה אליו.

יש לכם רעיונות ?!

עוד נקודה - לאחרונה הורדתי קובץ שרתים לאימיול לאחר שנעלמו לי כליי רשימת השרתים ולא הצלחתי להתחבר ל EDK2 או משהו כזה.

תודה.

פורסם

נתקלתי בזה לאחרונה, זהו וירוס אשר בין היתר הופך את הקבצים שלך לHIDDEN.

אתה יכול לסמן את התיקיות וללחוץ כפתור ימני - מאפיינים - ולבטל את סימון קבצי מערכת/מוסתרים.

זה כאמור תוספת לבדיקה והסרת וירוסים ורוגלות ע"י תוכנות ייעודיות.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אכן, תודה רבה !

דרך ה Control panel ביטלתי את ההגדרה של הקבצים המוסווים.

אני ספגתי נזק מסויים אבל עוד לא ברור לי מהו בדיוק.

עולות לי מידי פעם הודעות מערכת לגבי קבצים בתיקיית TEMP שהמחשב לא מצליח לרשום או משהו ומזהיא אותי מפני איבוד נתונים.

ידוע לך במקרה מה מחולל הוירוס הזה פרד ל שינוי קבצים ל HIDDEN ?

באמת בראשית ניסיונותיי לתקן את הבעיה, עליתי במצב DOS ופקודת DIR פשוטה העלתה את \:C ותו לא.

מוזר.

יש לי כאמור סימנטק, האם ישנם תוכונות אחרות מומלצות לסריקת המחשב ?

פורסם

מתעלק על השרשור, ברשותכם.

האם יש משהו שנקרא microsoft essentials ? זה כמו אנטיוירוס כזה... שסורק את DOK שמוכנס למחשב. מדובר בWINDOWS 7.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

Security Essentials זה האנטיוירוס של M$oft. יחסית סבבה לדעתי, בשביל מחשבים שהחומר עליהם לא חשוב ברמת מסווג :wink:

לגבי השאלה של פ"ה - תשתמש בMalwarebytes Anti Malware

כלי יעיל ביותר לזיהוי והסרת ספייוורים ומאלוורים. ולגבי אנטיוירוס, ממליץ לך לעבור לAvira.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

• תוכן חדש...