Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי מגבר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,

קיבלתי מגיסי מגבר ישן שהיה מותקן אצלו ברכב לפני המון זמן.

המגבר יגביר זוג JBL GT5963.

עם השנים , שם החברה כנראה נמחק וחיפושיי באינטרנט לא צלחו.

בתקווה שתצליחו לעזור עם הזיהוי.

מצורפת תמונה.

תמונה.JPG

פורסם

מעניין. נראה מגבר טעים.

כנראה שהיה פאנל חיפוי על שורת הבוררים ושם גם היה שם הדגם.

הקונקטורים של הרמקולים מזכירים מגברים ישנים של Soundstream אבל אני לא זוכר אף מגבר שלהם שהפיוזים היו למעלה.

אין שום ארץ יצור? מדבקה מלמטה? משהו? עוד תמונות יעזרו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני אזרוק משהו לחלל הפורום ותגידו לי אם יש משהו בדבריי , באחד הנסיעות עם גיסי הוא זרק שהמגבר של חברת שרווד , אבל.. קיבלתי ממנו גם זוג רמקולים של שרווד (שאגב נשמעים מדהים) אז אני לא בטוח למה הוא התכוון. מחר בבוקר העלה תמונה של גב המגבר , כל מה שזכור לי הוא פתק אזהרה שמדבר על התנגדות מקסימלית של 4 אוהם.

פורסם

בהחלט יתכן שמדובר במגבר של Sherwood, היא הייתה מאוד נפוצה בארץ פעם.

אני משער שאם תעשה בעצת דייויד ותפתח את המגבר הזיהוי יהיה קל יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר זה בהחלט מזכיר סאונדסטרים אבל זה לא זכרת נכון את עניין הפיוזים. יש מצב שזה שרווד ההצעה של דייויד היא טובה. אבל צד שני אפשר לחבר את הרמקולים למגבר אם נשרפו הרמקולים אחרי פרק זמן אז זה שרווד...:-)

פורסם

טוב ,

הגעתי הביתה ופתחתי את המגבר , חיפשתי אזכור לאיזשהיא חברה ואפילו התחלתי להריץ מספרים שרשומים על הצ'יפים בגוגל בתקווה לקבל תשובה.

מצורפות כמה תמונות של פנים וגב המגבר.

אפשר לראות מדבקה קרועה שמודפס עליה "Made In Korea".

IMG-20111119-00025.jpg

IMG-20111119-00026.jpg

IMG-20111119-00027.jpg

IMG-20111119-00028.jpg

IMG-20111119-00029.jpg

IMG-20111119-00030.jpg

• תוכן חדש...