Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקסוס IS250

boh
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברים .

ברשותי וולוו S60 T5 שנת 2002 שמשרתת אותי משנת 2008 והרומן אשר נרקם בנינו במהלך השנים עומד להסתיים .

דעה אישית לגבי הרכב :

• חזק אך לא ספורטיבי ניתן לתקוף עיקולים כל עוד הם לא חדים מידי אך היא תתנהל באופן מיטבי בכבישי "אוטו וואן " .

• טורבו ומנועים אמינים .

• מחשב גיר בעיתיים .

• מפנקת , מספיק מרווחת ( זוג + 2 ) .

• צריכה דלק נמוכה ואפילו מפתיעה ( במידה ולא לוחצים על הגז בקיק כל שניה ) .

• מכונית סאלון בכל רמח אבריה ובטח שלא מכונית מנהלים ( שהתחפשה לסאלון ) .

מכיוון שהרומן שלנו עומד להסתיים אני מעוניין לקבל דעה מבעלי לקסוס / נהגים אשר נסעו על לקסוס IS250 (אני מעוניין ביד שניה מודל 07-10) .

הנושאים על הפרק הם :

• מרווח האם האוטו עד כדי כך צפוף ? (זוג + 2 )

• יחידת המנוע נקטלה יחסית ל 6 צילנדר ו208 כ"ס ? האם באמת איטית ?

• הנעה / הנאה אחורית קיימת ?כשצריך האוטו יגרום לחיוך ?

• עלויות אחזקה למול המוסך ( דלק לא רלוונטי ) מה עלות ממוצעת של טיפול בין 1000-2000 או 3000 וצפונה ?

אגב מי שמחפש דעה לגבי סדרה 3חדשה , TT , CLK חדשה ,5 חדשה , M3 חדשה , אינפניטי G37 מבחינת חוויות נהיגה אחיזה וכדומה יכול לשלוח לי הודעה בפרטי ואשתדל לחזור בהקדם .

מודה מראש למשיבים .

אגב הוולוו רשמית עדיין לא למכירה ( ממתין לדעות על הלקסוס ) אך אם יש כאן חבר שמעוניין ב T5 שמורה (אבזור מלא – עור, מושב חשמלי , סאף רוף ,הגה עץ )בלי יותר מידי ידיים וקמ' שמורה מטופלת בהגינות ובמחיר הוגן וזול יכול לשלוח לי הודעה לראות את האוטו / תמונות .

פורסם

יצא לי לנהוג בה במשך שלושה ימים.

אכן כמו שציינת: צפופה למשפחה, ולא נוחה לשניים מאחור. לגבי ביצועים: בהחלט ניתן להפיק ממנה המון, וההנעה האחורית מאד כיפית. ובמילים אחרות: נראית אפרורית, אבל כשהג'ננה עולה, הכיף מתחיל!

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

ביחס לT5 הלקסוס בגדר "עגלה".

גם ביחס לכל מתחרה היא איטית ביותר רק 300 מתחילה לזוז בקצב טוב.

מאוד כבדה, כיול מקורי ממש לא ספורטיבי, מאוד מאוד צפופה וזהו.

לדעתי, אין שום רכב בסגמנט הזה שיכול לספק את הביצועים של הT5, אולי מרצדס E500 או 540...

פורסם

האינפיניטי G37 אומנם אטמוספרית להבדיל מהוולוו אבל מכוילת ספורטיבית ממנה,מתנהגת וגם איכותית מאוד.

שמתי לב שפותח השרשור כבר התרשם מהG37 ומעוד כמה רכבים מעניינים.

מדוע אתה מעדיף את הלקסוס?(צפופה יותר,חלשה יותר מהאינפיניטי)

פורסם
האינפיניטי G37 אומנם אטמוספרית להבדיל מהוולוו אבל מכוילת ספורטיבית ממנה,מתנהגת וגם איכותית מאוד.

שמתי לב שפותח השרשור כבר התרשם מהG37 ומעוד כמה רכבים מעניינים.

מדוע אתה מעדיף את הלקסוס?(צפופה יותר,חלשה יותר מהאינפיניטי)

שלום לחברים מודה על התשובות ,

ה T5 אכן בליגה אחרת מול הלקסוס מבחינת זינוק קו ישר (מנוע) אך הצפייה שלי שההנעה האחורית תפצה על עניין זה .

אגב העמדתי את ה G37 מול ה T5 ואיך אומרים הטכנולוגיה השנים והבדל כ"ס עושים את שלהם המכוניות לא עומדת אחת מול השניה בשום מצב ( ה 37 פשוט מעיפה את ה T5 ) המהירויות היחידה שאיך שהוא הפער בניהם בגדר הסביר קפיצה של מכונית וחצי זה באיזור ה 180 צפונה בקצרה ה G37 מבחינת ניהוג ותאוצה לא פחות ממדהימה (ונהגתי על M3 בחול 3 ימים) וכיום מהווה לע"ד את התמורה הטובה ביותר עבור כסף ברכישת מכונית .

אין לי שום ההעדפה ללקסוס מול ה g37 היא נחותה ממנה לע"ד מכל הבחינות מנוע מרווח ניהוג וכול ....אבל הלקסוס יותר זמינה לי מבחינת המחיר ביד 2 ניתן להשיג לקסוס מ 110 אלף ועומת זאת האינפניטי לא פחות מ 200 נכון להיום ( קימות רק מ2009 וגם הם בודדות ) ולקראת ינואר אני מניח שתהיה צניחה נוספת.

• תוכן חדש...