Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות VW GOLF 1.8 99'

YafimZ
שימו לב! השרשור הזה בן 4754 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

במשפחה רוצים לקנות רכב

לי ולאמא שלי

שיספיק לנסיעות עירוניות ובינעירוניות וגם פה ושם למרחקים

אנחנו מיבנה הרוב בעיר ופה ושם( אשדוד ראשון רחובות רמלה) ולפעמים צפון דרום מזרח... אתם מבינים ;)

וגם יש תינוק אז זה טוב כי הבטיחות בו דיי גבוהה עד כמה שאני יודע , ''לא קופסאת שימורים''

הציעו לנו גולף שנת 99 1.8 אוטומט

עברה 265K יד 3 במחיר 22 אלף

לא עברה לא תאונות , טופלה בזמן והכל כמו שצריך

צריכה ממש קצת נגיעות קוסמטיות בפנים , שטויות.

המוכר מבצע טיפול מחליף את כל הפילטרים ,שמנים וכו' מכיוון שיש טסט בינואר

השאלה אם זה רכב ששווה להשקיע בו סכום כזה .

ואם בעתיד יהיה קשה להסיב את הרכב הזה לידני אם אני ארצה לקחת אותו לעצמי .

אשמח לשמוע כל חוות דעת ודעות אחרות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול למצוא גולפים מתקדמים יותר עם 100K ק"מ פחות באותו מחיר פחות או יותר, מקסימום תוספת של כמה אלפים.

אפילו פה בפורום מכירה יש אחת-שתיים בשבוע שעולות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

265 אלף ק"מ זה המון לרכב בן 12 (כמעט 13), וזה רכב די זקן.

במחיר הזה אפשר לקבל פורד פוקוס או יונדאי אלנטרה או משהו, אז כן, לא רשום עליה פולקסווגן, אבל הן יהיו יותר אמינות ויותר זולות במוסך בהרבה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לכל מי ששוקל קניית גולף 4, אני ממליץ לבחון רכישתה של בורה. אותם מכללים מכניים, גימור עדיף בגירסאות ה"קומפורטליין", איכות נסיעה עדיפה וחשוב מכל מחיר שמאפשר "קפיצה" בשנת מודל, אפילו שתיים, ביחס לגולף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במשפחה רוצים לקנות רכב

לי ולאמא שלי

שיספיק לנסיעות עירוניות ובינעירוניות וגם פה ושם למרחקים

אנחנו מיבנה הרוב בעיר ופה ושם( אשדוד ראשון רחובות רמלה) ולפעמים צפון דרום מזרח... אתם מבינים ;)

וגם יש תינוק אז זה טוב כי הבטיחות בו דיי גבוהה עד כמה שאני יודע , ''לא קופסאת שימורים''

הציעו לנו גולף שנת 99 1.8 אוטומט

עברה 265K יד 3 במחיר 22 אלף

לא עברה לא תאונות , טופלה בזמן והכל כמו שצריך

צריכה ממש קצת נגיעות קוסמטיות בפנים , שטויות.

המוכר מבצע טיפול מחליף את כל הפילטרים ,שמנים וכו' מכיוון שיש טסט בינואר

השאלה אם זה רכב ששווה להשקיע בו סכום כזה .

ואם בעתיד יהיה קשה להסיב את הרכב הזה לידני אם אני ארצה לקחת אותו לעצמי .

אשמח לשמוע כל חוות דעת ודעות אחרות

אין קשר בין פילטרים ושמנים לטסט.

איזה תת דגם הגולף?

בגדול, ה1.8 עדיפה על שאר הגרסאות שיש בשוק הן מבחינת צריכת דלק\שמן וביצועים, רכב מהנה למרות שדיי כבד (שוב השאלה איזה מנוע זה כי יש גם אחד חלש 75 כ"ס).

אמינות זאת גם בעיה כי אחרי הכל הרכב לא צעיר, אני גם מחזיק באחת שנת 99 1.8 ב4 שנים שאני איתה התקלות היו מנוע של חלון חשמל, משאבת דלק שדלפה קצת, מדחס מזגן ועכשיו מנעול דלת וכבל של ההילוכים (שלי ידנית), לי זה נראה בלאי סביר לגיל שלה הבעיה היא העלות של חלקים\עבודה במוסכי הרשת שלפי דעתי לא שווה להיכנס אליהם עם רכב בגיל כזה.

גם זה מתבטא בתחזוקה מלאה שאני עושה עם שמנים יקרים ובתכיפות יותר מוקדמת מאשר המומלץ (אני עושה טיפול כל 9K במקום 15K).

דרך אגב קח בחשבון הוצאות ביטוח גבוהות, אני משלם על ביטוח חובה ומקיף אותו מחיר כמו רכבים שנת 2008 ויותר..:shock:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על כל התגובות

מבחינת בלאי מנועי בדקנו והכל נראה פיקס , אחרי הכל אני מאמין ש3 מוסכניקים שלכל אחד מהם יש מוסך של גרמניות היה מזהה בעיה

קצת קוסמטיקה פנימית וזהו.

אני לא יודע אם זה נותן משהו לגבי איזה מנוע אבל על הפלסטיק עליו כתוב

1.8-20V

עד כמה שאני יודע זה ה125 כ''ס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...

שלום לכולם!

ראיתי שיש פה כמה מבינים גדולים בגולף לכן ברצוני להתייעץ איתכם.

גולף שנת 99, מנוע 1.8 , אוטומטית. 140 אלף ק"מ, יד שניה, השכרה פרטית כמובן, 125 כ"ס

הרכב (כנראה) עם בעיות גיר.דיליי בגיר.מוכנים להוריד אותו למחיר של 16 אלף ש"ח בגלל התקלה.

האם הייתם מתעסקים עם הרכב הזה?

אודה לכם על התייחסות מפורטת

ואגב, אם יש למישהו מידע מוערך על צריכת דלק אשמח אם יוכל לשתף אותי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4754 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...