Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בחיבורי רשת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 2 מחשבים ברשת ויש לי בעיית התחברות.

מחשב אחד שנקרא iv-pc והשני winserver.

כשאני יושב בעמדה של winserver, אני רואה את המחשבים ברשת שלי, ויכול כמובן להכנס אליהם באמצעות סיסמה והכל הולך חלק.

לעומת זאת, כשאני יושב בעמדת iv-pc ומנסה להיכנס לתוך winserver, אז מתחילה הבעיה.

אם אני לוחץ על winserver, הוא מקפיץ לי הודעת שגיעה בתמונה הראשונה.

אם אני מנסה להיכנס אליו בעזרה 10.0.0.4\\ (זאת הכתובת שלו ברשת הפנימית שלי) אז הוא מקפיץ לי חלון להכניס שם משתמש וסיסמה, אני מכניס שם את השם משתמש והסיסמה, ואז הוא מקפיץ לי שיגאה בתמונה השניה. כאילו הוא מחפש את היוזר הזה בתוך עמדת iv-pc. זה ממש מוזר שאני נותן לו IP לחפש בתוכו יוזר והוא בכלל מחפש את היוזר בתוך המחשב שאני נמצא בו והיוזר בכלל לא קיים שם.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

דבר ראשון תבדוק שמר WINSERVER על אותו WORKGROUP כמו האחרים.

דבר שני, ניתן לבטל בהגדרות הHOMEGROUP את הדרישה לחיבור עם שם משתמש וסיסמא למחשבים ברשת, זה עושה את החיים הרבה יותר קלים ברשת ביתית.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

1. כן

2. לצורך העניין זאת לא רשת ביתית אלא בעבודה

כרגע הוא כבר לא מקפיץ לי את ההודעת שגיאה שבתמונה הראשונה, אחרי משחקים הגעתי למצב שהוא נותן לי ישר להכניס שם משתמש וסיסמה, אבל כן זורק אותי לתמונה השלישית עדיין.

in the face

with a chair

פורסם

כן, קשיח אחד (כל הקשיח). יתכן וחייב לשתף איזו תיקיה?

הקשיח גם עבר מיפוי (MAP) לטובת הרשת. אני רוצה שהמידע ישב ע להשרת ויהיה נגיש לכולם ברשת (נעזוב כרגע את ההרשאות)

in the face

with a chair

• תוכן חדש...