Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אז ככה, אני חייל משוחרר וכרגע אין לי ממש עבודה נורמלית אז חשבתי ללכת לנסות משהו שתמיד עיניין אותי (אפילו שרמת ההבנה שלי בו היא אפסית) ולעשות קורס מתקיני מערכות מיגון ושמע ברכב. אז השאלות שלי הן ככה:

קודם כל האם באמת כדאי לעשות את הקורס? או לוותר עליו לרכוש ניסון במקום שיסכים לקבל אותי וללמד אותי מאפס (אם יש דבר כזה בכלל)?

אם כן כדאי לעשות אז איפה מומלץ? וכמה זה אמור לעלות?

ומה השכר הממוצע של מתקין שכזה?

ועוד אחת אחרונה אם אני כבר בשוונג, האם באמת הקורס נותן את כל המידע שצריך כדי להתחיל לעבוד בתחום?

תודה רבה מראש

נ.ב אחלה פורום יש פה

פורסם

אני לא יודע להגיד לך לגבי קורסים ומה טיבם, אבל הכי טוב שתנסה להשתלב במקום של התקנות "נורמלי" על מנת לספוג ידע. לגבי שכר לצערנו השכר הוא לא בשמיים בתחום הזה ומכאן גם צומחת הרמה.

פורסם

לפי מיטב ידיעתי הקורס מספק לך הבנה בסיסית לגבי מערכות החשמל ברכב, מערכות מיגון, ומערכות שמע.

בגדול מה שתלמד בקרוס זה טוב מאוד אם אתה מתחיל מאפס בגלל שזה יכול לתת לך בסיס טוב וקצת הבנה בתחום.

אבל בשטח אין שום קורס שיכול לנצח ניסיון.

משכורת התחלתית בחברות גדולות כמו: אדי מערכות וכ''ד עומדות על 4000 אלף ש''ח בערך.

זה מקום נחמד להתחיל ממנו, רק קח בחשבון שצריך סבלנות והמון סקרנות.

בגדול הם מלמדים אותך לעבוד כמו רובוט, וזה מעולה בתור התחלה עד שאתה מתחיל להבין ולקבל קצת ניסיון.

אתה לומד להעביר חוטים, פירוק פלסטיקה של הרכב וכ''ד.

העבודה הראשונה שלי אחרי הצבא, הייתה בתור מתקין של אדי מערכות, עבדתי בפארק ראם ליד גן יבנה,

במגרש מסירה של UMI.

לפי מה שזכור לי המשכורת שהם נתנו הייתה בסביבות ה 3800 עם אופציה דימיונית לבונוסים אבל זה היה לפני 5 שנים.

המקום היה מאוד מענין בגלל שיוצא לך לראות המון רכבים חדשים מכל מיני סוגים ובכל הרמות.

העבודה עצמה רגועה ושקטה, אתה עובד לבד בלי הפרעות עם כל הציוד הנידרש.

הבעיה שרוב הזמן אתה מתקין שלטי נוחות, אזעקות, נעילה מרכזית, מרימי שמשות וכ''ד וזה מתחיל להיות משעמם אחרי שבוע.

התקנת רדיו דיסק היא דבר נדיר ובפרט מגברים ורמקולים.

אבל אחרי חצי שנה לפחות במקום כזה, אפשר לחפש עבודה בחנות שמוכרת ומתקינה מערכות שמע.

שם יצא לך יותר להתנסות בהתקנת מערכות, אבל תיקח בחשבון שהיום אין כמעט עסק שלא מתעסק במערכות מיגון.

לכן זה דבר חשוב מאוד שכדאי לדעת.

התקנת מערכות שמע הרבה יותר פשוטה, מבחינת חיווט וידע לעומת מערכות מיגון.

כמובן שאני לא מדבר על בניות מפיבר ודברים כאלה.

אם אתה באמת אוהב את התחום ורוצה ללמוד זה כדאי.

אבל אם אתה רוצה לעשות כסף וזה יותר תחביב בשבילך אז תוותר על הרעיון.

אבל עד שלא תנסה לא תדע.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

היי

אם יש לך ניסיון כלשהו מהצבא או הנדסאי זה כבר יכול לעזור נסה להתקבל ללא קורס.

אם אין לך הבנה בכלל בכל זה עדיף שתעשה אותו

ושוב זה רק לעצמך ולא לעתיד.

404

• תוכן חדש...