Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי קנייה. 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר מאבק ממושך שבסופו אני יכול לומר שנחלתי מפלה כואבת- מול בני משפחתי, אני נאלץ לקנות רכב (ולא אופנוע!).

אני התחלתי את השנה כסטודנט, והרכב צריך לשמש אותי לנסיעות למכללה וחזרה.

משהו כמו 40 ק"מ ליום, אני מחפש רכב חסכוני, כלמר צריכת דלק נמוכה (1:13 ומעלה), חלפים וטיפולים במחיר סביר, שנתון גבוה, קילומטרז' נמוך- בקיצור, מה שכולם מחפשים.

אני ממש חדש בתחום וזה יהיה הרכב הראשון שלי.

חשבתי על טויוטא יאריס, דהייסטו סיריון, פנדה ושאר ההאצ'בקים, אני בראש פתוח לגבי "משפחתיות" למרות שאין לי צורך ברכב גדול.

הבטתי בשירשורים הקודמים ולא מצאתי את אשר יגורתי.... אשמח להמלצות לגבי רכבים, ופירוט- למה הרכב הזה יהיה לי טוב והאם הוא יוכל לשמש אותי כמו שצריך (אמינות).

תודה מראש!

פורסם

1:13 זאת צריכת דלק די טובה לרכב אוטומטי, סביר להניח שתגיע אליה רק אם תיסע הרבה בכבישים בין עירוניים. אם מדובר על משפחתיות אז בכלל יהיה קשה להגיע לצריכה כזאת בנסיעה משולבת, בטח ובטח במשפחתיות שנכנסות לך בתקציב.

פנדה ידנית או רכבים קטנים ידניים כן יצליחו להגיע לזה, אבל חוץ מהפנדה יהיה לך קשה למצוא עוד רכבים בסגנון במסגרת התקציב. גם פנדה קשה למצוא בתקציב הזה, שים לב שיש הרבה רכבים מהשכרה וצריך להתחשב בזה כשקובעים את המחיר.

פורסם

תודה על התגובה.

לאחר חריש עמוק, התייעצויות וקריאה חוזרת ונשנה בפורום, החלטתי ללכת על אחד מהדגמים הבאים:

ניסאן מיקרה 2006-2007

דייסטו סיריון 2007-2008

טיוטא יאריס 2005

ב40-45 K זה המיטב שאני יכול להשיג על פי הבנתי וע"פ הדעות שקראתי בפורום.

כמו כן אין לי שום בעיה עם גיר ידני, להיפך! ולכן אני אפילו מאמין שניתן למצוא רכישה זולה יותר על השנתונים.

הייתי שמח לקרוא תגובות, מה עדיף, האם יש בעיות עם הדגמים הללו, אחזקה, ביטוח, ואמינות.

תודה רבה!

פורסם

טוב אני מחדש פה קצת מתוך מטרה לעורר עניין ואולי לקבל קצת המלצות, ואם לא, אז אני סתם יתאר את חווית רכישת הרכב הראשון שלי...8)

היום הייתי בנס ציונה בהסתכלות על רכבים בסוכנויות רכב, שכמובן מזהירים מפני סוחרי רכב כאילו הם סוחרי סמים, בכל מקרה, ראיתי רכבים לא רלוונטיים בשבילי למעט גרנדה פונטו 2009 ב49 K....

האם יש איזה סוכנות רכב איכותית ואמינה (עד כמה שאפשר) שבה אפשר למצוא רכבים שבשנים 2007-2006 מהסוג שאני מחפש?

פורסם

רכבים מהשנים 2006-2007 לא תמצא בחברות הליסינג הגדולות כיוון שהן בדרך כלל מחזיקות את הרכב שנתיים-שלוש ולא מעבר. כן תצליח למצוא רכבים כאלו בחברות שעשות טרייד אין, אבל אז קח בחשבון שבהרבה מקרים מדובר ברכבים מיד שנייה ולא ראשונה מהליסינג.

אם אתה מאזור נס-ציונה אתה מוזמן להגיע אלינו לסניף בנס-ציונה. לדעתי נוכל לעזור לך למצוא מיקרה או סיריון במסגרת התקציב.

פורסם

טוב אז המשך הסאגה.., היום הייתי בקל אוטו בנס ציונה... כרגע עדיין אין חדש בגזרת המציאת רכב...

אגב קטע מעצבן שמגרשי רכב עושים... להתקשר אלייך ולומר לך בטלפון שיש משהו ולהגיע לראות, אך שאתה מגיע אתה מתאכזב לראות שאין את מה שאמרו לך...

אני ממשיך לחפש רכב, מתחיל כבר לחשוב להתפשר על גראנדה פונטו (וגם אותה לא מוצא קילומטר' טוב...)

אם למישהו יש הצעה טובה על סיריון עם קילומטרז' טוב. בפרטי, תודה!

פורסם

"להתפשר"? אוטו מרווח ובטיחותי, נוח מאוד, חסכוני ביותר, וגם יפה. איפה בדיוק הפשרה? בטח שהאפשרות השניה היא צ'וקומוקו כמו סיריון.

אתה יכול לשבת קצת על יד2, אני די בטוח שתמצא מהר מספיק גרנדה פונטו/סיריון/פיג'ו 206 כלשהי שנת 2006+ ועם קילומטראז' טוב.

פורסם

עדכון!

אתמול ביליתי בסכנויות רכב השונות של איזור התעשייה החדש בראשל"צ... להלן הממצאים:

אופציה 1- סיריון 2008 ב50K

אופציה 2- סובארו B3 ב45K 2008

הייתי מאוד שמח לקבל חוות דעת רלוונטית לגבי הסובארו... הבנתי שהוא שותה דלק וקצת כבד אבל חוץ מזה ממש אוטו טוב.

אגב, קראסו טרייד אין נראים הכי רציניים מבחינת הצעות על רכבים, כך שרוב הסיכויים שאסגור איתם, גם בגלל ההנחה שיש לי בתור מילואימניק על הביטוח מקיף, וגם בגלל המחיר שהם נתנו לי.

אשמח אם מישהו ייתן לי גם חוו"ד עליהם ועל השירות שלהם.

אשמח לשמוע בעיקר על הסובארו, יש לי מי שיבדוק אותה בצורה אמינה מאוד (משפחה) האם כדאי בכלל להסתכל על הרכב?

• תוכן חדש...