Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפחות סיבה אחת לא לזרוק את המצלמות עדיין היא האיכות. התוכנה עצמה עובדת יופי, אבל איכות הצילום (לפחות עכשיו בחושך) לא משהו. השתמשתי ב sgs1 והטווח הדינאמי שלה ממש לא מספיק, רמזורים ואורות דרך נראים ממש בוהקים, כשמתקרבים לרכב שמלפנים, הפנסים של הרכב שלך גורמים לו להיות מאוד בהיר, ושאר התמונה נהיית ממש חשוכה. אני מניח שיש פלאפונים עם מצלמות טובות יותר, אבל קשה לי להאמין שהן יכולות להשתוות לאיכות של מצלמה יעודית. אני מניח (=מקווה) שבאור יום המצב טוב יותר.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ברווז יקר - אכן מתסכל ... אם לא פתחת אז אולי תוכל להשתמש בחוק של אפשרות החזרה תוך 14 ימים ולשלם רק 5% מערך המוצר.

עד שהיא הגיעה כל הדרך מסין העממית?! :lol:

אני מעדיף (בינתיים לפחות) מצלמה ייעודית. את התכנה אבדוק בכל מקרה, מסקרנות, ואולי גם להמלצה לחברים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מי שיש לו את התוכנה באנדרואיד, תבדקו אם בעזרת זה אפשר להפוך את התוכנה למלאה (עם האפשרות להריץ את התוכנה ברקע).

אין לי אנדרואיד כרגע, אז אין לי אפשרות לבדוק.

פורסם

עדכון לבעלי אייפון. לי יש אייפון 3gs השתמשתי באפליקציה icar לאחר צילום נסיעה של 20 דקות לחצתי על סיום הקלטה הוא חשב ועשה לי את העיגול חשיבה / טעינה בשמך 20 דקות והקובץ לא נשמר. יצאתי מהאפליקציה. אפילו לא יכלתי לראות מה יצא בסרטון  

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם
מי שיש לו את התוכנה באנדרואיד, תבדקו אם בעזרת זה אפשר להפוך את התוכנה למלאה (עם האפשרות להריץ את התוכנה ברקע).

אין לי אנדרואיד כרגע, אז אין לי אפשרות לבדוק.

למשתמשי אנדואיד אפשר להתקין גם את הגירסא האחרונה מהמרקט ולהשתמש רק בקובץ השני מהלינק למעלה על מנת להפוך אותה למלאה.

פורסם

תורידו מפה:

http://www.mediafire.com/?7735n4d45kc12md

את הAPK של הגרסא החינמית וגם של הפרו לוקר. תעבירו לפלאפון שלכם דרך המחשב את קבצי הAPK תתקינו את הגרסא הרגילה ואז את הפרו לוקר דרך הטלפון.

עובד מצוין בגלקסי 2 שלי.

גם למי שאין רוט!

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
ברווז יקר - אכן מתסכל ... אם לא פתחת אז אולי תוכל להשתמש בחוק של אפשרות החזרה תוך 14 ימים ולשלם רק 5% מערך המוצר.

תיקון טעות:

החוק הוא החזרה כספית של עד 48 שעות ! - וכאשר החברה\המקום ממנו קנית רשאי לחייב אותך ב5% - 10 % מסכום המוצר.

14 יום זה להחלפת המוצר.

פורסם

קאפונה - 48 שעות זה רק לביגוד והנעלה. מצ"ב הטבלה המפורטת:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3998247,00.html

תורידו מפה:

http://www.mediafire.com/?7735n4d45kc12md

את הAPK של הגרסא החינמית וגם של הפרו לוקר. תעבירו לפלאפון שלכם דרך המחשב את קבצי הAPK תתקינו את הגרסא הרגילה ואז את הפרו לוקר דרך הטלפון.

עובד מצוין בגלקסי 2 שלי.

גם למי שאין רוט!

יותם וכל מי שמוריד פיראטי - מדובר בסך הכל ב-7 שקלים. אם אתם נהנים מהגירסא המלאה, וסביר להניח שהיא תחסוך לך הרבה כאב ראש בעתיד, אז אפשרו למפתחים לזכות בתמורה.

סובארו ג'אסטי 93', 2000-2010, יהי זיכרה ברוך

פורסם

נגמר לי הכסף בויזה הנטענת. חוץ מזה שאני תמיד קונה את האפלקציות שנהנתי מהם (אני יכול לשלוח לך גם תמונות מהמרקט) אבל אני תמיד מוריד קודם באופן פיראטי כדי לא לשלם על אפליקציות ששוות לתחת כי זה שווה ערך ללקחת כסף ולזרוק אותו לפח בבית

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...