Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי מאזדה לאנטיס בצבע לבן.

יש לה כבר ג'אנטים, פנסי ערפל, לדים, חלונות כהים, פסי קישוט בצבע של הרכב בקליות שקופות כריש

אבל אני מרגיש שחסר משהו...

אני חושב מה עוד אפשר להוסיף לרכב מבחינה חיצונית או פנימית?

חשוב לציין שאני לא מעוניין להשים חצאיות או ספויילר דברים כאלה.

חשבתי לצבוע את פתחי האוורור אבל אני חושב שזה יצא מכוער בלאנטיס

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ריפודים למושבים (לא כיסויים זולים).

צביעת פתחי האיוורר וידיות פנימיות של דלתות (יש מספר פרוייקטים שנעשו והועלו עם תמונות לפורום).

שדרוג מערכת התאורה בפנים הרכב.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תשים פה תמונה של הרכב

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

נהגת שודים - ריפודים, תאורה דברים כאלה כבר יש לי ברכב, תודה.

תמונות של הרכב כבר פירסמתי אבל הנה עוד מספר תמונות :

http://www.up2me.co.il/images/73914603.jpg

http://www.up2me.co.il/v.php?file=15423689.jpg

http://www.up2me.co.il/v.php?file=58053485.jpg

http://www.up2me.co.il/v.php?file=90343736.jpg

פורסם

הרכב נראה ממש יפה,אבל אתה יודע זה רכב שאם שמים לו יותר מידי דברים הוא נראה ערבי.

אז תשאיר אותו ככה,כל המוסיף,גורע.

בתוך הרכב תשים לדים איפה ששמים רגליים,שטיחים יפים לרכב,ריפודים מיוחדים,צביעת פתחי איוורור וכו'.

פורסם

יניב לפי מה שאני רואה באתר שלו הוא מתעסק עם רכבי יוקרה רק.

לא ראיתי רכבים כמו הונדה מאזדה או סוגים כאלה שעברו אצלו כמה שידרוגים.

פורסם

אתה באמת צריך שיהיה כתוב 8 פעמים MAZDA על האוטו, כולל מגיני הבוץ? או שאתה צריך תזכורת מי היצרן בכל צד של האוטו ? בשביל מה מדבקת SPORT? זה רכב ספורט?

במקרה שלך, דווקא הייתי הולך על פרוייקט DEBADGING, מוריד את כל הכיתוב, הסמלים של מזדה ואת הסנפיר המגוחך. סה"כ הרכב נראה שמור חבל שנראה כאילו עבר במנהרת מדבקות.

פורסם

א.תשובה לadir1989

תחום פעילתנו:עיצוב,תחנון,בצוע וקוסמטיקה מתקדמת

לכל רכב,לא רק לרכבי יוקרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לפי טעם הלקוח ותקציבו.

ב.מצרף תמונות עבודות שלנו של רכבים-לא יוקרה

מזדה,סוברו,במו 1995,מיני ויש עוד...לא חייב פורשה או אודי

תודה,יעקב

design תערוכהalter yacov.jpg

mazda3_01.jpg

select 6ps-grey_small.jpg

subaru_impreza-2.jpg

TWEED_ORIGINAL_Dgrey_small.jpg

עבודות שלנו 007.jpg

MINI-Alt-Studio design by Alter Yacov.jpg

עבודות שלנו 027.jpg

פורסם

לגבי הייעוץ הקוסמטי רק מבחינת פנימית אני רוצה לשדרג מבחינה חיצונית אני יודע שאם אני אוסיף משהו הוא יראה ערבי לכן אני מוותר על התענוג הזה.

מבחינה פנימית חשבתי על לדים מתחת לרגליים בשתיי הצדדים אני פשוט מחפש מקומות לחבר את הלדים לשם לא מצאתי משהו קרוב.

vpvi - לגבי המדבקות בדלתות ניסיתי בכל דרך אפשרית להוריד אותם הם פשוט לא יוצאות.

המגיני בוץ עם הכיתוב MAZDA? לפי דעתי זה יפה לאוטו בגלל זה שמתי, יכלתי לבחור רק רקע שחור אבל לאחר שראיתי איך זה יושב על האוטו ויתרתי עליו.

הוילון האחורי בשמשה שרשום MAZDA אני מתלבט מספר ימים כבר אם כדאי להשאיר את זה או להביא פשוט וילון רגיל עם רקע שחור - יש המלצות?

הסנפיר? מוסיף.

הגג של הרכב נראה ריק ועצוב בלעדייו.

פורסם

לדעתי הרכב שלך כבר יותר מידי מקושט מה שמציק לך בעיין זה לא שחסר משהו אלא שיש משהו יותר מידיי. תתחיל בלהפחית את כמות הפעמים שכתוב מזדה כמו למשל מדבקות צד או כמות הטקסט על הבגאז שלך. אולי החלקה למאחור דווקא יכולה לבוא יפה !

פורסם

המדבקות לא מוסיפות כוחות סוס - אני מתחייב :roll:

וברצינות - אני הייתי מסיר את מדבקת הספורט מאחורה, מיותרת ולא רלוונטית. גם בצדדים מדבקות המאזדה מיותרות

למדי וצריכות ללכת. הסנפיר נראה טוב על BMW למשל שבה הוא גם משמש למטרה אמיתית - ברכב שלך זה נראה מעט

מגוכך בעיקר בהתחשב בעובדה שיש אנטנה שחורה ובלתי ניתנת לפספוס מעל דלת הנהג.

מעבר לזה - הרכב נראה יפה ולדעתי המוסיף הוא הגורע. כמה שיותר נקי - ככה יותר סקסי.

תפנק אותו בטוב טעם מבפנים - אל תשכח שאתה לא רואה אותו מבחוץ כשאתה נוהג בו!

בהצלחה :-D

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

+100

אופנת אנטנת הכריש לכל רכב על הכביש כבר נהיה מגוחך וממש מכער את הרכבים.

אנשים איבדו את חוש הטעם.

נ.ב.

עכשיו רק ראיתי את התמונות, לדעתי הבקליות רק גורעות מהיופי.

• תוכן חדש...