Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה בדקתי בארץ ובכל מקום רוצים 100 שקל למטר(!),האם מישהו הזמין בebay ויכול להמליץ לי על קיט, אני מחפש רק פלוס ומינוס,ופיוז rca יש לי , אשמח אם תעזרו לי תודה ויום טוב!

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנראה שזה 0 גייג׳ שלומי, אני לא בטוח אבל.

קובי - זה המחיר פה, אין מה לעשות, אם אתה רוצה להזמין באינטרנט כנס לאתר של קנו, יש להם קיטים מוכנים, אבל אתה הולך לשלם על המשקל, כבל כזה עבה שוקל..ואתה גם הולך לשלם על זה מכס, תלוי כמובן במחיר הקיט ומחיר המשלוח

אני הייתי חוסך את הכאב ראש וקונה הכל פה, גם אם זה יעלה ״כמה״ שקלים יותר. לא חסרים פה מתקינים עם כבלים איכותיים.

תעבור גם על פורום המכירה, מידי פעם יש שם מציאות.

דיוןיד

פורסם

הנה קיט התקנה של קנוקונספטז 1\0 גאוג' ב70 דולר כולל משלוח (עריכה - מתברר שזה 11 דולר משלוח בתוך ארה"ב - תנסה לברר בUSHOPS כמה יעלה לך משלוח ימי - אתה תיאלץ לחכות קצת בסבלנות אבל זה יהיה משתלם בסופו של דבר).

http://www.ebay.com/itm/KnuKonceptz-KCA-1-0-Gauge-Power-Amp-Install-Kit-w-Fuse-/390357575303?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5ae31fe687

המפרט

KnuKonceptz KCA 0 Gauge Power Amp Kit includes:

-17 Feet 1/0 gauge Blue ultra flex KCA Power Wire

-5 Feet 1/0 gauge Black ultra flex KCA Ground Wire (Amp ground and upgrade chassis ground connection)

-One waterproof inline fuse holder with your choice of fuse fuse- 60/80/100/120/150/200/250A

-4 gold plated 1/0 gauge ring terminals

-Grommets, 5' wire loom and wire ties

KCA Kable 1/0 Gauge Spec:

-KCA Kable Power / Ground Wire consists of oversized, 34 gauge stranded, copper clad aluminum (CCA) conductors

-Maximum load @ 20 feet - 250A

-Outer diameter - 16mm, Conductor diameter ~12mm (2mm thick jacket surrounding conductor)

17 פיט זה כמעט 6 מטר...

5 פיט זה מטר וחצי...

אתה מקבל בית פיוז ואתה יכול לבחור בערך הפיוז הרצוי.

4 סופיות כבל

5 גומיות מעבר

בקיצור - אין מצב שאתה משיג ערכה כזאת כאן בארץ לפי מה שזה נראה - בטח שלא ב70 דולר כולל משלוח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אדי הקיט הנ"ל עולה 60 דולר ומשלוח לארץ עולה 42.50 דולר

סה"כ בשקלים זה יעלה לך 386 שקל

בשביל קיט 0 גייג' - תקן אותי אם אני טועה, זה מחיר טוב לא?

פותח השרשור טוען שרצו ממנו 100 שקלים למטר... רק על החוט פלוס ועל חוט הכוח (מינוס) הוא היה עלול לשלם 600 שקלים, איפה נעלי כבל, איפה גומיות מעבר, איפה טרמינלים (נעלי כבל) איפה אזיקונים ואיפה שרשיר בידוד.

לא לשכוח - יש להצטייד במקדח קוני :-D (מקדח בצורת חרוט)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בואו נעשה כאן קצת סדר, כי אנשים כותבים פה שטויות בשצף.

1. על כבלים לא משלמים מכס, אלא רק מע"מ.

וזה כולל RCA,כבלי מתח,מפצלים,פיוזים וכו'.

2. למה לע$%^ אתם ממליצים לו כאן על כבל 0G? בשביל מה בדיוק?

יש לבחור קיקר CVR. עם סאן-דאון 1500.

מה רע בכבל 4G? הוא צריך יותר מ130A?

עם איזה מערכת חשמל בדיוק?

אין בעיה עם להשקיע טיפה יותר, אבל במקרה הזה מדובר על אוברקיל אבסורדי.

יש בארץ מספיק מקומות לקנות בהם כבלי 4G נורמלים במחירים שפויים, מה שאני ממליץ אם כבר, זה לחפש כבל 4G שהוא נחושת ולא CCD, אחרת זה שווה ל..

בנוסף, זה שכתוב על הכבלים 0-4 או 2, לא הופך את זה לנכון.

רצוי לקנות כבלים מחברות אמינות ולא שקר כלשהו.

המלצה שלי לכבל טוב ולא יקר, זה הכבלים של אודיסון, אני מניח שכל מתקין שעובד עם הרץ ואודיסון, יכול לארגן קיט מתח שלהם.

הוא 4G אמיתי, ועשוי נחושת.

אם אני לא טועה צריך לעלות סביב ה450-500 ש"ח לקיט מתח (פלוס ומינוס ופיוז וסופיות).

under construction..

פורסם

אהלן אכן יש לי קיקר cvr, אבל אם כבר אני עושה התקנה, ומתקין מגבר. על על הדרך אני מעדיף שתהיה לי תשתית חזקה מאחר ואני חולה במחלת השידרוגיסט..הסט שאדי ציין לא סט איכותי ואמין?,הוא 4 גייג בתחפושת של 0?( עם פלסטיק עבה ובלי נחושת)

פורסם

קובי אני מסכים עם הדרך שאתה עושה דברים, נכון יש לך קיקר כרגע אבל ייתכן ובעתיד תרצה לשדרג סאב, ולהריץ את המגבר הזה על אוהם. אז ה2 או 0 גייג׳ כבר יהיה שם. זה לא הורג לשים כבל יותר עבה ממה שצריך.

החוט שניר דיבר עליו, המזוייף זה חוט אלומיניום מצופה נחושת, רוב הכבלים הפחות איכותיים וזולים מיוצרים בדרך זו, ועדיף להתרחק מהם, יש גם חברות שמצהירות על עובי מסויים, אבל בפועל עובי הכבל הוא דרג אחד פחות.

אין בעיה עם הקנו לדעתי, כבל איכותי במחיר סביר, אני גם מתכנן לשדרג ל0 גייג׳ של קנו בעוד כמה חודשים.

הציעו לך כמה פתרונות פה, קנו, אודיסון..

החלטה שלך לאיזה דרך לפנות. את דעתי אתה יודע!

שיהיה בהצלחה, ותעדכן ;)

דיוויד

פורסם
בואו נעשה כאן קצת סדר, כי אנשים כותבים פה שטויות בשצף.

2. למה לע$%^ אתם ממליצים לו כאן על כבל 0G? בשביל מה בדיוק?

תרשה לי לתקן אותך אדון ניר, אף אחד לא המליץ לו! הדבר הראשון ששאלתי אותו זה איזה גודל הוא רוצה. (ע"ע הודעה מספר 2)

הבחור לא הגיב, אז מישהו חכם פה קפץ ישר עם 0 גייג'.

בגלל שיש המון וודו סביב חשמל ברכב (כי אף אחד לא באמת טורח לבדוק את הדברים האלה מדעית וחד משמעית) אני רואה המון אנשים עושים שטויות, כמו לתת למגבר 1.5KW שני כבלי 0 גייג', אפילו מגבר של 2KW לא צריך שניים של 0. הוא לא צריך יותר מאחד.

אני הייתי מתקין את המגבר הזה עם כבל 4 גייג' אמיתי וזהו! כבל 4 גייג' ב100% duty cicle אמור להזרים בתוכו בשקט 140-170A. תלוי ביצרן: החומרים בהם השתמשו, איכות החומרים, עובי של כל סיב וכו'.

כמה המגבר הזה מסוגל למשוך? 130A? במקסימום! של המקסימום! גם ב1 אום הוא לא יצליח למשוך 130A בלי הפסקה על מוזיקה. אם בכלל.

איי רסט מיי קייס, לא צריך יותר מ4 גייג'! וזה עוד ככה חישוב גס מאוד. אבל בכל זאת, אם באמת ניכנס לדקויות אני מאמין שניווכח ש4 גייג' זה לא המון הד רום ולפעמים באמת עדיף לשים 2 בשביל הביטחון שאם ואם ואם, כי איך אומרים: Better be safe then sorry! עדיף להיות בטוח מאשר להצטער!

אותו סיפור עם חוטים לרמקולים, 2.5 מ"מ חוט לרמקול... כמו לדחוף צינור פיטום לתרנגולת! הכל בכוח!

הגיע הזמן לשבור מיתוסים.

דווקא למינוס כן הייתי שם 2. במידה והמינוס קצת ארוך מהרגיל, אם לא אז 4 הכי קצר שאפשר לשלדה ולהתראות!

שלושת הגדולים דווקא, הייתי עושה עם 2 גייג', בכל זאת זה אחד הדברים החשובים בהתקנה, במיוחד כשיש זללן כוח.

הייתי מוודא גם שהחשמל ברכב תואם את כמות ועוצמת המגברים.

אבל בסופו של יום, ניר. הבנאדם רוצה 0 גייג' כי הוא מודאג, לא רוצה, כן רוצה, חושש, לא חושש, לא מעניין אותי האמת.

הוא יחליט לשים 0 הוא ישים 0 ושום דבר לא ישנה את דעתו.

לסיכום: עד 100-110A צריכה מקסימלית נשים 4 גייג'.

עד 150A אנחנו נשים 2 גייג'.

150+ - 0 גייג' וכל 150A נוסיף עוד אחד. ז"א 150=0, 300=0+0 וכו'.

לפי דעתי זה הערכים הכי בטוחים שאפשר למתוח כבלים אליהם, מעל זה לא הייתי מנסה, אישית לפחות. זו דעתי!

לילה טוב חברים! הכל באהבה, שלומי! =)

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

קודם כל תודה לכם על התשובות!, שלומי אני כן הגבתי בקשר לעובי החוט כתבתי שאני מחפש 2/0 גייג ( תגובה 6),לא כתבתי את זה כי אני מבין גדול אלה כי מי שמכר לי את המגבר אמר לי שזה העובי שחייב בשביל מגבר כזה,ביום רביעי הייתי בחנות לחומרי בניין וציוד חשמל וכל זה, אז סתם שאלתי את המוכר אם יש לו חוט נחושת עבה, הוא כניס אותי מחסן והראה לי חוט לרתכת, האם חוט כזה יכול להיות טוב?, רתכת מעבירה המון חשמל ולא קורה לכבל כלום,ולא נשרף כלום, האם זה יכול להתאים?  

• תוכן חדש...