Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר בניית באגי עם מנוע סובארו לגאסי אוטומט 1800 סמק

הגיר נעול בהילוך חירום ולא מחליף הילוכים

מכוון שלא חיברתי את מחשב הגיר, האם ניתן להחליף את הגיר לגיר מסובארו gl שלפי מה שהבנתי

זהו לא גיר ממוחשב כמו בלגאסי האם יתאים בתושבות? בחיבורים למינהם?

או לחילופין האם ניתן לזהות את חוטי המחשב שמגיעים לגיר ולתת מתח למחשב באופן עצמאי?

תודה לעוזרים

חג שמח שרון.

אם אתה מאמין שאפשר לקלקל,תאמין שניתן לתקן.

:wink:

פורסם

בגלל שזה באגי, החלפת הילוכים נוקשה לא בעייתית, ולכן הייתי עושה חיבורים ישירים לסולנואידים של החלפות ההילוכים ומחליף עם כפתורים. אם בכל זאת אתה מתעקש על גיר של DL, ההאוזינג לא מתאים. תושבות, נדמה לי, מתאימות, ובכל אופן לא מסובכות.

פורסם

ספי שלום,

האם ניתן לחבר את המחשב של הגיר כרגע?

והאם מחשב הגיר צריך גם להתחבר ללוח שעונים? או למחשב המנוע?

אם אתה מאמין שאפשר לקלקל,תאמין שניתן לתקן.

:wink:

פורסם

האמת שאני לא האדם לשאלה הזו. אני יודע שהיו מודלים של לגאסי עם חיישן מהירות בלוח השעונים, והיו לגאסי עם "מחשב וואקום", כלומר יחידת וואקום שהיתה מפקדת על הגיר. אף פעם לא התעמקתי בזה, אבל לעשות גיר כפתורים נראה לי די פשוט. תחפש בגוגל משטר הפעלת סולנואידים לקביעת הילוך בגיר, תעשה לוח פיקוד כפתורים וקדימה הפועל! עשינו את זה פעם לסירואן סקסו.

דרך-אגב, אם יש מחשב מנוע, אני מניח שמשם מחשב הגיר מקבל קריאת TPS וחישוב LOAD ולכן זה יהיה מורכב ללא מחשב מנוע.

• תוכן חדש...