Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש ערד מצדה

kingikra
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממליץ על כביש 8944 ובהמשכו הישר 899, כביש מעולה למי שרוצה לבחון מקרוב את יכולותיו של הרכב וגר בצפון.

ניתן להגיע אליו מאלקוש (צומת אחת לפני חורפיש), ופשוט להמשיך ישר עד להגעה אליו בקצה השני של המושב - היציאה ממנו היא במושב אבן מנחם ויציאה סופית מן האזור בפניה מערבה לכיוון שלומי ונהריה.

הבוז לך.

פורסם

החבר שלי יוצא בימי שבת ב 4:00 בבוקר. הוא עושה את הכבישים האלה ב 5:00 - 6:00 בבוקר ככה שעוד אין תנועה שם. הוא התחיל לספר לי את המסלול אבל אני במדינת ישראל מכיר רק את איזור השרון ות"א. חוץ מזה יוצא מהבית עם דרכון :-)

לגבי הכביש המועדף עלי, דווקא כתבתי שהעדפתי את העליה בכביש סדום ערד על כביש ערד מצדה. לאוטו שלי לא חסרים סוסים ככה שעליות לא פוגעות בתאוצה. הכביש שם פשוט חדש יותר ובנוי טוב יותר.

לגבי כבישים טובים, הפרטנר שלי שלח לי את הכתבה הבאה:

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1864362

שלושה מהם עשיתי אתמול. מבטיח לדגום את כל השאר וגם את אלה שהצעתם פה.

תודה רבה

פורסם
אני ממליץ על כביש 8944 ובהמשכו הישר 899, כביש מעולה למי שרוצה לבחון מקרוב את יכולותיו של הרכב וגר בצפון.

ניתן להגיע אליו מאלקוש (צומת אחת לפני חורפיש), ופשוט להמשיך ישר עד להגעה אליו בקצה השני של המושב - היציאה ממנו היא במושב אבן מנחם ויציאה סופית מן האזור בפניה מערבה לכיוון שלומי ונהריה.

זה הכביש שקרוב לגבול עם לבנון? אני זוכר בעבר שרשמתי על הכביש הזה, בהחלט מדהים (אם זה אכן אותו אחד).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אכן, הכביש קרוב מאוד לגבול, אך איננו הכביש הקרוב ביותר - סביר להניח שדיברת עליו בעבר, מכיוון שהוא הכביש המהנה היחיד באזור.

הבוז לך.

פורסם

כאחד שעושה את נס הרים , ערד מצדה וערד סדום על בסיס קבוע אני יכול להוסיף כמה דברים:

1.כביש אשתאול / נס הרים / בית שמש הוא אחד הכבישים הכי מהנים לנהיגה בטווח של 50 ק"מ מהבית .

רוני כנראה שלא ביקרת שם לאחרונה אבל כל הקטע ( סטייג'???) הראשון נסלל מחדש והוא תענוג אמיתי .

יש בהמשך ככרות בדרך וכמה קטעים חלקים מאוד( וזה בלשון המעטה ) אבל אחרי מספר פעמים לומדים איפה איכות האספלט

גרועה ושם מאוד כדאי להוריד את הרגל מהגז .

הבעיה הכי גדולה בכביש אילו רוכבי האופניים בעיקר בשבתות בבוקר - הם רוכבים באמצע הנתיב ממש כאילו שהכביש שייך להם.

האבסורד הכי גדול שדווקא הם מתקשרים תכופות למשטרה להודיע שיש מכוניות ספורטיביות שנוסעות בכביש ואז כידוע

לכולכם מתחילות החגיגות .

2. כביש ערד מצדה הוא כביש מדהים!!! גם אני מסכים עם רוני שאם סוגרים אותו הוא קטע ראלי אמיתי .הוא

בעייתי עם פניות עיוורות, צר ומלא אבנים , ללא שוליים כך שיש אפס מקום לטעויות אבל הוא כל כך מורכב

ומלא פיתולים ועיקולים שמי שנוהג בו בקצב סביר לא יעז להוריד את העיניים מההגה ומנת אדרנלין מובטחת

לכל אורך הקטע ( די ארוך) .

אני בחיים לא נתקלתי בגמלים .מדי פעם מגיע אוטובוס עם מטיילים ברוחב כל הכביש כמעט ואז מאוד צריך להיזהר.

בכלל - מי שלא מכיר את הכביש טוב שלא יעז לנהוג מהר !!!! יש כמה פניות חדות ועיוורות שיגרמו לנהגים הכי תותחים

לאבד את המכונית .ראו הוזהרתם.

3. כביש ערד ים המלח הוא כביש פצצה .תענוג אמיתי אספלט משובח פניות שלקוחות היישר ממסלולי מירוצים.

חסרונות? ניידות משטרה עומדות באחד הקטעים ומנסות לקלוט רכבים שדורכים על הקו הלבן ( מאוד קשה לעמוד בפיתוי

לאחר כמה פניות רצופות אולם תקפידו מאוד !!! המשטרה קורעת את מי שתופסת .

המהירויות שאפשר לפתח עם האספלט מאוד גבוהות כך שצריך משמעת עצמית גדולה .

בסך הכל - כיף אמיתי.

4. כביש 458 הלוא הוא כביש אלון - תחילתו מכביש ירושלים מישור אדומים - לפני תחנת הדלק לוקחים שמאלה ומשם מתחיל

קטע חזק מאוד . גם עם פניות עוורות ואספלט חלק לגמרי!!! יש קטעים שממש יש תחושה של החלקה על הקרח .

בהמשך ( מיד לאחר שעוברים את הבסיס הצבאי מימין) איכות האספלט משתפרת ואפשר קצת לנשום לרווחה .

חסרונות ? כביש סופר חלק בחלק מהקטעים (נס הרים פראייר לידו ) , וכן יש מדי פעם בעיות בטחוניות .

יש כמה דווחים של זריקת אבנים מידי פלסטינאים על מכוניות ישראליות ואפילו דווח על מקרה ירי.

• תוכן חדש...