Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

אז נכון - היו כאן וימשיכו להיות שירשורים רבים בנושא , יחד עם זאת יש לי מידע חשוב שברצוני לקבל אודות הרכבים הנ"ל .

כיום בבעלותי יונדאי אקסנט משנת 2006 , שגמעה 192,000 ק"מ .

הרכב עצמו שמור מאוד , לאחר טיפול טיימינג , בלמים, הכנה לטסט המתקרב ב 27.10 ובאופן כללי - עושה את תפקידו נאמנה .

(למי ששואל את פשר הק"מ הגבוה - מדובר ברכב שנרכש על ידי לפני כשנתיים ב 145.000 ק"מ מליסינג) .

ברצוני לבצע החלפה מהאקסנט הלא כל-כך חסכונית (1 ל 10 או 1ל 11 לא מספקים אותי) ולעבור לרכב חסכוני יותר :

או פיג'ו 107 חדשה או אלטו חדשה .

ההתלבטויות :

1. כוח מנוע של הפיג'ו 107 מול האלטו - התרגלתי לכוח מנוע 1500 של אקסנט , שהוא מן הסתם הרבה יותר מהפיג'ו 107. אני יוצא לצפון הארץ (נהריה) לפחות פעמיים בחודש - האם הרכב יעביר את הנסיעות הללו בנעימים ? (השאלה פונה ל -2 הרכבים)

2. ירידת מחיר - מה היא ירידת הערך המוערכת בעבור ה 107 או האלטו ? אולי כדאי לרכוש משומשת עם מעט ק"מ ?

אגב - מחיר ה 107 כרגע , אוטומטית כולל אגרת רישוי - 67,999 אש"ח במבצע ליסינג פרטי - משלם מקדמה של 20 אלף שקלים ואת השאר ב 36 תשלומים , את היתרה - בסוף .

מה היא דעתכם על שיטת התשלום הנ"ל ?

3. מה לדעתכם המחיר שאקבל בעבור האקסנט שגמעה ק"מ כזה אך יחד עם זאת מליסינג (תפעולי) ומטופלת בזמן , בדיוק מירבי ?

אשמח לייעוץ בעיקר בנוגע ל -2 הרכבים המוזכרים לעיל , כנ"ל מאנשים שכבר יש להם את הרכב .

לא פעם אמרו לי שהרכב הוא "לבחורות בלבד" ואני ממש לא מתכון לתייג רכבים לפי מין או גזע או דת , יחד עם זאת - אני לא רוצה למצוא את עצמי במצבים לא נעימים עם רכב מקרטע על כביש מהיר .

אשמח לתגובות שלכם ,

תודה וחג שמח ,

ליאור

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

כיוון ששתי הרכבים חדשים הדרך הטובה ביותר היא לעשות נסיעת מבחן.שום הסבר לא יתן תוצאה טובה יותר.

לגבי ירידת ערך,תבדוק במחירון את הירידה לאורך הזמן,לקנות משומשת או לא זה עניין אישי,אם לא איכפת לך חווית יד 1 תוכל לקנות רכב שכבר יחסית עבר ירידת ערך ועם זאת יהיה כמו חדש.

לגבי שיטת תשלום זה נוח למי שאין את הסכום,ככה גם אני קניתי את הרכב הנוכחי.תבדוק נושא ריבית.

לגבי מחיר שתקבל,תעשה ממוצע לפי מה שאנשים מוכרים ביד 2,ותוריד למחיר שיהיה אטרקטיבי,אם אתה רואה שלא מתקשים זמן מה,תוריד עוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שלום לכם ,

אז נכון - היו כאן וימשיכו להיות שירשורים רבים בנושא , יחד עם זאת יש לי מידע חשוב שברצוני לקבל אודות הרכבים הנ"ל .

כיום בבעלותי יונדאי אקסנט משנת 2006 , שגמעה 192,000 ק"מ .

הרכב עצמו שמור מאוד , לאחר טיפול טיימינג , בלמים, הכנה לטסט המתקרב ב 27.10 ובאופן כללי - עושה את תפקידו נאמנה .

(למי ששואל את פשר הק"מ הגבוה - מדובר ברכב שנרכש על ידי לפני כשנתיים ב 145.000 ק"מ מליסינג) .

ברצוני לבצע החלפה מהאקסנט הלא כל-כך חסכונית (1 ל 10 או 1ל 11 לא מספקים אותי) ולעבור לרכב חסכוני יותר :

או פיג'ו 107 חדשה או אלטו חדשה .

ההתלבטויות :

1. כוח מנוע של הפיג'ו 107 מול האלטו - התרגלתי לכוח מנוע 1500 של אקסנט , שהוא מן הסתם הרבה יותר מהפיג'ו 107. אני יוצא לצפון הארץ (נהריה) לפחות פעמיים בחודש - האם הרכב יעביר את הנסיעות הללו בנעימים ? (השאלה פונה ל -2 הרכבים)

2. ירידת מחיר - מה היא ירידת הערך המוערכת בעבור ה 107 או האלטו ? אולי כדאי לרכוש משומשת עם מעט ק"מ ?

אגב - מחיר ה 107 כרגע , אוטומטית כולל אגרת רישוי - 67,999 אש"ח במבצע ליסינג פרטי - משלם מקדמה של 20 אלף שקלים ואת השאר ב 36 תשלומים , את היתרה - בסוף .

מה היא דעתכם על שיטת התשלום הנ"ל ?

3. מה לדעתכם המחיר שאקבל בעבור האקסנט שגמעה ק"מ כזה אך יחד עם זאת מליסינג (תפעולי) ומטופלת בזמן , בדיוק מירבי ?

אשמח לייעוץ בעיקר בנוגע ל -2 הרכבים המוזכרים לעיל , כנ"ל מאנשים שכבר יש להם את הרכב .

לא פעם אמרו לי שהרכב הוא "לבחורות בלבד" ואני ממש לא מתכון לתייג רכבים לפי מין או גזע או דת , יחד עם זאת - אני לא רוצה למצוא את עצמי במצבים לא נעימים עם רכב מקרטע על כביש מהיר .

אשמח לתגובות שלכם ,

תודה וחג שמח ,

ליאור

בנוגע להחלפה,

קח בחשבון בגאז' קטן על גבול הפיצי - לא ציינת האם זו פונקציה רלוונטית עבורך.

בנוגע לשאלת היכול או לא יכול, זה כבר משהו אחר.

שני הרכבים יכולים לעשות את הנסיעה בצורה חד משמעית.

עליות הם עולים בלי שום בעיה וגם כמויות קילומטרים.

מה שכן, המנועים קטנים וחלשים מבחינת הספק ומומנת - ארגו. אתה תעלה לאט בעליות ותשרוף יותר דלק.

קח בחשבון שהרכבים הללות תוכננול לשימוש תוך עירוני - ורכב קונים ע"פ השימוש העיקרי שלו.

אם הנסיעה הארוכה היא אכן פעמיים בחודש תעשה את השיקולים שלך.

הרכבים אינם שיא הנוחות (לא שאקסנט היא שיא הנוחות גם כן).

בגדול, האפשרות קיימת ומבחינה מכנית הרכב יתאים.

עכשיו תעשה נסיעת מבחן ותחליט כמה מה שהרכב נותן מתאים לך.

בנוגע ליד שניה, למה לא?

לרוב אלו שקונים את הרכב בתקווה למשהו שהוא לא (ספורטיבי ומהיר לדוגמא) מוכרים אותו מהר ממהר

והרכישה אכן תהיי כדאית מכאלו, מה אתה יודע, אפילו יחסכו לך הרצה :)

בהצלחה

טל

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

• תוכן חדש...