Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תו חניה שני למשפחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לאבא שלי יש רכב ויש לו תו חניה לחניה בתל אביב.

אני גם רכשתי רכב וגם אני רוצה לקבל תן חניה בתור אזרח תל אביב. השאלה האם אני יכול לקבל תו כזה אפילו שהחוזה שכירות חתום על ידי ההורים ואני מתגורר בביתם?

כמובן שלא הצלחתי תשובה לשאלה הזאתי בעריית תל אביב, ובטופס האינטרנטי שלהם לקבלת תו חניה הם מבקשים לצרף חוזה שכירות על שם מבקש תו החניה (וכמובן שאין לי חוזה כזה כי כמו שאמרתי החוזה הוא על שם הורי).

תודה רבה!

פורסם

אם אתה רשום במשרד הפנים בכתובת של הוריך, ויש לך ספח עם הכתובת של ההורים לא נראה שתהיה בעיה.

אולי תצטרך להגיש תצהיר על כך שאתה גר עם ההורים...

Mazda Miata NB

Honda CBR500R

פורסם

אלה הדרישות לקבלת תו חניה

שים לב!

הוצאת תו חניה אזורי מותנית בהוכחת בעלות על הרכב, כתובת מגורים בתל-אביב-יפו ורישום בארנונה כמחזיק בנכס.

שני הראשונים אתה יכול להראות את התנאי השלישי אתה לא יכול להראות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתה גר אצל ההורים? זאת הכתובת שלך במשרד הפנים ? אם כן אז אין בעיה .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אני אכן גם אצל ההורים וזו אכן הכתובת שלי במשרד הפנים.

כנראה שאני אצטרך לנסות להוציא תו חניה ובמקרה הגרוע לפנות לעיריה לבירורים.

תודה רבה!

פורסם

אין צורך בחוזה שכירות . ותאמין לי שמגיע לך תו חנייה לפי חוק ושאין סיבה שלא . (ואני מדבר מנסיון)

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
אלה הדרישות לקבלת תו חניה

שים לב!

הוצאת תו חניה אזורי מותנית בהוכחת בעלות על הרכב, כתובת מגורים בתל-אביב-יפו ורישום בארנונה כמחזיק בנכס.

שני הראשונים אתה יכול להראות את התנאי השלישי אתה לא יכול להראות.

זה לא מדוייק במקרה של משפחה. בעיריית ת"א מודעים לעובדה שלא גרים בעיר רק שוכרים רווקים, אלא גם משפחות.

לא ניתן לרשום כמחזיקים בנכס את כל בני המשפחה. אם האב או האם רשומים והבן גר עם המשפחה הוא ייקבל תו חניה.

Mazda Miata NB

Honda CBR500R

• תוכן חדש...