Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכונית הישנה בעולם שעדיין נוסעת - נמכרה ביום שישי במכירה פומבית ב-4.62 מיליון דולר. כמעט כפליים מההערכות שניתנו לה לפני המכירה ושיא עבור מכירה פומבית של מכונית עתיקה.

 

 

בית המכירות הפומביות RM בהרשי שבפנסילבניה, אשר מתמחה במכירת מכוניות, דיווח כי מכר את המכונית, דה דיון מדגם Steam Runabout משנת 1884 לקונה אלמוני. המחיר ההתחלתי של המכונית בת ה-127, שלה שלושה גלגלים, היה חצי מיליון דולר. המכונית בעלת המראה החריג היתה לפני המכירה בבעלותה של משפחה אחת במשך 81 שנים, והיא אחת מתוך שש מכוניות מסוג זה שעדיין קיימות, ו-20 שיוצרו מלכתחילה. המכונית השתתפה במירוץ המכוניות הראשון בעולם שנערך ב-1887.

 

לינק ליוטיוב -

1.jpg

11.jpg

111.jpg

×
×
  • תוכן חדש...