Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין לקנות רכב זול לחברה שלי עד שהיא תקבל עוד כמה חודשים רכב מהעבודה.

הדרישות: אמין, ידני, זול מאוד (בטווח מחירים של 3000-8000 שקל, עדיף כמה שיותר זול) ועדיפות להגה כוח כי היא בחורה :)

קראתי כבר בפורום על המלצות בכיוון פיאט אונו, פיאט פונטו, פיג'ו 205 ודיאטסו שרייד רק שאם אני לא טועה, כולם בלי הגה כוח.

שאלותיי:

האם יש רכב בטווח מחירים דומה (או אפילו קצת מעל) שהוא אמין ועם הגה כוח? משהו שלא חשבתי עליו?

אם לא, איזה מהרכבים הבאים אתם ממליצים?

תודה

:wink: זה התחיל כיונדאי קופה... אבל היום זה טוסקאני 8)
  • תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במחיר הזה תוכל לקנות או רכב גדול ולא חסכוני בדלק או צרות.

הכי קרוב לדרשיות שלך זה פיאט פונטו - אבל לא כולם הגיעו עם הגה כח.

חוץ מזה אם מדובר בחודשים ספורים - נראה לי שעדיף לשכור ולא לקנות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כמה זה כמה חודשים? בשביל זה שווה כל המאמץ והעלות של בדיקת רכבים, תשלום העברת בעלות, ביטוח, ואח"כ כאב הראש של המכירה (ולך תסביר למה האוטו אצלך רק כמה חודשים)? ומה עם טסט? שלא לדבר על בלת"מים- צמיג שהתפוצץ, צינור שנזל, מצבר שהלך? שווה את כאב הראש?

אין אפשרות להסתדר בתחבורה ציבורית עד אז? או באמת לשכור רכב?

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אני יודע שזה הרבה כאב ראש, אבל לא ברור כמה חודשים זה... הכל מאוד באוויר והיא נהגת חדשה ככה שעדיף שהיא "תתאמן" על רכב שלא ממש אכפת אם היא נותנת לו מכה פה דפיקה שם, בטח כשהאופציה הנוספת זה שהיא תנהג איתי על הרכב בתמונה הקטנה שכל מכה זה כאב לב וסרט מארץ הסרטים.

נראה לי שזאת האופציה הכי טובה שלנו.

פורסם

אוקיי, אז תחשוב אולי בכיוון של פג'ו 106, או פורד פיאסטה. נראה לי שיושבים בדיוק בקצה העליון של התקציב.

(הרכב בסמלון נראה יפהפה, אגב)

פורסם

אז כנראה שלא תהיה לי ברירה אלא לקנות בלי הגה כוח... הא?

ותודה על העזרה והמחמאה :)

פורסם

אגב מה הדעה על סיטרואן סקסו? אוטו אמין או שיש איתו בעיות?

פורסם

למיטב ידיעתי, כל ה106 עם מנוע 1400 הן עם הגה כוח. לקטנות יותר (מנוע 1000, נקראו "קיד", נדמה לי) יכול להיות שאין, וגם לא ל"ראלי" הספורטיביות.

מנוע ה-1400 יתאים לך בול.

לגבי הפיאסטה- אין לי מושג. לשנתונים של 2000-2001 יש הגה כוח. יש ב"יד 2" אגב, אחת לבנה שנראית מקסימה, שנת 2000 ב8500 ש"ח, מבחורה, זו גם יכולה להיות אופציה אם תצליח להוריד במחיר (סתם עלה לי אותה בראש עכשיו כי הסתכלתי היום על חתך של רכבים במחירים האלה++).

פורסם

אגב- סקסו ו-106 זה ממש כמעט אותו אוטו. במחירים האלה ולצרכים שלך הכי חשוב שזה יהיה רכב שטיפלו בו טוב, ושיהיה לו טסט כמה שיותר ארוך. אם זה סקסו- גם אחלה :)

פורסם

תודה למייעצים.

ההתלבטות שלי כרגע היא בין סיטרואן סקסו, zx, פיג'ו 106 או פיאט פונטו או פונטו ספייס.

יש לי סלידה מצרפתיות ישנות. האם היא מוצדקת במקרה של הסיטרואנים והפיג'ו האלה? מה לגבי הפיאט פונטו? איך האמינות שלה ושל הספייס?

תודה

• תוכן חדש...