Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שבשביל ייעוץ טוב צריך לתת קצת סדר.

ככלל צרפתיות חסכוניות בדלק ביחס ישיר לדגמים מקבילים מיצרנים שונים. אבל רכב צרפתי במחירים האלה תקלות של התחממות יכולות לגרור החלפת מנוע, כיוון שבלוקי האלומיניום שלהם מתפוררים. לא זה לא עקיצה כפשוטו. וזה אומר עלות תיקון כערך האוטו.

יפניות קטנות עם קרבורטור הן צרכניות של דלק בלי תמורה במשהו, תביא לי שרייד עם קרבורטור שצורכת פחות מ1\10 בנהיגה ממוצעת. שלא לדבר על גישה קשה כמו צרפתיות. ונוחות זוועתית. רכב יפני רק עם הזרקה.

פיאט דווקא הבלוקים עמידים. וזה אומר תיקונים נוחים יותר גם העבודה עליהם קלה מאוד וחלקים בשפע וגרושים. יש להם חולשה במערכות ממוחשבות יחידות הזרקה וכדומה, אבל זה לא תקלות משביתות, כמו לדוגמא בלוק מתפורר צרפתי.

רנו לא להתקרב. זוהי דעה אישית שלי עם פיגו שרדתי איכשהו. הרנו הצליחה לשבור לי את הסבלנות כל דבר בהיכון להתפרקות.

מאזדה 121 חבר שלי נכשל על הגה ופשוט לא מצא הגה כזה. לשפץ פלוס תושבות של ההגה יותר מ5000 שח זה טרוף גם תקלה בהזרקה גררה אותו למחירים מטורפים וחוסר בחלקים. בפיאט לדוגמא זה היה הרבה יותר קל וזול.

הייתי ממליץ לך על יונדאי אקסנט או סוזוקי בלנו. שניהם זולים מאוד עם גירים אוטומטים אמינים וחלקים זמינים. גם הנוחות סבירה.

היונדאי הידנית גם חסכונית מאוד וגם האמינות שלה מוחלטת. ניסיון עם אקסנט ידית שנקרע צינור ראשי פעם העליון ופעם התחתון והאוטו רתח פעמיים זה קרה. ולא קרה לרכב כלום צנור חדש וסע מדהים. שלא לדבר על הקילומטרז' שהיא עשתה.

אגב פיאט עם קרבורטור או הזרקה לא משנה תמיד הם היו חסכוניות בדלק,

ופיאסטה זה רכב מצוין רק עם המנוע 1.3 זה עם הבלוק העתיק עמיד ואמין קל וזול לתיקון קצת לא חסכונית אבל שווה את המסיביות ושוב רק דגם עם הזרקה לא קרבורטור הצריכה ממש גבוהה בקרבורטור.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גבי, תודה רבה על התגובה הארוכה והמנומקת!

התגובה שלך שכנע אותי ללכת על אחד מהדגמים הבאים על פני שאר אלה שציינתי וצויינו פה:

יונדאי אקסנט

סוזוקי בלנו

סוזוקי סוויפט או יורו סוויפט (אם תיכנס לתקציב)

פיג'ו 106 (רק אם אמצא אחת במצב טוב)

קיה פרייד

פולקסווגן פולו (אם תיכנס לתקציב)

פורד פיאסטה

תודה שוב

:wink: זה התחיל כיונדאי קופה... אבל היום זה טוסקאני 8)
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

תודה לכל המייעצים!

לא סיפרתי, אבל האוטו שימש להצעת נישואין ונקנה בהפתעה...

קניתי בסופו של דבר יונדאי אקסנט שנת 96 אוטומט ב-5000 ש"ח - אוטו פשוט מעולה ומדהים יחסית למחיר שלו.

תיקון במוסך ויישור קו עוד 1000 שקל, צביעה עלתה לי עוד 3000 ב"עמית מוטורס" בת"א (אם הייתי הולך על צביעה בטירה זה היה עולה 2000), פינישים נוספים - ריפודים, חיישני רוורס וטאסות עוד 1000, והתוצאה ה(כמעט) סופית (בלי הטאסות) היא זאת:

395367_10150477876913864_663218863_8540234_2100134377_n.jpg

ההצעת נישואין עבדה מצויין, האוטו בא לה בהפתעה מוחלטת (היא ציפתה שנתארס בזמן הקרוב חחח), והיה אחלה :)

405056_10150477878103864_663218863_8540239_2032356270_n.jpg

תודה לכל העוזרים!

פורסם
יש תמונות של פנים הרכב ?

מה מצב הדשבורד, דגמים אלו בעייתיים ומפתחים סדק.

יש סדקים, בכל היונדאי אקסנט שראיתי היו סדקים ואחת מהם הדשבורד היה שבור לחלוטין, אבל יש שטיח על כולם וזה לא כזה נורא כמו שעושים מזה.

סה"כ נסעתי באוטו עד עכשיו כמה מאות קילומטרים ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו.

• תוכן חדש...